Şimdi Ara

Şerefsiz kobaniciler bizede saldırdılar. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ama onun kadar olmasada ona yakın bir şey benimki de.
  • İnşallah hocam inşallah..

@427
    Hocam daha iki gün önce gittim. Olaylar olmasına rağmen yine aynı saatlerde sakindi. Özellikle sefaköyden dolaşarak girdik ama yinede bu şekilde zor kurtardık.

@fire_67
    Hala zorla tutuyorlar ya %50 yi olan hep bizim gibilere oluyor..

@tek kural ahmet kural
    Yok hocam o görüntüler bana ait değil. Duyduğum kadarı ile bahsi geçen görüntü Zeytinburnunda olmuş. Sağlık olsun dediğiniz gibi.

Teşekkür ederim hepinizin iyi dilekleri için tekrardan.
  • Zeytinburnu değil Esenyurt.
    Bu arada gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Merhaba arkadaşlar,

Bu akşam kız arkadaşımı bırakmak için kanaryaya girdim. Yollar her yer kapalıydı ara sokaktan ilerliyorduk, ateş yakmışlardı yolun ortasında. Girdiğimiz sokak kapalı olduğu için bir sokağa girdik, maskeli bir grup çıktı karşımıza dur dur diye el işareti yaptılar. Çoğalmaya başladıklarını gördüm ve önümde bir kaç tane adi şerefsizlerden olmasına rağmen gaza bastım ve onlara vurarak geçtim. Arkadan taş attılar, arka cama denk geldi patladı, kaportaya denk geldi ezildi. Girdiğim sokağın sonunda mazgalları kaldırmışlar oradada mahsur kaldık. Bu sefer karşıdanda arkadanda bir grup geldi, arada sıkıştım kaldım karşıdan yine dur dur diye el işareti yaptılar, ellerindeki taşları gördüğüm gibi geri geri arkadakilere vurarak kaçmaya başladım. Yine taşlar attılar ve arabaya gelen her taş bomba gibi ses çıkartıyordu. Kız arkadaşım çok korktu. O an hiç bişey düşünmeden hepsine vura vura geçtim ve geldiğim sokaktan geri sefaköye doğru döndüm. Gerçekten savaş alanı gibiydi, çok kötüydü hala elim ayağım titriyor. Allah kimseye göstermesin böyle birşey sadece kaportadaki eziklerle ve bir arka camın kırılmasıyla kurtardık Allah a şükür. Daha kötüsüde olabilirdi ama birazda gözümü karartıp daha kötüsü olamaz diye düşünerek gaza basarak kaçtım.

Okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
    Allahım kimseye böyle birşey yaşatmasın.

Hocam, kanarya'da suriyeli binlerce keko var.Her ailede çok sayıda çocuk.. Orda bulundum kısa bir süre önce bir iş için. Ve oradaki kekoların tamamına yakını YPG (PKK'nın oradaki kolu) sempatizanıdır. Silahsız orada bulunmamanızı tavsiye ederim eğer gitmek zorundaysanız. Bunların oraya yerleşip gettolaşmasına müdahale etmeyenler utansın..

• Leş alabildinmi bari ? vurdum diyonda bir ikisinin kafa göz dağılmıştır umarım
  • bence bir ırka şerefsiz demek iyi bir şey değildir. sen onlara durumu anlatsaydın ben masumum normal vatandaşım deseydi emin ol ki taşlamazlardı.
    birbirimizi sevelim ülke olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 12 Ekim 2014; 12:29:38 >
  • Onlar mı ırk ? Irk değil olsa olsa it olur onlar.
    İnsan olan zaten insan olana böyle birşey yapmaz. Ne konuşmasından bahsediyorsun. Benim malıma, canıma kast edilecek ben gidip konuşacakmıyım. Daha beterini yaşatırım hepsine.

He birde şerefsiz oğlu şerefsiz hepsi.

• Bilmiyorum bişey oldu mu olmadımı. Bakamadım çünkü

@efsaneman9100
    Haklısınız. Olaylar zaten bunlar olmadan önce hafta 1 veya 2 defa oluyordu. Bu kadar şiddetli değil ama. Olay başıma gelmeden önceki günde girdim oraya heryer aynıydı istasyon caddesi kapalıydı ama insan yoktu. Rahatça bırakıp çıkmıştım. Ertesi günüde böyle oldu maalesef.

• İstanbul nasıl bir yere dönmüş öyle iyice zıvanadan çıkmış bu itler istanbul'u işgal etmiş kusura bakmayın zaten polisin ne mal olduğu belli istanbul'un halkında iş yok.
  • Kızı bırakıp araçla geri dönüp biraz kıyım yapsaydınız keşke.
  • quote:

büyük geçmiş olsun kardeşim, bişey soracağım sana ve herkese lütfen yanlış anlamayın..

burada gezi eylemlerine destek veren var mı? oradaki yakıp yıkma taşlamadan farkını bana o kişiler anlatsın,
  • En iyi kürt ölü kürttür

• Bunları arabanın altında ezeceksin aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okuyor

quote:

büyük geçmiş olsun kardeşim, bişey soracağım sana ve herkese lütfen yanlış anlamayın..

burada gezi eylemlerine destek veren var mı? oradaki yakıp yıkma taşlamadan farkını bana o kişiler anlatsın,

Birisi senin ve bütün insanların hakkı için yakıp yıktı. Öteki senin insanlarının canına, malına, toprağına göz dikip yakıp yıktı.. Fark bu kadar basit.
  • Geçmiş olsun , bizim buradaki bir yere de zarar verdiler. Kameraları falan kopardılar , camları indirdiler.

ALLAH'a havale ediyorum.
  • Erchank kullanıcısına yanıt
    kardesim cok gecmis olsun zor bir durum ayni zamanda tehlikeli verilmis sadakaniz varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Abicim olaya bu acidan bakmayi nasil becerdin.
    İyi veya kotu bir ani olarak kalacak tamamda.

Bu adam kimin ulkesinde, bu adami hangi bilmemne cocuklari tasliyor, niye tasliyor bu veledi zinalar. Kim bu bizim ulkemize ihanet edip 30 tane okulu yakanlar. Kim bu polisimizi sehit edenler. Yaziktir gunahtir kardesim. Bunlari yapanlar bu milletin hakkini odeyemezler. Varsa da hakkimi helal etmiyorum bu veledi zinalara.

Gecmis olsun kardesim. Kiz arkadasin korkmustur evet. Bende kendim de korkardim ki kizin sorumlulugu da sende. Cam ile kaporta ile atlattigina sevinelim. Cana gelmesin.
    Ulkeyi jurassic parka cevirdi ox'lar.

hocam bu kekoları en iyi ben bilirim.

en basit örnek, urfanın en büyük ilk 3 aşiretinden bir aşiret lideri, bağımsız aday oldu.

Şerefsiz kobaniciler bizede saldırdılar.

rte, urfaya geldiğinde, aşiret üyeleri rte otobüsünü taşladı.
    http://www.analizmerkezi.com/sanliurfada-erdoganin-konvoyu-taslandi-foto-galeri-22433h.htm

rte şehirden ayrıldıktan sonra, polis ordusu; bu aşiret liderinin seçim ofisine baskın düzenledi

gibi.

Bu kekolardan nefret ederim.Hepsi aşiretine güvenir doğuda.
    En ufak kavgada bi telefonla bi ton adam yığarlar.

ben arkadaşa o manada demedim.Kötü olmuş çok üzüldüm, ama olumsuzda olsa, bol adrenalin salgılandığı bir macera olmuş.Ki bende bunun kadar olmasa da bu tarz olaylar yaşadım.İlçe'de polise tuzak kurulduğunda, şehrin 4 bir yanına çevirmeler kurulmuştu.Heryer polis kaynıyordu.Ben ehliyetsiz araç kullanıyordum.Bunda da adrenalin salgılandı elbette olumsuz bir olaydı.

Arkadaşa tekrar geçmiş olsun.
    Selamlar

xD

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.