Şimdi Ara

SERGEN YALÇIN:BEN OLSAM QUARESMA'YI OYNATMAM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göbeği davul gibi olmuş sergen amcamız Quaresma'nın küçük maçların oyuncusu olduğunu,önemli maçlarda silik oynadığını ve kendisi olsa Q7 yi oynatmayacağını söylemiş.

bu sezonun belki de en önemli maçı öncesi şu yaptığı açıklamalara bak.insanda biraz utanma arlanma olur.taraftar inönüde her yerine küfür eti hala oyunculara yükleniyor.

takımda adam gibi oynayacak 3-4 oyuncu var onlarıda sergen eleştirileriyle yıldırma peşinde.

Q7 yarın show yapacak.bunu hepiniz göreceksiniz.sende göreceksin sergen! kötü oynarsa forumu bırakırım! bu kadar da iddalıyım

http://www.htspor.com/futbol/haber/669342-quaresma-zor-maclarin-adami-degil

SERGEN YALÇIN:BEN OLSAM QUARESMA'YI OYNATMAM!

• bence yarı yarıya haklı büyük maçlarda bişey yapmıyor pek fakat oynatmamakta olmaz her an süpriz yapabilecek bi oyuncu
  • yok oynatmalı..Küçük maçların adamıdır Quaresma o nedenle iş yapar
  • Sergen kendisi gibi yetenekli olan oyuncuları sevmez ve kötüler klasik sergen
  • BEŞİKTAŞ'ın hali içler acısı kabul. Ama tel aviv maçı ne büyük maç ne önemli maç. Bu maçta Q7 oynatırsak yeniliriz dersek, STSL'den küme düşeriz bu sene.
  • Bazen doğruları söyleyince çekemiyor oluyoruz ama biz gene söyleyelim.

Quaresma, Guti, Simao ve Almeida'yı bir arada ancak çizgi savunma ile oynatırsınız. Yani geride 4 tane hızlı ve çok iyi defans oyuncusu şart. Ki Beşiktaş'ın defansında büyük problemler yaşadığını biliyoruz. Bu yüzden ileri 4'lü de pres yapmadığı için takım çöküyor ve böylece takım kötü gözüküyor. Quaresma Simao ve Almeida beraber oynayacaksa Beşiktaş mutlak suret 4-3-3'e dönmeli. Ayrıca Quaresma'nın takım oyununa en azından biraz olsun yardım etmesi gerekli. Sağlam bir yeteneği var ama takımı adına kullanmalı bunu.
  • Bu Sergen Yalçın değil mi? Milli Takımın en kritik maçında hakeme tükürüp oyundan atılan. Ekran da ancak kaç tane kızı idare ettiğini anlatsın dursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEŞİKTAŞ defansında problem falan yok. Avrupa'nın en iyi defanslarından dediğiniz FENERBAHÇE geçen sezon ligi domine ederken bir sürü milli futbolcusu ile bizim yardımlaşmayan ortasaha oyuncularımız ve sakatlıktan kurtulmayan beklerimizle aynı golü yedi bu defans. Ama FENERBAHÇE'den de 30 gol az attı. Simao Q7 nin en az 10ar gol Almeidanın ise en az 20 gol atması lazım. Beklenen budur. Yoksa bu gibi futbolcuları sadece isimlerinden dolayı getirmiş olduğunuz belgelenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

BEŞİKTAŞ defansında problem falan yok. Avrupa'nın en iyi defanslarından dediğiniz FENERBAHÇE geçen sezon ligi domine ederken bir sürü milli futbolcusu ile bizim yardımlaşmayan ortasaha oyuncularımız ve sakatlıktan kurtulmayan beklerimizle aynı golü yedi bu defans. Ama FENERBAHÇE'den de 30 gol az attı. Simao Q7 nin en az 10ar gol Almeidanın ise en az 20 gol atması lazım. Beklenen budur. Yoksa bu gibi futbolcuları sadece isimlerinden dolayı getirmiş olduğunuz belgelenir.

Saçmalamışsın resmen arkadaşım.
    Bu defansın ne kadar beceriksiz olduğunu Shuster zamanında ileri dönük çizgi defans oynatıldığında bile göremediysen, sana daha diyecek laf yok.
    defans tam bir facia.
  • doğru demiş büyük rakipleri bencil oynarsan yenemezsin ama küçük rakiplerde quaresma yardırır şut çeker atar, büyük rakipler indirir aşağı quaresmayı zaten beşiktaş 1-0 geriden başlamış olur maça. yardımlaşma olmadan galibiyet olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

BEŞİKTAŞ defansında problem falan yok. Avrupa'nın en iyi defanslarından dediğiniz FENERBAHÇE geçen sezon ligi domine ederken bir sürü milli futbolcusu ile bizim yardımlaşmayan ortasaha oyuncularımız ve sakatlıktan kurtulmayan beklerimizle aynı golü yedi bu defans. Ama FENERBAHÇE'den de 30 gol az attı. Simao Q7 nin en az 10ar gol Almeidanın ise en az 20 gol atması lazım. Beklenen budur. Yoksa bu gibi futbolcuları sadece isimlerinden dolayı getirmiş olduğunuz belgelenir.

Bu defansın ne kadar beceriksiz olduğunu Shuster zamanında ileri dönük çizgi defans oynatıldığında bile göremediysen, sana daha diyecek laf yok.
    defans tam bir facia.

Futbol konuşuyorum. Eğer futbol konuşacaksak, cevap verirseniz ben de ikna olayım.
    1. İleride ortasahada hangi oyuncumuzun defansif yönü kuvetli de takviye yapıyor defansa?
    2. Ersan, Sivok, Ferrari, Rıdvan hatta kalecilerimiz sürekli sakatlanmadılar mı? Defans habire değimedi mi zorunlu olarak?
    3. Buna rağmen facia dediğiniz defans kaç gol yedi?
    4. yere göğe sığdıramadığımız ortasaha ve hücum hattımız kaç gol attı?

• quote:

quote:

quote:

defans tam bir facia.

Futbol konuşuyorum. Eğer futbol konuşacaksak, cevap verirseniz ben de ikna olayım.
    1. İleride ortasahada hangi oyuncumuzun defansif yönü kuvetli de takviye yapıyor defansa?
    2. Ersan, Sivok, Ferrari, Rıdvan hatta kalecilerimiz sürekli sakatlanmadılar mı? Defans habire değimedi mi zorunlu olarak?

4- Topun kendi yarı alanından çıkarılması için ilk adımı defans atar, toraman, köybaşı, sivok gibi adamlar Allah ne verdiyse ileriye salla gitsin mantığında olan adamlar.
    3- Takımın az gol yemesi defansın başarılı olduğu anlamına gelmez, tıpkı defansı iyi olup kalecisi kötü olan bir takım gibi.
    2- Ersan hariç söylediklerin inan işe yarar durumda oyuncular değil, belki bide Rudvan. Sakatlanmasalar dahi takıma faydalarından çok zararları dokundu. Örnek maç bulup verebilirim.
    1- Haklı olduğun nokta bu, ama buda kısmen değil, sağ sol açıklar ve guti hariç hepside destek olabiliyorlar ;)

• ne yapalım,yerine ekremimi oynatalım
  • Hakli adam. formsuz birsey yapamiyor. ama besiktas taraftari adina tapiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

defans tam bir facia.

4- Topun kendi yarı alanından çıkarılması için ilk adımı defans atar, toraman, köybaşı, sivok gibi adamlar Allah ne verdiyse ileriye salla gitsin mantığında olan adamlar.
    3- Takımın az gol yemesi defansın başarılı olduğu anlamına gelmez, tıpkı defansı iyi olup kalecisi kötü olan bir takım gibi.
    2- Ersan hariç söylediklerin inan işe yarar durumda oyuncular değil, belki bide Rudvan. Sakatlanmasalar dahi takıma faydalarından çok zararları dokundu. Örnek maç bulup verebilirim.
    1- Haklı olduğun nokta bu, ama buda kısmen değil, sağ sol açıklar ve guti hariç hepside destek olabiliyorlar ;)

