@Lincoln Burrows. Koskoca Admin lutfetmiş gelmiş Fan Club e, bir buyur et..hoş geldin de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 14 Ocak 2025; 14:0:33 > |
SERGEN YALÇIN FAN CLUB (15. sayfa)
-
-
-
duhuliyeSergen Yalçın, Beşiktaş'ı reddetmişti: Yardımcısı, Süper Lig ekibine imza attı!https://www.duhuliye.com/sergen-yalcin-besiktasi-reddetmisti-yardimcisi-super-lig-ekibine-imza-atiyor
Murat Şahin i de çok ararız..Hatay a imza atmış
-
-
Biz üye olduğumuzda yoktu böyle izzet ikram FC de ..eee ye kürküm ye dünyası tabi Yazalım mı admini de Fan Club üye kütüğüne??
-
Hocam size yemek var.
Onur üyesi yazıyorum admini.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakışır zaten 7/24 ilgileniyor bölümle..hakkıdır
-
Oooo zindanlar boşalmış Yanlış hesap Bağdat tan geri döndü demek
-
Balkon konuşmamız başlamıştır.
-
halkın iradesi şaşmaz
-
Alp Er ARAT öldü mü?
Dünya ıssız kaldı mı?
Felek öcünü aldı mı?
Şimdi yürek yırtılır.
-
Sercan KarataşyoutubeBeni siz delirttiniz evet Evet, evet, siz, siz Kırmızı ışıkta geçen şoförler Ve boşverli türküler Ve boşverli türküler Sahil yolundaki kazalar Denize düşen şu uçak Beyaz camda hayvanlar ve reklamlar Yeşilçam'da baldır bacak Yeşilçam'da baldır bacak Beni siz delirttiniz evet Evet, evet siz delirttiniz beni Uçaklar, rüşvetler ve mobilyalar Ve ahlak üstüne nutuklar Ve ahlak üstüne nutuklar Günden güne ufalan ekmekler Pasta yesin efendiler ama Gaz tenekesi ile su kuyrukları Ve bir başbuğun buyrukları Başbuğun buyrukları Beni siz delirttiniz evet Evet, evet, evet Siz delirttiniz beni, hiç kuşkum yok bundan eminim Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz Beni siz delirttiniz Gelin katılın siz de bize Bizde herkese yer var Dostlarım hep Napolyon, hepsi Sezar Bol miktarda Hitler de çıkar ayy Bol miktarda Hitler de çıkar _______________________________________________ You made me crazy yes Yes, yes, you, you Drivers who keeps drive when the light is red And ballads saying ''nevermind'' And ballads saying ''nevermind'' Crashes on the beach road That plane which crushed to the sea Animals and advertisements on the white glass Naked legs in yesilcam Naked legs in yesilcam You made me crazy yes Yes, yes you made me crazy Planes, bribes and furnitures And talkings bout' morality And talkings bout' morality Breads that getting tiny day by day But lords eat cake Gas can and water queue And orders of the general Orders of the general You made me crazy yes Yes, yes, yes You made me crazy. I have no doubt about it No offense i am crazy but you are the one who made me crazy You made me crazy Come join us We have room for everyone My friends are all Napolion, al Caesar And a lot of Hitler's too, ayy And a lot of Hitler's too ________________________________________________ Muhtar Cem Karaca (5 Nisan 1945; İstanbul - 8 Şubat 2004; İstanbul), Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu. Anadolu rock türünün kurucularındandır. Birçok grupla (Apaşlar, Kardaşlar, Moğollar ve Dervişan) çalışmış, grupların kurucu ve yöneticisi olmuş, güçlü bir rock kültü yaratılmasının öncülerinden olmuştur. ________________________________________________ Muhtar Cem Karaca (5 April 1945 – 8 February 2004) was a prominent Turkish rock musician and one of the most important figures in the Anatolian rock movement. He was a graduate of Robert College. He worked with various Turkish rock bands such as Apaşlar, Kardaşlar, Moğollar and Dervişan. With these bands, he brought a new understanding and interpretation to Turkish rock. _________________________________________________https://www.youtube.com/watch?v=hiGYEn9NuPQ
-
x (formerly twitter)furkan🇵🇹 (@Furkan321_44) on Xhttps://x.com/Furkan321_44/status/1879254681043796316?t=09OsKp3kh2Gp5DQ_P0Z-ew&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Helal REİS e..BİR GÜN MUTLAKA
-
Mehmet Demirkol: "Beşiktaş'ta ikinci kez 'planımız hazır' diyenler planının olmadığını görüyoruz. Sergen Yalçın özel bir plan değildi ki o da olmadı. Sebebi ne olursa olsun ikna edilebilirdi. Ortada bir başarısızlık var. Sonuçta göreve gelmeden önce herkes bunun olmasını bekliyordu. Bunun için Sergen Yalçın'ı suçlayamazsın." (Socrates)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En azından danışman olarak hizmet edebilirdi..Ana konuda kaç kere yazdım, buraya da yazayım..Hoca ve transfer seçimleri tek başına bir başkanın vereceği kararla olmamalı..Sağa sola telefon açıp, akıl almak gibi bir işleyiş kabul edilemez..Mutlaka bir danışman ekibi olmalı..Eskiden Feyyaz ve Samet faydasızları vardı, onların gerçekten faydalı olanları lazım bize
-
Arat'ın kara duvar projesi çalınmış
-
Hey gidi Beşiktaş ana bölümü hey..2,5 saate gidiyor tek bir mesaj yok.. taze kan şart
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X