Şimdi Ara

SERGEN YALÇIN FAN CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane Sergen Yalçının geri dönüşü şerefine kurulmuştur.

Üyeler:

1) Lincoln Burrows

2) @tartekin

3) @omzunda_muzikaletli_zenci

4) @Jankat

5) @SuatUstaaaa

6) Am@deus (Onur Üyesi )

SERGEN YALÇIN FAN CLUB

SERGEN YALÇIN FAN CLUB

SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 4 Ocak 2025; 14:5:3 >

• Bugünleri de gördük sayende Başkan SERGEN YALÇIN FAN CLUB  Gözlerim yaşardıSERGEN YALÇIN FAN CLUB  konuyu boş bırakmayalım..Hatta üst yönetimle konuş bu konunun özel admini sen ol.. Anti_Sergencileri sokma buraya SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Elin endonezyalısı, portekizlisine bütçe veriliyor. Santos bile musratiye verilen paraya şaşırmış, halbuki adamın ülkesinde top oynuyor.

Ben karşıyım sergene. Yok 100 ateşleyeceklerse hoca olsun. Kimse kimsenin enkazını üç liraya kaldırmak zorunda değil.

• @Lincoln Burrows. yaz @Am@deus abini de listeye ..Mütevelli heyetinden benim gibi SERGEN YALÇIN FAN CLUB  Muşmula ya Mürdüm eriğine 100 gömenler, Sergen hocaya da ateşleyecekler elbet..Yok öyle eli kolu bağlı ringe çıkarıp sonra da dayak yedi demek SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• 11 kişiyi bulunca, dalıyoruz Beşiktaş Ana Sayfaya SERGEN YALÇIN FAN CLUB  Admin @Lincoln Burrows. olacak ..başka yolu yok SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Eklenmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Sileceğim ama !!! Çözüm bulamıyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 14:34:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt

Başın yandı..Yakında adli takibata uğradığımızda ,mecburen suç ortağı muamelesi göreceksin hocam 

Yumuşatalım o zaman hocam.

Kim olmazsa olmasın bizim için fark etmez. Kimin olup olmadığı önemli değil. Kimin ne oynadığı, nasıl mücadele ettiği önemli olan.

An itibariyle app kilidlendi arkadaşlar, gizli dosyalar. gio hojam ile önde baskı ileri uzun vurma t.henry yakalasın butonu. Adalı'nın arap atı ve daha fazlası...

Gs ilgilenen kardeşlerimiz için; terim ne kadar indirdi kaç ay çalışacak ? Okan buruk epl teklifi ve daha fazlası.

SERGEN YALÇIN FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 15:44:49 >

Gizli dosyalar..en sevdiğimiz.SERGEN YALÇIN FAN CLUB .bekliyoruz ..doyamadık skandallara bu sene SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

Takıma kanat buldum hocam.

SERGEN YALÇIN FAN CLUB

Şampiyon olacağız diyen arkadaşlar için hello kitty olanı benden hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 16:23:53 >

Çok şatafatlı hocam..kraliyet asası, taç filan tam takım..tam hükümdar kanadı gibi bu...altına pembe muz çorapla iyi gider...sıradan insanlara göre değil SERGEN YALÇIN FAN CLUB  Sonra hatırladım zamanında bizim toruna almıştım böyle bir takım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 4 Ocak 2025; 17:3:30 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Ocak 2025; 16:54:6 >
  • sergenin o kadroyla aldığı kupaları yabancı alsa kapısında yatarlardı şu adama laf ediyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Bu akşam 22.00 de EKOL TV de ..son dakika tüyoları..bizzat hocadan

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.