Şimdi Ara

SERGEN YALÇIN FAN CLUB (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
1
Favori
5.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SERGEN YALÇIN FAN CLUB

Tartekin hoca 1 haftadır temsili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ !!!

• 8 günlük yokluğum sırasında beni unutmayan, mesajları ile destek veren, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..sağolun varolun !!!

• Am@deus A kullanıcısına yanıt

Bir tabak ayıraydın keşke SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

Isıran 6 numara, pırpır eden kanat, ısıran 6 numara, pırpır eden kanat diye diye stadın önünden Dolmabahçe'ye iniyordum ki , baktım karşıdan Hasan Arat çılar geliyor..Hasan Arat başkan-GİO hoca Şampiyon Beşiktaş diye slogan atıyorlar..kontrolümü kaybettim..birden dalmışım herhalde bunlara kafa göz ..sonrasını hatırlamıyorum .karakol, hastane raporu (bende birşey yok adamlar haşat tabi SERGEN YALÇIN FAN CLUB )savcılık, tutuklama, tutuklamaya itiraz filan derken 8 günde ancak çıktım..Tabi adli gözetim şartı ile..Savcılık itiraz ederse her an tekrar tutuklanabilirim..Dosya kalın..darp, hakaret ,tehdit, hürriyeti ihlal hepsi mevcut..Cool story değil mi?? bence de SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Süleyman abi de dalardı (uzaklara)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Süleyman abinin bir işareti ile dalacak en az 100 adam çıkardı rakısını içtiği mekanında

Kesinlikle benim de içime doğdu ,son 24 saat yenileceğimize dair en küçük endişe duymadım..Ama 4-1 olağan üstü ..2-1 alırız diye düşünmüştüm..Sıra Twente ye geldi ..

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Ruhu şad olsun ..mutlaka gurur duymuştur sergilenen oyunla..Aylardır ilk defa karakter koydu takım

• tartekin kullanıcısına yanıt

süleyman abide uzun uzun yazardı.

• Rashford isteriz adalı istifa SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

OLE ile bu iş gitmez.SERGEN YALÇIN FAN CLUB .Atletico ya 5 bile atamadıkSERGEN YALÇIN FAN CLUB  ..SERGEN HOCAM göreve SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

Isırıyorsa buyursun gelsin SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Süleyman abi de arsenali severdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 25 Ocak 2025; 11:39:36 >
  • Borussia Dortmund, Nuri Şahin ile yollarını ayırdı.

Adam herşeyi biliyor ama herşeyi. SERGEN YALÇIN FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 25 Ocak 2025; 11:41:42 >

Yollarını ayırdının Türkçe anlam ve meali kovuldu .SERGEN YALÇIN FAN CLUB ..Ararat çok peşimden koşmuştu zamanında da bu bile kabul etmemişti...Bundan cacık olmaz dediydi REİS ..ALİ RIZA SERGEN YALÇIN yeşil sahalarda 10 kaplan gücündedir..SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

Futboldan anlayan herkes Arsenal ı severSERGEN YALÇIN FAN CLUB  Benim kardeş takımım ..hastasıyımSERGEN YALÇIN FAN CLUB 

Birazdan uçağa biniyorum akşama Wolverhampton deplasmanındayız..Liverpool bekle bizi ensendeyiz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 25 Ocak 2025; 11:49:50 >
  • Geçen bunları 3-1 yendiğimiz eski maça baktım. Sergen merkezde oynuyor ilerde carew var. Ne baskı kurmuşuz adamlara.

SERGEN YALÇIN FAN CLUBFutbolkolikyoutube
    Beşiktaş - Athletic Bilbao 2004-05 Uefa Kupası | Carew ve Sergen'li Kara Kartal'ın Bilbao Sınavı! Bu videomuzda sizleri Beşiktaş'la Athletic Bilbao arasında 2004-2005 sezonunda oynanan UEFA kupası maçına götürmek istiyoruz. Vicente del Bosque yönetiminde kadrosuna John Carew gibi çok önemli bir yıldız da katan siyah beyazlılar UEFA kupası gruplarında ilk maçını İspanyol temsilcisiyle İnönü stadında oynadı. 4 kasım 2004 günkü karşılaşmanın hakemi Florian Meyer. Bu heyecan dolu mücadele Futbolkolik farkıyla sizlerle. #beşiktaş #futbolkolik #athleticbilbao 80'ler, 90'lar, 2000'lerden unutulmaz maç hikayeleri Geri sayımlar Avrupa futbolundan çok özel görüntüler, hikayeler Kısacası Türk ve dünya futbolundan en özel görüntüleri düzenli olarak kanalımızda izleyebilirsiniz. Abone olmayı unutmayın lütfen!!! Mail: fitbolkolik@gmail.com İnstagram/futboollkolik Twitter/FutbolkolikTv Tiktok/futboollkolik
    https://www.youtube.com/watch?v=A3T2WGYEM4Y&t=762s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Ocak 2025; 11:52:13 >

Boşuna FAN CLUB açmadık hocam SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Konuyu beşiktaş bölümünden çıkarmak lazım aslında. Artık başlık sergen mi olur arat'mı olur bilemedim. Heh buldum kanatçı muhtarın yeri SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.