Şimdi Ara

şerefsizlik+adilik=fransa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Ölüsünü, dirisini, gelmişini geçmişini...

İmzana yakışır yorum yapmanı beklerdim

Yanlış anlaşılmayı istemem arkadaşlar. Video'da masum insanların öldürüldüğünü görüyorum ben. Yoksa sinirlenip o yorumu yazdığım için mi eleştirdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

Fransa için savaşıp köylerini, ailelerini, kadınları bırakıp giderlerse ve başkalarından medet umarlarsa olacak budur. Fransızlar için savaşmamak için ölselerdi daha onurlu bir şekilde ölmüş olurlardı...

Abisi burada vurgulanmak istenen cezayirlilerin yaptığı hatalar değil..Fransızların yaptığı soykırım ve şerefsizlik...VE sözünü tutmaması..Amacın milleti proveke etmek mi,ilgi çekmek mi açıkca belirt..

Sözünü tutmamışmış. Burda bence katliam yapan Fransızlardan çok bağımsızlıklarını kazanmak için savaşmak yerine Fransızlar için savaşıp onlardan bağımsızlık bekleyen Cezayirliler'in yaptıkları onursuzluktur.

Milletin gözünde kötü imaj bıraktığın için nickini değiştin büyük ihtimalle. Ama buda işe yaramaz hatırlatayım. Cezayir'in o zamanki askeri gücü neydi ki fransızlar ile savaşsın? Onun yerine ülkesi olarak en iyisini düşündüğü şeyi yaptı Cezayir. Aptalca bir şekilde ölüme gitmek onurluca bir davranış olmaz.

fransaya karsı bağımsızlık mücadelesi vermek aptalca ölüme gitmek ama
    fransa için almanyayla carpısıp ölüme gitmek mi akıllıca...
    kaderini başka ülkelerin eline emanet eden toplumların acı sonu...
    çok sanslıyız ki mustafa kemal gibi lidere sahiptik..yoksa sonumuz onlardan farklı olmazdı..
    fransanı yaptığı zaten serefsizlik onu tartısma gereği bile duymuyoruz zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Ermeni soykrımı safsatasına en çok destek veren ülke. Afrikada yaptıkları ortada kendilerinin bir çok canilikleri var.

Ama ne yazık ki uluslararası arena da bunu dile getiremiyoruz;çünkü o zamanlardaki sevgili büyüklerimiz Avrupa birliğine gireceğiz diye Fransa nın safında yeralmış
  • arkadaşlar videoyu izlemedim ne oluyor merak ettim kafa kesme videosu filanmı ? izleyemiyorum ben ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

arkadaşlar videoyu izlemedim ne oluyor merak ettim kafa kesme videosu filanmı ? izleyemiyorum ben ondan

Fransız Askerileri Cezayirlileri Katlediyor,Kadınlara Tecavüz Ediyor.Bir kadına 2 asker tecavüz etmiş sonra kadını ortalarına alıp resim çekilmişler.Bir başka kadını hortumla yıkayarak tecavüze hazırlıyorlar...
  • Osmanlı da bu zihniyette olsaydı, şu an tüm dünyada Türkçe konuşuluyordu + heryerde Türk yapıt-eserleri ve Türk kültürü vardı + 3-4 tane ırk yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

serbest çağrışım olacak kişi forumun koyu ateistlerinden olup yazdığı tutarsız mesajlarla ünlüdür.
    quote:

quote:

Fransa için savaşıp köylerini, ailelerini, kadınları bırakıp giderlerse ve başkalarından medet umarlarsa olacak budur. Fransızlar için savaşmamak için ölselerdi daha onurlu bir şekilde ölmüş olurlardı...

Abisi burada vurgulanmak istenen cezayirlilerin yaptığı hatalar değil..Fransızların yaptığı soykırım ve şerefsizlik...VE sözünü tutmaması..Amacın milleti proveke etmek mi,ilgi çekmek mi açıkca belirt..

