en çok güvendiğim arkadaşım vardı gb alacaktık onun chara 200 ytl lik charı cafede bıraktım işim vardı arkadaşlara dedim siz alın sonra ondarda charı soymuşlar neyse uzun hikaye atlayım burayı charı soyan çocukları buldum ve itemleri aldım ben şimdi en çok güvendiğim arkadaşım adı kerem çok sevindi gece itemleri aktardık ben anreama gidiyorum dedi şimdi uyandım bi baktım bomboş char
en sevdiğim serverdi bide ccyber ne zaman cyber veya xgenona geçsem hack yiyorum
geçmiş olsun ://
Up Up beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin ne olur çok sinirliyim
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE
geçmiş olsun ://
sağol arkadaşım yardım up up up iyi bir şeyler söyleyin ya çok sinirliyim zaten charın şifresini ondan almayı başarabilirsem cleaverlerı chitinleri takıları paraları 1 lvl fln paraya ihtiyacı olan veya iyi birisine vercem bulamazsamda yakayım aklı basına gelsin şerefsizin
Bi geçmiş olsun demeniz yeter yardım up up up
Geçmiş Olsun demekten başka elimizden ne gelir ?
Walla kardeş cypher çok kötü bi server oldu benim char çırılçıplak cypher da xigenon a geçtim bende Soyulan arkadaşlara geçmiş olsun ama bu kadar kafaya takmayın hayat devam ediyor...
annemden para alabilirsem 10gb ile x e geçmeyi düşünyorum priest açacam arkadaş gel dedi
nerde dupeci şere.siz it .... varsa cyberde
gemiş olsumm
sağolun çocuğa o kadar çok güvendim ya kaç yıldır arkadaşımdı
Hepiniz sağolun bana acaba dupeci olmayan hackersiz iyi güzel bir server söyler misiniz bide az ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: IIIFoReWeRIII
Hepiniz sağolun bana acaba dupeci olmayan hackersiz iyi güzel bir server söyler misiniz bide az ucuz
ronark ama dupe warmı yokmu bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: IIIFoReWeRIII
Pathos'u öneririm Düpe yok server ucuz ama hackersiz bir oyun zor Ayrıca geçmiş olsun
geçmiş olsun ne diyelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme