Şimdi Ara

Sergen Yalçın Terbiyesizliği (Videolu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DreamingLight

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Normalde eboue bu tarz hareketler yapar haksiz buluruz. Ama burda sergen haksiz. Cok anlamsiz bir cikis yapiyor.

Sinirlenmiş bir adam ile dalga geçiyor aboue denen topçu şu adamı savunmayın hala lütfen tamam eğlenceli hoş ama insanı çıldırtıyor bazen rakip takım da oynası emin olun sizde bizim düşüncelere kapılırsınız orada sergen kızmış birşeylere adam sinirli bu arasından geçiyor görgü kuralı var o var bu var birde tip tip bakıyor

Haklisiniz eboue de masum degil ama bir teknik adamin futbolcuya ne bakiyosun tarzi cikismasi dogru degil bence.

Sergenide savunmadım zaten ama eboue insanları çok kışkırtıyor sizin takımda olduğu için size komik geliyor ama rakip takıma sorsalar her maçtan sonra rakip 11 deki adamların hepsi eboue yazar kağıda neyse ben gene troll olucam iyi günler

• ebouenin anlamayacağını bildiği için yapıyor eboue orda geri dönse abi ben sana demedim valla demedim diye ağlar
  • Kimse kusura bakmasında suç eboue de kafanı önüne ey geç devam et dediği lafları anlassın seni ilgilendirmez ne bakıyosun adama alla alla
  • Eboue orada dönse göbekli sergen ne yapardı acaba
  • Haklı diyorlar bir de

Adam istediği yerden geçer, istediği yere bakar. Size mi soracak ? Sergen mi oranın ağapaşası ?

Eboue Türkçe bilseydi de "sanane lan" deseydi görürdüm ben onun giderini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

/>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Sergen laf söyleyince iyi ki kendini yere atıp sakatlanmış numarası yapmamış, yoksa Sergen'e ceza gelirdi

Sen ne saçmalıyorsun , neyin kafasını yaşıyorsun ?
  • 4 maç kazandı diye bir tarafı kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kromiti

quote:

Sergen laf söyleyince iyi ki kendini yere atıp sakatlanmış numarası yapmamış, yoksa Sergen'e ceza gelirdi

Dünyalı kafası bilirmisin
  • tutmayın küçük enişteyi

ebue hareketi yapmiş sonrada hareketin verdiği enerjiyi ölçüyo
  • quote:

quote:

Hep öyle

Ebue iyi oynarken ağam paşam,kötü oynayınca saçmalıkları diyen sözde taraftarlar var,komiksiniz ulan,dibine kadar komiksiniz üzerine daha başka şeyler söylerdim de,forum pek uygun değil

• Biri Eboue nin kafayi troll kafasi ile degistirebilir mi?
  • iyi demiş hiç sevmem ebueyi
  • abi çok iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

quote:

quote:

Hep öyle

Ebue iyi oynarken ağam paşam,kötü oynayınca saçmalıkları diyen sözde taraftarlar var,komiksiniz ulan,dibine kadar komiksiniz üzerine daha başka şeyler söylerdim de,forum pek uygun değil

eboue haberleri çıkmıyor artık tvde şaklabanlık güzel oynamayua endeksliymiş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.