Kişinin dini görüşüyle bu konunun ne alakası var onu anlamadım ama yazdığı yorumda da bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 26 Ekim 2010; 10:47:22 >

• Fransa güzel kız cenneti
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Fransa güzel kız cenneti

ss var mı?
  • Cahillik gider o.çocukluğu baki kalır diye bu şahsiyetsizler için söylenmiş herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Fransa güzel kız cenneti

ss var mı?

konu kapanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Fransa güzel kız cenneti

ss var mı?

konu kapanır

Bir kereden bişey olmaz.

• Cezayir Fransa için savaşmayı göze alınca bunları da kabul etmiş oldu haliyle. fransa ingiltereden sonra dünyadaki en büyük sömürgecilerden biri bu olayı sadece cezayirlilere yapmadıkları kesin kimbilir daha kaç ülkeye aynısı yapıldı. Ayrıca tüm ülkelerin düşmanı biziz bizim dostumuz yok ve hiçbir zaman olmayacak sadece çıkar ilişkileri olanlar yanımızda olacak çünkü yüzyıllardır bu topraklarda egemenlik sürdürüyoruz ve bu bazılarının gücüne gidiyor sözde soykırımlar ilan edip dünyayı üzerimize kışkırtma politikaları uyguluyorlar. Bizde soykırımcı bir ülke olsaydık bugün dünyanın 80% i Osmanlıca konuşuyor olurdu ve dünyanın en zengin ülkesi olurduk. Ama biz insanlara hoş görünelim diye elimizdeki toprakları kaybettik, etrafımızdaki kurt sürüsü saldırmaya hazır hala bekleme ve biz uyuyoruz derin bir uykuda ne zaman uyanacağız bilinmez.

• eski olaylar bunlar..... ona bakarsan hitlerde şerefsizdi.. şimdi almanyaya bak hitlerden eser yok.... eee???
  • quote:

quote:

quote:

Sözünü tutmamışmış. Burda bence katliam yapan Fransızlardan çok bağımsızlıklarını kazanmak için savaşmak yerine Fransızlar için savaşıp onlardan bağımsızlık bekleyen Cezayirliler'in yaptıkları onursuzluktur.

düşünceye bakın,saçmalığa gelin.

o zaman kürtlere ne diyeceğiz? olası bir savaşta bizim azınlıklar ne yapacak?

çoluk çocuğa klavye verirsen olacağı bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: superposition

quote:

quote:

quote:

düşünceye bakın,saçmalığa gelin.

o zaman kürtlere ne diyeceğiz? olası bir savaşta bizim azınlıklar ne yapacak?

çoluk çocuğa klavye verirsen olacağı bu!

Şu kürt sorunuda olmasa ne yapacaktınız merak ediyorum. Adamların bambaşka kıtadaki bir sömürgesiyle kürtleri bir tutuyorsunuz yuh diyorum. Azınlık kelimesi bile geçmiyor yukarda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

İslam ülkeleri nerede varsa orada düzensizlik, gerilik , ne arasan var vatanını satan,

geçenlerde bir belgesel izledim, arkadaşların dediği gibi cezayirliler Fransa için çalışmak ve onları askeri olmak için yarışışacak kadar gurursuz - duygusuz olmuşlar, ben zerre acımam gerici yobazlara,

herkes eline fırsat geçince birilerini öldürmüştür, başkaları yapınca soykırım işgal, bizler yapınca (fatih sultan amcamız gibi - oda Türkleri sevmezdi ya) fetih oluyor karı gibi kıvırmanın her çeşidi bizde.

Lan mal. (Söyleyecek başka söz yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|

Osmanlı da bu zihniyette olsaydı, şu an tüm dünyada Türkçe konuşuluyordu + heryerde Türk yapıt-eserleri ve Türk kültürü vardı + 3-4 tane ırk yoktu.

tabi önce osmanlının türkçe konuşması lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|

Osmanlı da bu zihniyette olsaydı, şu an tüm dünyada Türkçe konuşuluyordu + heryerde Türk yapıt-eserleri ve Türk kültürü vardı + 3-4 tane ırk yoktu.

tabi önce osmanlının türkçe konuşması lazımdı

• Dostum onların yaptığı ırkçılık evet ama senin yaptığın da ırkçılık şimdi. Montaigne hümanistti napalım şimdi o da Fransız. (videoyu izlemedim yorumlardan yola çıktım.)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.