Şimdi Ara

SERGEN YALÇIN FAN CLUB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
1
Favori
5.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvah baltayı taşa vurduk SERGEN YALÇIN FAN CLUB  Doğrudur kayıtlarında vardır Adalı için sana yazdıklarım ,biz kimsenin adamı olmadık bu yaşa kadar, anlayabildiğim kadarı ile sen de kesinlikle öyle..Herkesin eleştirilebileceği noktalar çıkar, yeri gelir eleştiririz de..Ama şakayı espriyi anlayabilmek için zeka şart..Şurada hayatın yükünü hafifletelim diye azıcık espri yapalım dedik çok gördü yüce makamlarSERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Gerek yok eğlenme vs bizim toplumda hoş karşılanmaz. Seviyemiz yerlerde, zeka desen zaten yok. Ciddiye alınmamız için birilerini desteklememiz lazım sanırım.

Gerçi ben kararımı başında verdim zamanı gelince açıklarım App'e bir ateşleyin bakem SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Konudan bağımsız gerçi konuda bırakmadı arkadaş neyse. Öncelikle ingiliz hoca tercih ederim ama graham'ın profili biraz düşük.

• sergen yalçın kötü hoca değil ama taştaşına fazla düşkün uzun vadede faydasını göremezsin

• Am@deus A kullanıcısına yanıt
    West hama gitmis diyorlar. Çok para isterdi bu.
    Benim aklımda bir yerlerde geçen sezon Santos yerine gelse dediğin solskjaer var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Benim aklımda geçen yıl bir alman vardı ama kimse beğenmedi. Yine geçen yıl panik yaptığımız zaman kovaç bile gelseydi bu durumda olmazdık.

Bu işi bir kaç adım olarak görmek lazım. İlk takım olgusunu oluşturulmalı. Sonraki sezon kalite farkını konuşuruz.

Bizim taraftar geçen sene tarihi fark yiğen takımın, bu sezon şampiyon olacağını sandı. Öyle kolay değil o işler.

Acil çalıştırıcı lazım, hoca işini daha sonra konuşuruz. Öncelik sırasına göre.

Ön libero. Kanat ve bek lazım. Eldekilerden 8 çıkaramıyorsak ben muçi olabilir diyorum. Birde o bölge var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Ocak 2025; 14:48:10 >
  • SERGEN YALÇIN FAN CLUB
    SERGEN YALÇIN FAN CLUBduhuliye
    Serdar Topraktepe'nin Ziraat Türkiye Kupası modu
    https://www.duhuliye.com/serdar-topraktepenin-ziraat-turkiye-kupasi-modu

Yağlayıp ballayıp, sezonu bununla geçirmesinler de SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• Hocam içimden bir his sanki Serdar devam edecek gibi geliyor yönetim beceriksiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Sorma ,aynı his bende de var..sağdan soldan destek haberleri yaptırıyor basında birileri

• Mesajlarımız geri geldiği için teşekkür ederiz. Forumda mesaj yazabilmek bu kadar zor olmamalı.

Şahsen üzücü, bir emek verip zaman ayırıyoruz. Sonra mesaj kayboluyor.

Mesajlarımızdan rahatsız olan arkadaşlar burda yazabilir şahsım adına sorun olmadığını belirtirim.

Buyrun sizlerde geçen seneki gibi fikir beyan edin, tartışalım. Bir enerji/sinerji oluşturalım SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

SERGEN YALÇIN FAN CLUBDilan Polatyoutube
    ‘Enercii’ Tüm Dijital Platformlarda Yayında Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz di mi Hadi canım hadi öteye hadi bas geri Takdir etmek isterdim bu vizyonsuz azmini Yüzde yüz enerci Bu nasıl bir sinerji Tek tek ediyorum hater’larımı alerji Umurumda mı? değil hiç Hanginiz ikinci Allah’ın lütfu bana bitmeyen bu enerci Yok bende olan yok sende Kalite gör sayemde Okunmaz esamen de Adımın geçtiği hiçbir yerde Ağzınla kuş tutsan İstiareye yatsan Cürmün kadar yer yakarsın canım,ateş olsan İkinci bir şansın Belki de olurdu Milyarda bir olsa da Hindistan’da doğsan Yüzde yüz enerci Bu nasıl bir sinerji Tek tek ediyorum hater’larımı alerji Umurumda mı? değil hiç Hanginiz ikinci Allah’ın lütfu bana bu bir enerci Söz/Müzik: Genco Ecer Aranje: Ahmet Karagözlü Yönetmen : Erkan Nas Görüntü Yön: Cengizhan Demir
    https://www.youtube.com/watch?v=fQBqaga9ElU

Kopuyoruz SERGEN YALÇIN FAN CLUB SERGEN YALÇIN FAN CLUB SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Parayı götüren götürdü hocam bu millet daha çok kandırılır SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Ocak 2025; 15:37:18 >

Aplikasyona da güvenemeyeceksek artık?SERGEN YALÇIN FAN CLUB  Peki ama neye kime güveneceğiz??SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

• tartekin kullanıcısına yanıt

Adres belli SERGEN YALÇIN FAN CLUB 

SERGEN YALÇIN FAN CLUB
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.