4. Katılmıyorum kazma dediğiniz Toraman bile Messivari çalımlarla ilerlediğini gördüm. Ve Sivok konusuna hiç katılmıyorum. Eğer sen defanstan top almaya gelmez isen o defansın da top kaptırma lüksü olmadığı için dan dun vurmaya da hakkı vardır.
    3. Defansımız da kötüydü, kalecimiz de özellikle Hakan, orta sahamız da forvetimiz de defansif açıdan tüm takım olarak kötüydük. Eğer defans ileriye dönük olumlu pas yapsa dirençsiz ortasahmızda top kaybediyorduk. Ortasahada kaybedilen toplar başımıza ne işler açtı. Schuster zamanı ise çoğunun beğendiği Schuster'in anlamsız inadıyla direndiği ofsayt taktiği sonucu hatalar yaptık. Ha şunu kabul ederim. Ne sağ bekimiz ne sol bekimiz bir gıdım ileriye katkı sağlamadılar ama bu tür futbolcular La Liga'da varlar anca.
    2. Toraman'dan iyisini bulamadıktan sonra en iyisi Toraman'dır. Hilbert'i değirmende eritip adam tutturursanız kornerlerde başınıza gelene de katlanırsınız.
    1. Q7 defansif özelliği sıfır. Hatta mümkünse defans yapmasın, çünkü sarı kart %99. Fernandes bile acayip hareketlere başladı. Ki top kaptırması en kritik bölgede kaptırıyor. Simao'nun defansa gelip yardım edecek sonra da açığa gidecek kondisyonu yok maalesef. Guti sanıldığının aksine müthiş zekasında rağmen Real'de sürekli top kapardı. Yaşından dolayı ya da başka sebeplerden ki ben yine takım içi sorumluluk almayan futbolculardan olduğundan dolayı top kaptırdığını görüyorum. Bir top kaptırdığımızda iyi seyredin tüm takım bir panik içeriisinde geriye doğru koşuyorlar. Ama kimse topu alan oyuncuya basmak aklına gelmiyor. Hatırlayın Eses maçını. Adamlar takır takır geziyorlar. Anca kaleye yaklaştıklarında defanstan bir müdahele geliyor. Kimse sorumluluk almıyor. Q7 almış topu sağdan gidiyor. Bizim peder bağırıyor versene diye. Kime versin adam ne sağında ne solunda adam yok. Arkadaşın o senin. Kaptırırsa sen müdahele et. Ya da işini kolaylaştır topu sen al. Rahatlasın.

• Sergende ergen çocuklar gibi konuşuyor düşünmeden ve basitçe.
  • Sergen'in eleştrileri ilk başta komik ve saçma geliyor ancak sonunda dediği çıkıyor adamın. Geçen senenin başında Galatasaray'ı yerden yere vurmuştu, dediği çıktı.
  • Eleştirmek herkesin hakkı tabiki ama Sergen'in yazdıkları eleştiri niteliğini aşıyor ve sürekli kötüleme halini alıyor Q7 ile ilgil. Sonuçta bu takımda Quaresma olmasa takım Barcelona gibi mi oynayacak, herşey iyi olur Q7de kötü oynar dersin ki evet bu çıksın. Takımda doğru dürüst çalışan tek bölge yok, bek yok, savunma topu oyuna sokamıyor, pres yok, hala Q7 çıksın diyor da Q7ye gelene kadar 50 tane daha nokta var.

Ben de Q7-Simao-Guti-Almeida 4lüsünü geri kalan 6 oyuncunun taşıyamayacağını düşünüyorum.
  • beşiktaşa herşeyden önce adam akıllı bir teknik ekip lazım.
  • Galatasaray'lı olarak söylüyorum.

Şu ligdeki en iyi yabancı quaresma'dır.bırakın şu ezik sergen'in laflarını q7 sergenden yetenek olarakta kariyer olarakta 1 gömlek üstün futbolcudur.

Neymiş portekiz dışında hiçbiryerde oynayamamış.Ulan adam hiç olmadı Barca'da chelsea'de İnter'de oynayamadı ? sen ne yaptın ?

Dünyanın en overrated futbolcusudur sergen açık ara en büyük overrated'ı sadece yetenekleri var diye yıldız yaptılar adamı.ne milli takıma çağırılır ne uzun süre formda olur nede başka birşey.Yetenekle bu işler olsaydı afonso alves katarda top koşturmazdı.

Büyük maçların futbolcusu olmayan adam Alex'tir.Açın bakın Ferrari'nin katlettiği maçta Alex kırmızı çıkmadan önce ne yaptı ? Chelsea maçında ne yaptı ? hiç birşey.q7 yapar işte

q7 şu ligde büyük takımlara karşı top oynayacak ender futbolculardandır.değerini bil beşiktaş dinleme bu egoist sergen'i

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.