Şimdi Ara

Sergen Yalçın ile Fenerbahçe gorusucek mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FB yöneticilerinin ikinci yarı namaglupsuz teknik direktör ile sezon sonu için anlaşmaya varılması için görüşmeler başlatıldığı bildirildi. Sergen Yalçın in üç büyükler de teknik direktör olmak istiyorum ün ilk yanıt fenerden geldi. Hayırlı olsun inşallah .yakışır . Boyle usta genç teknik direktör Lee varken uzaklarda aramak lazım . Adam Alanya kadrosunu bile nerden aldi. UEFA da oynatacak nerdeyse . Ali Koç'un en düzgün işi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olabilir,her ne kadar Bjk'li olsa da bizde de forma giydi,rahat ve değişik bir mizacı olduğundan hava getireceği aşikar.Kompleksleri pek olmayan döte döt diyen bir tip,adamcılık yapmaz,liyakata önem verir, her türlü işe yarar.Ekibi ile gelecek zaten gelirse.

Ekibinde yer alan Murat zaten geçmişte Fb kaleci kadrosunda idi.Bildiğim kadarı ile Sergen,İtalyan bir kondisyonerle çalışıyor.

Ozan denen turşu bidonundan verim almaya başladı,bu sayede Fenerbahçe Hocası olursa Ozan'dan verim de alması garanti gibi gözüküyor,orta sahaya garanti 1 oyuncu yazarız sayesinde,Jailson'dan da Eljif'ten de sayesinde yararlanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 24 Nisan 2019; 21:18:25 >
  • TD konusu açılmış ersun hocamcılar piyasada yok
    eskiden olsa tarihinin en erken şampiyonluğunu kazandı abi , ligi biliyo abi, döve döve oynatır abi, emenikeyi bile nasıl oynatmıştı abiciler konuya doluşurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 25 Nisan 2019; 9:38:29 >
  • BJK FB GS farketmez 3 büyükler olsun yeter diyor. Zaten kendi aslen fbli biliyom . Ama senelerini bjk a vermis yani . Hepsinden iyi oynatır . Fena da futbolcu alır. Ali Koç un kimseye kaptirmadan bir an önce getirmesi lazim

• Sergen gelsin mi

• Beşiktaş gelecek sezon için Sergen'i Fenerbahçe'ye bırakmaz. Sürpriz olabilir ama düşük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde baskı olmayacak bir takıma gider. Sergen baskıya gelen bir yapıya sahip değil. Para içinde yapmıyor bu işi. Çok rahat bir adam. Bu adama istediği ortamı vermezseniz kaçar. Kafasına göre hareket edebileceği bir yere gidecektir. Beşiktaş'ta Fikret Orman olduğu sürece oraya gitmeyecektir diye düşünüyorum. Yönetim kafasına göre oyuncu alıp satıyor, teknik direktörü dinlemiyor bile. Şenol Güneş kaç sefer belirtti zaten bunu. Fikret Orman ile anlaşamaz. Anlaşsa dahi sene sonu istifa eder.

Fenerbahçe'de ise bu saatten sonra kim gelirse gelsin baş tacı olacaktır. Bu sene en dibi gördük. Seneye şampiyonluk hevesimiz kalmadı. Yeni bir yapılanma olacak. Cocu önümüz sene gelseydi farklı olurdu mesela. Şimdi Yılmaz Vural dahi gelse kabul edecek bir kitle var.

Bu sene as kadronun sözleşme bitiş senesiydi. Futbolcuların bu belirsizlik ortamında hedefsiz kalması yüzünden bunlar yaşandı. Bunun en büyük sebebi yönetimdir. Umarım seneye farklı olur.

Sergen'e karışmayacak, arkasında duracak, istediklerini yapacak bir yönetim var. Taraftar kısmı biraz sorun ama eminim birkaç galibiyet alarak rüzgarı arkasında hissedecektir.

Ben gelsin isterim. Sergen doğrucu adamdır. Bize de gerçekleri yüzümüze vuracak birisi lazım. Edebiyat yaparak, "Fenerbahçe şöyle böyle oynar, defans yaptırmaz, yaptırır" gibi bomboş şeyleri tekrar etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani inandırıcı olsa, sergen için fb' de zemin kontrolü yapılıyor diyeceğim ama zemin kalmadı ki fenerbahçe' de. ayrıca sergen' in performansı da guinnnes rekorlar kitabına adını yazdıracak nitelikte. bence sergen guinnes' e kesinlikle başvuru yapmalı.

2008-2009/ 8 ay bjk antrenör
    2009-2010/ 10 ay bjk antrenör
    2013-2014/ 4 ay gaziantep td
    2014-2015/ 10 ay sivas td
    2017-2017/ 3 ay kayseri td
    2017-2017/ 2 ay eskişehir td
    2018-2018/ 3 ay konyaspor td
    2018-2019/ 7 ay alanyaspor td
  • BU adamın Fener'e gelmesini istemiyorum. Geldiği gün desteklemeyi bırakıyım çok net

Gs maçında 4-3 giderken ortasahaya dönmesini ve şampiyonluğu Gs'ye vermesini kabullendiniz sanırım.
  • Besiktas istemezse gider sadece fenere sergen. Yani eger iki takim da isterse tercihi besiktas olur. Biz Luce'yi getircek gibiyiz. Kisa vadede ben de Luce'yi daha cok isterim. Sergen'in fenere gitmesine de Sergen adina sevinirim. Buyuk takim performansini da gormus oluruz hem. Biraz daha tecrube kazaninca bize gelir ilerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara adam Sergen YALÇIN
    Sergen Yalçın ile Fenerbahçe gorusucek mı ?

Fenerbahçe'li olmama rağmen hep sevmişimdir, tekniğin oğlu. :)

• https://youtu.be/N5fvhIfbNtg

Fenerde attığı bazı goller

• Arkadaşlar Sergen bjk ye yöneldi. Daha doğrusu taraftar onu istiyor. Ne olacak ya

• keşke gelse

• sergen ya da alex. bunlar futbol zekası üstün adamlar. futbolcudan da futbolcunun dilinden de anlar. gözlemlediğim kadarıyla sergenin futbolcularıyla iletişimi de iyi. biz dibi görmüşüz babam. bu saatten sonra getir sergeni ya da alexi yap 10 yıllık kontrat gönder comolliyi. vizyon deniyorsa vizyon budur. ne kadar daha kötü olabiliriz ki. riski alacaksan böyle alacan.

• daha bugun bi videoda ben üst sıralara onlar kümeye oynuyor diye dalga geçiyodu gelir mi sizce veya böyle konuşur mu gelecek olsa tek hayali bjkdir nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

daha bugun bi videoda ben üst sıralara onlar kümeye oynuyor diye dalga geçiyodu gelir mi sizce veya böyle konuşur mu gelecek olsa tek hayali bjkdir nokta
    Ama altimizda oynuyor biz ustteyiz . Üste aldığımız yeter . Gerçek yerine gecirdik. Pozisyon severiz .
    3 büyüklerden kim cagirirsa gider . Başakşehir e de gider . Lafın önemi yok . Çağırırız gelebilir . Gerçeği söylemiş o zamanlar.

• wakara kullanıcısına yanıt
    ersunu bende yeterli bulmuyorum işin açığı sergen gelse daha iyi ali koç ne zaman taraftarı dinlemeyi bırakıp ipi eline alırsa o zaman şampiyon olur bu klüp ikinci sene 4 hafta veriyorum ersuna tek başına maç alacak topçular olmazsa elinde kuyt sow caner gokhan gibi arzulu istekli gönderirler
  • Kendisi youtubede duran bir videoda fenerbahceye gitmem hataydi diyen bir bjklidir.

• Yuh artık diyorum, ne çok seviyorsunuz dönme dolap gibi takım değiştiren adamları ?

Sergenden başka adam mı kalmadı, Fenerbahçeden uzak olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.