geçiniz bu adamlar 2 yıl öncede alexi oynatmıyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
Galatasaray'lı olarak söylüyorum.
Şu ligdeki en iyi yabancı quaresma'dır.bırakın şu ezik sergen'in laflarını q7 sergenden yetenek olarakta kariyer olarakta 1 gömlek üstün futbolcudur.
Neymiş portekiz dışında hiçbiryerde oynayamamış.Ulan adam hiç olmadı Barca'da chelsea'de İnter'de oynayamadı ? sen ne yaptın ?
Dünyanın en overrated futbolcusudur sergen açık ara en büyük overrated'ı sadece yetenekleri var diye yıldız yaptılar adamı.ne milli takıma çağırılır ne uzun süre formda olur nede başka birşey.Yetenekle bu işler olsaydı afonso alves katarda top koşturmazdı.
Büyük maçların futbolcusu olmayan adam Alex'tir.Açın bakın Ferrari'nin katlettiği maçta Alex kırmızı çıkmadan önce ne yaptı ? Chelsea maçında ne yaptı ? hiç birşey.q7 yapar işte
q7 şu ligde büyük takımlara karşı top oynayacak ender futbolculardandır.değerini bil beşiktaş dinleme bu egoist sergen'i
valla kadronda varsa oynatacaksın tabi elin mahkum da ben olsam iyi bir paraya satardım.bizim işimize yaramayacak sadece adı ile ortada dolaşacak benden uyarması...
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
Galatasaray'lı olarak söylüyorum.
Şu ligdeki en iyi yabancı quaresma'dır.bırakın şu ezik sergen'in laflarını q7 sergenden yetenek olarakta kariyer olarakta 1 gömlek üstün futbolcudur.
Neymiş portekiz dışında hiçbiryerde oynayamamış.Ulan adam hiç olmadı Barca'da chelsea'de İnter'de oynayamadı ? sen ne yaptın ?
Dünyanın en overrated futbolcusudur sergen açık ara en büyük overrated'ı sadece yetenekleri var diye yıldız yaptılar adamı.ne milli takıma çağırılır ne uzun süre formda olur nede başka birşey.Yetenekle bu işler olsaydı afonso alves katarda top koşturmazdı.
Büyük maçların futbolcusu olmayan adam Alex'tir.Açın bakın Ferrari'nin katlettiği maçta Alex kırmızı çıkmadan önce ne yaptı ? Chelsea maçında ne yaptı ? hiç birşey.q7 yapar işte
q7 şu ligde büyük takımlara karşı top oynayacak ender futbolculardandır.değerini bil beşiktaş dinleme bu egoist sergen'i
yine Alex'e bağlamış.yığınla gol attı size.gerci bu tezini doğruluyor.küçük maclar...
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
BEŞİKTAŞ defansında problem falan yok. Avrupa'nın en iyi defanslarından dediğiniz FENERBAHÇE geçen sezon ligi domine ederken bir sürü milli futbolcusu ile bizim yardımlaşmayan ortasaha oyuncularımız ve sakatlıktan kurtulmayan beklerimizle aynı golü yedi bu defans. Ama FENERBAHÇE'den de 30 gol az attı. Simao Q7 nin en az 10ar gol Almeidanın ise en az 20 gol atması lazım. Beklenen budur. Yoksa bu gibi futbolcuları sadece isimlerinden dolayı getirmiş olduğunuz belgelenir.
Hoca defansın sadece defans yapmaması gerektiğini sen de çok iyi biliyorsun. Fenerbahçe özellikle bekleriyle geçen sene geriden muazzam oyun kuruyordu. Stoperleri hızlı oyuna ayak uydurdu. Bunlar başlı başına hücuma katkıdır. Son dediğinde haklısın tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme