Şimdi Ara

SERGEN YALÇIN FAN CLUB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
1
Favori
5.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SERGEN YALÇIN FAN CLUBduhuliye
    Beşiktaş'ta Felix Magath Sürprizi: İlk Detay Ortaya Çıktı
    https://www.duhuliye.com/besiktasta-felix-magath-surprizi-ilk-detay-ortaya-cikti

Yeni Santos mu yükleniyor?? Kulübe zaten dolu bir uykucuya daha yer bulunur mu??

• SERGEN YALÇIN FAN CLUB
    SERGEN YALÇIN FAN CLUBduhuliye
    Beşiktaş borçsuzluk kağıdını aldı
    https://www.duhuliye.com/besiktas-borcsuzluk-kagidini-aldi

Helal olsun başkana ,duruşsa duruş ,paraysa para..Ne demişti H.Yücel'e ?? ''IBAN ver yarın sabah 600 milyonunu yollayayım, yeter ki artık lakırdı yapma''SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Kısa zamanda Sergen FC un kapasitesini 10 sayfaya çıkardık..yakında yeni arkadaşların katılımı ile ,forumun en çok okunulan sayfaları arasına girmeyi hedefliyoruz..SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Normalde yaz diyebileceğim arkadaşlar var ama teklif bile etmedim. mesaj artı almış vesaire popüler yaklaşılmiyorum bu işlere, sevgiler saygılar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Ocak 2025; 0:54:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hoca adaylarının hiç biri içime sinmedi. İşleri zor, kolaylık dilerim bu yönetime. Keşke sezon sonuna kadar dondurabilsek bu takımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 9 Ocak 2025; 22:46:19 >
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Keşke zamanda geri de gidebilsek ve MAF li günlere dönüp ,rahmetli Sebanin başkanlığı ile Milne nin hocalığını yaşasak

• Seba iki iyi yabancı alsa Avrupa'da kupa kaldırabilecek takımdik.

• niko kovac işi ciddiymiş tüm keyfim kaçtı inşallah o pürüz çözülmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devre arası işsiz,emekli yada kariyeri düşüşte yabancı bulabilirler zaten.

SERGEN YALÇIN FAN CLUB

• Türk olmalı. Ben olsam Murat şahini teknik ekibe alırdım. Herkes fedakarlık yapmalı. Sergenin olmaz, Murat'ın hayır diyecek hali yok. Bu çağdaş niyetten çıkmadı sonuçta. Kendi dinamiklerimizden birşey yaratılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Ocak 2025; 1:1:23 >
  • Plan yapmak ne anlama gelir?

İş yapılmadan önce hazırlanır. İşin üstesinden gelmek için gereklidir. Planlamanın amacı bir işin en düşük maliyetle, en etkili ve verimli şekilde yapılacağının önceden kestirilmesidir. Başka bir tanıma göre plan; bazı amaçlara ulaşmak için gelecekte uygulanacak bir dizi kararı hazırlamayı içeren bir süreçtir.

Çağdaş ile Murat aynı ekipteydi değil mi yıllarca? Böyle kaos dönemi yaşanan işlerde, gözüken icra sorumlusunun (futbolda TD) arka planında bazen geniş bir danışma kurulu gibi görev yapan insanlar olur..Patron ( son sözü söyleyen burada Adalı) da bizzat işin içinde olur ,hepsini senkronize eder. Demem o ki, Murat Şahin düzgün ve faydalı bir insan profili çiziyor yıllardır benim gözümde..Çek al artık şu Çağdaş hocayı, naifliğe ,etik söylemlere yer verecek zeminde değiliz..cidden toprak altımızdan kayıyor yahu..Al Çağdaş ı yanına da M.Şahin i koy .Şifo Mehmet i de danışman al..Samet Aybaba gibi mikser olmaz sanırım..Ama kimsenin kimseye patronluk taslamasına da izin verme..sinerji yarat camiada..başkandan beklentim bunlar..Montella filan yalandır inşallah diyorum..kötü şey yazmak da istemiyorum

• başkan td işini aceleye getirmicem tarzı şeyler demiş. burdan td için kesin olarak yabancı kovaladığını anladım. yerli olsa bu kadar beklenmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerek yok hoca filan. Taraftar romantik zaten. Transfer dönemi 2 oyuncu gelmesi daha mantıklı, hoca işini bir şekilde çözer bu camia.

Bu dönem beklentim. Eldeki gereksizlerden kurtulmak. Adamın süre istediği bu dönemde istenilen hocanın yıllık maaşı 2 iyi oyuncuya bedel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Ocak 2025; 16:6:30 >

Davullar çalsın artık !!! Konsey kurulsun..Sergen FC den de bir kişi SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 10 Ocak 2025; 17:29:18 >

Aynen, emekçi takımız biz hocam..az kuru pilavla da çalışırız..İskender +Kadayıf yiyeceğimiz günler de gelir sonra elbetteSERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Dediğim tarz oyuncular alınırsa elin kuvvetlenir. O zaman her hoca senle çalışmak ister.

Kişiye göre değişsede bence ön libero ve sağ kanat allahın emri...

Bu arkadaşıda pivot olarak deneriz. Stoperlerin kalplerini feth ederek ilerleyeceğiz.

SERGEN YALÇIN FAN CLUB

Rakip stoperler cüzdanlarına dikkat etsin bundan kelli SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

O bir İSMAİL..O bir soyadı ile olsa da KARTALIMSI SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

SERGEN YALÇIN FAN CLUBTRT VE ÖZEL NOSTALJİ TVyoutube
    İlk albümün getirdiği umulmadık başarıdan sonra yoluna Gökhan Semiz, Selçuk Aksoy, Emrah Anul ve Sertaç Demirtaş'la devam eden Grup Vitamin 1992'de çıkardıkları "Yandık Desene" adlı albümlerinde yer alan "İsmail" şarkısıyla sizlerle. Bilmeyen yoktur sanırım ancak yinede hatırlatmakta yarar var bu şarkı Dr. Alban'ın "It's My Life" şarkısının Grup Vitamin uyarlamasıdır. Klipte ise Ata Demirer oynamaktadır. İyi seyirler..
    https://www.youtube.com/watch?v=y3PGG0UeyOs
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.