Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı Sergen, Canaydın’ı sert bir dille eleştirdi...
Ama unutulmasın bunun rövanşı da oynanacak’ diye gözdağı verirken, Trabzonlu Gökdeniz’in sözlerini hatırlattı
Sergen, Gökdeniz’e özendi!.. Beşiktaşlı süperstar, Galatasaray yenilgisinin ardından sert açıklamalar yaparken, ‘Başkan Özhan Canaydın açıklamalarını çok iyi bir zamanlama ile yaptı. Tam bizim maçımızdan önce konuştu ve hakemin de yardımıyla onlar kazandı. Ama unutulmasın bunun İnönü’sü de var’ diye konuştu.
Bu sözleri ile Gökdeniz’i hatırlatan Sergen, şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle ligin 33. haftasındaki maça hazırlandıklarını vurguladı. Trabzonlu Gökdeniz de iki sezon önce Fener ile şampiyonluk mücadelesi yaptıkları dönemde ligin 33. haftasında Avni Aker’de Galatasaray’a 4-2 yenildikten sonra ‘Bunun sonrası da var’ demişti.
Nitekim geçen sezon bu sefer Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı şampiyonluk için çekişirken 27. haftada Ali Sami Yen’deki maçta Trabzon 2-0’lık galibiyetle Cim-Bom’u yarıştan kopartmış, bir golü de Gökdeniz atmıştı.
Star
Maç değil Meydan Muharebesi;
Beşiktaş'tan hakeme öfke seli !
Beşiktaş camiasında, G.Saray karşılaşmasında maçı yöneten hakemlere olan öfke dinmek bilmiyor...
Jean Tigana (Teknik direktör) “Hayatımda böyle şey görmedim. Bir hakem, takımın oyuncu değiştirmesine nasıl izin vermez? Bizden habersiz FIFA kuralları mı değişti? Ya da Türkiye’de başka kurallar mı geçerli! Bu olayı, Gerets’e söyledim. O da burada benzer hataların sürekli tekrarlandığından yakınıp bana hak verdi.''
Sergen Yalçın (Futbolcu) “Biraz bizim geri çekilmemiz, biraz da hakemin itelemesiyle maçı Galatasaray kazandı. Hakemde inanılmaz bir kararsızlık gördüm. Rakibin sarı-kırmızı kartlarını es geçti. Ümit Karan mutlaka kırmızı görmeliydi. Hakem korkudan kartını kullanamadı.''
İbrahim Üzülmez (Futbolcu) “Biz bir şeyin arkasına sığınmıyoruz, ancak İbrahim Akın tekme yiyip sakatlanıyor, Mustafa’nın eli kırılıyor, hakem bırak kartı faul bile çalmıyor. Merak ediyorum, Dünya Kupası Finalleri’nde Uganda’dan bile hakem varken, bizden olacak mı? Cüneyt Çakır çok yakışırdı mesela...''
Ali Güneş (Futbolcu) “Yalçın’ın bu maçı kart görmeden bitirmesi çok ilginç! Genç bir hakemdi ve baskı altında kaldı. Bence kesinlikle bu mücadeleye Serdar Tatlı atanmalıydı.''
Kıvanç Oktay (Yönetici) “Sayın Özhan Canaydın’ın maç öncesi hakemleri baskı altında tutan açıklamaları, sahada kendini gösterdi. Hayatında hiç derbi yönetmeyen bir hakem, evsahibinin etkisinde kaldı. Tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Bizim en doğal hakkımız olan oyuncu değiştirmemize bile izin vermedi.''
160
sergen kimmiş ya babasını çağırsın
sergen haksız değil ama biraz da kendine baksınnn !
ne demiş m.f.ö ''boş laf bunlar hepsi bahane halim ne kötü ne şahane nedir bu böyle aynı hikaye'' açıklamalarda aynı böyle maçta beşiktaşlıların yapmadığı tek şey galatasaraylıları çok özür diliyorum yere yatırıp şaapmadıkları kalmıştı ard arda iki futbolcuyu yere arkadan sert müdahelelerle indirdiler ve hepsi kartlıktı ama sonuç avantaj zaten maçın başlarında durum 1-1 iken ümit karana çaldığı ofsaytı düşünemiyorum bile (defanstaki adamın 2 metre gerisindeki birine ofsayt çalmak neyse)bu daha listenin başı üstelik bjk nin bütün faullerine avantaj verildi fakat bu avantajlara rağmen gol bulamıyorlarsa bu onların beceriksizliği kısacası yenilgiyi hatta 1 dakikada 2 gol yemelerini kendilerine yediremediklerinden dolayı laf salatasında bulundular
Adam parası kalmayınca çıkıyo 1-2 güzel gol atıyo ondan sonra gündemde böyle yıldız olmaz göbeği 10 mt ilerden ben geliyorum diyo hem 33.haftaya çıkmaz o böyle şişmeye devam ederse
iihihiiihhhhhiiiiiii aiiiaiiiiiaaiiiiii
sergen zaten başlıbaşına disiplinsizlik örnegi her yol var kendisinde,tüm takımlar kendisini şutladıgında biz alıp sarıp sarmaladık neyse besle kargayı şişmanlasın...
gs-bjk maçında bir kez daha gördük bjk saha kenarıda işini bilmiyor...futbolcuda 2 . golden sonra neden santrada aceleci davrandı ,daha evvel sakatlanan 2 . golden evvel o futbolcu topu taça atsaydı oyuncu degişikligi olurdu...
sergen zaten futbolu kendi zevk sınırlarını içerisinde oynuyor.eğer gerçekten bi futbol düşkünü olsaydı Bjk'da olmaz avrupa'nın sayılı takımlarından birinde olurdu. 3.gol için oyuncu değişikliği mazeret değil.çünkü 11 kişi de olsalar iliç in pozisyonunda çekilen şutu takip eden kimse yok.adam kendi şutunu takip edip gol atıyo ve defans seyrediyo...
Bİr futbolcunun bir başkanı eleştirmesi bence çok abes.. Sergen'in kendisi dışında birilerini eleştirmesi(futbol konusunda) daha da abes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme