Şimdi Ara

Sergen Yalçın: ''Robben Galatasaray'a gelmez.'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun gençler
  • Sergen gelmez demeseydi transferin gerceklestigine inanmazdim, umarim faydali olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robbene ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum ama nuriyi alsak melonun yerine çok deli olur.. birde serdar taşcıyı alsak defansa yemden yanında yat. yerli kalitesi muazzam artacak..
  • Sneijder 29 yaşında Galatasraray'a gelmez !
    Sneijder için Fenerbahçe'nin devrede olduğunu biliyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRoMeTuS

robbene ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum ama nuriyi alsak melonun yerine çok deli olur.. birde serdar taşcıyı alsak defansa yemden yanında yat. yerli kalitesi muazzam artacak..

Şu takıma Mesut Özil bile gelir ama Nuri Şahin gelmez!
    Neden? Çünkü adam 1 yılda Dortmunt'dan ayrılıp 3-4 takım değiştirdi. Sonra tekrar yuvasına döndü. Bir daha bırakacağını sanmıyorum kolay kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saucerful

quote:

robbene ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum ama nuriyi alsak melonun yerine çok deli olur.. birde serdar taşcıyı alsak defansa yemden yanında yat. yerli kalitesi muazzam artacak..

Neden? Çünkü adam 1 yılda Dortmunt'dan ayrılıp 3-4 takım değiştirdi. Sonra tekrar yuvasına döndü. Bir daha bırakacağını sanmıyorum kolay kolay.

Nuri 2 seneye doner madrid e.

• Robben
  • Gerek yok,son dönemlerde performansı acayip düştü ve çok sakatlanmaya başladı. Adamın ismine site bile var robben şuan sakat mı ? diye.

Draxler,Mertens ayarında genç bir kanat oyuncusu lazım bize.
  • bize kasımpaşadaki adem lazım adem valla bak
  • Sergenden resmi aciklama gelmis. Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

muslera
    eboue semih dany riera
    selcuk
    hamit sneijder robben
    burak drogba

Selçuğa acıdım

Aslinda selcugun yerrine bu kadroyu yapan arkadassi koyacaksin akli bassina gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Mesut mu?
  • Yandık. Ulan sergen yaktın bizi.
  • Ulan Sergen bi çeneni tut be. Beyler sizde totem falan yapmayın gözünüzü seviyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim

quote:

quote:

Mesut mu?

Çok düz bir adammışsın, seni okutan öğretmenler Türkçeyi iyi öğretememiş demek ki, Türkçe anlam bilgisi falan öğren, ironiyi öğren bir şeyler öğren yani.

• Şimdi gelse iş yapar. Daha 41 yaşında. 3 sene oynar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.