Şimdi Ara

Serhat Akın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazık, üzüldüm adına. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Yazık, üzüldüm adına. İyi forumlar.
    Sen kendi haline üzül, senin de eski mesajlarını biliyoruz, burda rol yapmaya kalkma.

Profili de kapalı sanki tanımıyoruz etmiyoruz. Hayır Google aramasında hepsi çıkıyor, profil kapatınca kendini anonim sananlara, eski mesajlarının ortaya çıkmayacağını sananlara üzülüyorum ben asıl.

İşin komik tarafı da beni suçladığın her şeyi kendin yapıyorsun. Sizin en büyük sorununuzda bu. Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Hadi iyi forumlar sana da , engellemeyi unutma , ben bastım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

1. Nasıl mesaj atacağımı sana mı soracam yada mesaj atmadan önce senden mi izin alacam? Beğenmiyorsan "Engelle" diye bir özellik var forumda.
    2. Serhat'a nefret falan kustuğum yok, ilk yayınlarını da izlemiştim, sempatik birine benziyor ama sonra chatinde gazıyla iyice önceki mesajımda söylediğim mahalle abilerine döndü. Yok şöyle yaptım, yok böyle yaptım, şöyle ben şöyleydim falan. Elinde de tespih ve nargile. Verdiğim örneğe birebir uyuyor işte. Söylediklerinin yarısından çoğunun abartı yada sallamasyon olduğunu anlamayan yoktur sanırım, varsa üzücü.
    3. İsteyen izlesin, dinlesin, bu konuda bir şey mi söyledim?
    4. Subscribe sesiyle alakası yok bu durumun, aksine GS'lı olmama rağmen güzel bir detay olmuş. Eski bir futbolcunun kendi gol anını anlatan bir spikerin sesini koymasından doğal bir şey olmaz. GS'a attığı gol olması, olsa olsa tatlı bir gönderme olur.
    5. Sahaya madde atma konusuna hiç girme istersen, o konuda kimse elinize su dökemez. Defalarca kez maça gittim, derbilere gittim, sahaya 1 kez bile bir şey atmadım. Sahayı bırak, yere çöp bile atmadım. Herkesi kendiniz gibi sanmayın

Dediğim gibi zoruna giden bir şey varsa engellersin olur biter, "TANIMADIĞIN" biri hakkında böyle yorum yapma.

Alıntıları Göster
    sevr antlaşması mı bu ? en tehlikeli madde 5. maddeydi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TUNÇBİLEK

Birader, anasını satayım, birader, tespih, nargile, birader.
    Hayir twitch gibi bi yerden beklentin neydi ,takim elbisesini giyip ,ciddi ciddi sohbet yapmasini mi ?

oyun tarafinda beni ilgilendirmiyor ,ama sohbetleri fena degil, valla bence cok akillica bi secim yapmis twitchde afferdersiniz mok gibi para donuyor. sirf oyun oyniyarak ayda 500.000 dolar para goturen herifler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Hadiseye arap atı demiyor yalnız orada. Hadisedeki gelişim sürecini arap atının koşu stiline benzetiyor. Sanki biraz hadise gündeme gelmek için serhat akın ı kullanıyormuş gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    Hadiseyle olan fotografını gördüm hadise çirkindi demiş sanki o fotodaki tipi çok iyi
  • Twitch kültürünü benimsemiş adam chatle etkileşime giriyor Twitch mizahı falan yapıyor. Bizim muhteşem medyamiz da şok şok şok diye haber yapıyor. Düzenli yayınını izlemiyorum bir kaç klibini gördüm, anlattıkları abartı vs olabilir orasını bilemem ama gayet eğlenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petyr Baelish -- 18 Mayıs 2018; 10:49:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta sadece oyun yayını yapıyordu ancak baktı asıl olay böyle konu dışı hikayelerde patlattı ortalığı,hikaye anlatmak öyle kolay değildir kendisi yaşamasa ya da abartsa bile o hissiyatı yaşatıyor mimikleri ve ses tonu hikaye anlatmaya uygun.
  • TUNÇBİLEK kullanıcısına yanıt
    İzlemezsin olur biter..
    Çoğu kişi seviyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

İzlemezsin olur biter..
    Çoğu kişi seviyor.
    Siz şaka mısınız yoksa oruç kafanıza mı vurdu? Sağda solda videoları gezdiği için denk geldim, iki kelimesinden biri birader olduğu için rahatsız oldum. Açıp twitchden bunu izlemişliğim falan da yok. Bizim insanımız sever barzo kılıklı insanları. Diğeri de takım elbiseyle mi çıkacak demiş, o da sahurda kenevir dişliyor sanırım. Size iyi seyirler.
  • Maradona'ya sormuşlar Ortega mı sen mi diye o da Ortega len demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Hadiseye kötü bir şey demedi eskiden çirkindi sonra arap atı gibi açıldı güzelleşti baya dedi övdü bir nevi.Hadise kezbanıda ne alakaysa gitti konuyu kadına şiddete çekti hiçbir ilgisi olmamasına rağmen kendi kendine saçmaladı magazincilerde olayı büyüttü baya.Adamın dediğide doğru ayrıca gidin hadisenin o yıllardaki fotoğraflarına bir bakın bakalım tipi nasılmış.

Twitch yayınlarını izlemenizi öneririm eski anılarıda anlatıyor eğlenceli geçiyor.
    şimdiki hali sanki çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Maradona'ya sormuşlar Ortega mı sen mi diye o da Ortega len demiş
    Ortega Gelmiş geçmiş gelecek evrenin dünyanın en iyi oyuncusu tabi deli misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Hayir twitch gibi bi yerden beklentin neydi ,takim elbisesini giyip ,ciddi ciddi sohbet yapmasini mi ?

oyun tarafinda beni ilgilendirmiyor ,ama sohbetleri fena degil, valla bence cok akillica bi secim yapmis twitchde afferdersiniz mok gibi para donuyor. sirf oyun oyniyarak ayda 500.000 dolar para goturen herifler var.

Alıntıları Göster
    Nasıl yani kim veriyor omlara o parayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

1. Nasıl mesaj atacağımı sana mı soracam yada mesaj atmadan önce senden mi izin alacam? Beğenmiyorsan "Engelle" diye bir özellik var forumda.
    2. Serhat'a nefret falan kustuğum yok, ilk yayınlarını da izlemiştim, sempatik birine benziyor ama sonra chatinde gazıyla iyice önceki mesajımda söylediğim mahalle abilerine döndü. Yok şöyle yaptım, yok böyle yaptım, şöyle ben şöyleydim falan. Elinde de tespih ve nargile. Verdiğim örneğe birebir uyuyor işte. Söylediklerinin yarısından çoğunun abartı yada sallamasyon olduğunu anlamayan yoktur sanırım, varsa üzücü.
    3. İsteyen izlesin, dinlesin, bu konuda bir şey mi söyledim?
    4. Subscribe sesiyle alakası yok bu durumun, aksine GS'lı olmama rağmen güzel bir detay olmuş. Eski bir futbolcunun kendi gol anını anlatan bir spikerin sesini koymasından doğal bir şey olmaz. GS'a attığı gol olması, olsa olsa tatlı bir gönderme olur.
    5. Sahaya madde atma konusuna hiç girme istersen, o konuda kimse elinize su dökemez. Defalarca kez maça gittim, derbilere gittim, sahaya 1 kez bile bir şey atmadım. Sahayı bırak, yere çöp bile atmadım. Herkesi kendiniz gibi sanmayın

Dediğim gibi zoruna giden bir şey varsa engellersin olur biter, "TANIMADIĞIN" biri hakkında böyle yorum yapma.

Alıntıları Göster
    2 senedir ortalıkta yoktun gelmişsin yine

• Beni alıntılayan şahıs blokluymuşsun haberin olsun. Kolay kolay blok atmam normalde, demek ki tescilli trollsün.
  • Bir kaç yayını izledim, Evet bazı durumları abartabiliyor, Konuşma tarzıda herkes için uygun olmayabilir ama beğendim ben genelde izlemem bu tarz şeyler ama güzel sohbetler oluyor arada.
  • Eğitimsiz kör cahilin teki ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.