Şimdi Ara

Sergen Yalçın Terbiyesizliği (Videolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

/>

Şunu rakip takımın teknik direktörü Fatih Terim iken yapsa

• nası sergen haklı yav ben de hakeme böyle bir şeyler anlatan birini görsem ben de bakarım yani
  • Bu nedir ya
  • Haklı haksız ayrı bir konu ama terbiyesizlik görmedim ben. Saha içinde maç stresinde olacak tabi. Bunda birşey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Eboue'nin saçmalıkları yine.

Eboue iyiyken: Oğlum çok sempatik adam ya ahauhauhauhauha
    Eboue kötüyken: Eboue'nin saçmalıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Eboue'nin saçmalıkları yine.

Eboue iyiyken: Oğlum çok sempatik adam ya ahauhauhauhauha
    Eboue kötüyken: Eboue'nin saçmalıkları.

Ben hiç bir zaman eboue'nin sempatik olduğunu söylemedim.
  • Sergen laf söyleyince iyi ki kendini yere atıp sakatlanmış numarası yapmamış, yoksa Sergen'e ceza gelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

/>

• eboue ya çok sempatik
  • Forumdaki ergenlerden , liselilerden nefret ediyorum bir anca açılsın şu okullar yeter . Eboue ilk geldiği sene bu hareketlerine herkes çok sempatik , çok komik diyordu . Şimdi ne oldu da böyle oldunuz ? Eboue ' nin saha içindeki tavırları , şu anki performansı gerçekten çok kötü ama abarttınız . Her şeyi buna bağlamaktan vazgeçin .
  • biriside çıkıp patlatamadı ebounin enseye
  • Sergen haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde eboue bu tarz hareketler yapar haksiz buluruz. Ama burda sergen haksiz. Cok anlamsiz bir cikis yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Normalde eboue bu tarz hareketler yapar haksiz buluruz. Ama burda sergen haksiz. Cok anlamsiz bir cikis yapiyor.

Sinirlenmiş bir adam ile dalga geçiyor aboue denen topçu şu adamı savunmayın hala lütfen tamam eğlenceli hoş ama insanı çıldırtıyor bazen rakip takım da oynası emin olun sizde bizim düşüncelere kapılırsınız orada sergen kızmış birşeylere adam sinirli bu arasından geçiyor görgü kuralı var o var bu var birde tip tip bakıyor
  • Göz göze gelmek bazı kültürlerde hakaret ya da meydan okuma anlamına gelir. Bizde öyledir mesela. "Ne bakıyosun birader" şeklinde başlayan kavgalarda çok adam ölmüştür yurdumda. Eboue bunu bildiği için sergeni trollüyor bence :). Başarılı da olmuş gibi. Ancak futbolcu, teknik kadro ve yöneticilerin bu tür hareketlerinin kimseye faydası yok.
  • Yazık Eboue çek efendi ya Kendi takım arkadaşlari bile yere yatıyor diye isyan etti Sergen haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Normalde eboue bu tarz hareketler yapar haksiz buluruz. Ama burda sergen haksiz. Cok anlamsiz bir cikis yapiyor.

Sinirlenmiş bir adam ile dalga geçiyor aboue denen topçu şu adamı savunmayın hala lütfen tamam eğlenceli hoş ama insanı çıldırtıyor bazen rakip takım da oynası emin olun sizde bizim düşüncelere kapılırsınız orada sergen kızmış birşeylere adam sinirli bu arasından geçiyor görgü kuralı var o var bu var birde tip tip bakıyor

Haklisiniz eboue de masum degil ama bir teknik adamin futbolcuya ne bakiyosun tarzi cikismasi dogru degil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.