Şimdi Ara

Serhat Akın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadıköy Boğasının twitch yayınları hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle hadise olayı çok gündem oldu saçma sapan yerlere çekildi diye düşünüyorum.

• On lafından dokuzu yalan biri şüpheli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel mahalle abisi gibi sürekli birader birader karşısında Eren diye konuştuğu kişi var pek takmıyor gibi Serhat Akını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90ı abartı ve sallama olduğu açık ve net.
  • Orteganın Hagi'den daha iyi olduğunu söylediğinden beri takip etmiyorum

• o değilde twitch kanalının bundan daha iyi reklamı olamazdı herhalde. İstemeden de olsa iyi reklam yaptı. Sırf meraktan ne yapıyo diye baktım şimdi.
  • çok barzo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cem Yılmaz bitmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadise dava açmış maddi ve manevi 1 tl istiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Hadise dava açmış maddi ve manevi 1 tl istiyormuş.
    Hadiseye arap atı demiyor yalnız orada. Hadisedeki gelişim sürecini arap atının koşu stiline benzetiyor. Sanki biraz hadise gündeme gelmek için serhat akın ı kullanıyormuş gibi geldi bana.
  • Hadiseye kötü bir şey demedi eskiden çirkindi sonra arap atı gibi açıldı güzelleşti baya dedi övdü bir nevi.Hadise kezbanıda ne alakaysa gitti konuyu kadına şiddete çekti hiçbir ilgisi olmamasına rağmen kendi kendine saçmaladı magazincilerde olayı büyüttü baya.Adamın dediğide doğru ayrıca gidin hadisenin o yıllardaki fotoğraflarına bir bakın bakalım tipi nasılmış.

Twitch yayınlarını izlemenizi öneririm eski anılarıda anlatıyor eğlenceli geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Orteganın Hagi'den daha iyi olduğunu söylediğinden beri takip etmiyorum
    Daha iyi değil yetenekliydi dedi doğruda ayrıca ortega hagiyi 3e katlayacak bir yeteneğe sahipti arjantin milli takımında maradonanın veliahtı diyorlardı 10 numaralı formayı vs almıştı ama ülkesinden çıktıktan sonra hiçbir yerde oynayamadı alkol sorunu falan vardı dolayısıyla haginin yarısı kadar bile başarılı olamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal ortegayi hayatinda hic izlemedin😂

Ortega zamaninda maradonanin veliahti olarak gosteriliyodu. Ve o yetenegi vardi. Aptal herif ne yaptiysa kendisine yapti.

Hala anlam veremedigim sey niye bize geldigi. Cunku o donem manu ile gorusuyordu. Fenerbahce fesih bedelini odeyip almisti ortegayi.

Adam istemedigi yere gonderildigi icin kacti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birader, anasını satayım, birader, tespih, nargile, birader.
  • benimde eski anıları bilinmeyenleri perde arkasını bir futbolcunun ağzından samimi şekilde dinlemek hoşuma gitti umarım bu bir milat olur konuşma tarzı falan tamamen yayına ilgi arttırmak insanları eğlendirmek için olduğunu düşünüyorum.
  • Sallıyor mu bilmiyorum ama Berkant Göktan ile olan anıları baya güzel. Adam Fatih Terim’in yanındayken tuvalete gidip Telegol ile canlı bağlantı yapmış

• Üslubu çok hoşuma gitmesede, samimiyetiyle kendini izlettirdi. Eski anıları izlemek hoştu. Hadise olayı ise çok başka yerlere çekildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Unutulmuş bir eski futbolcunun kendini tekrar gündem yapma çabaları. Söylediklerinin çoğu sallamasyon ve abartı. Bunun gibiler eskiden çok vardı mahallelerde. Buda onların yeni nesli, teknolojik hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Orteganın Hagi'den daha iyi olduğunu söylediğinden beri takip etmiyorum
    Ortegaaaa ortegaaaa arieelll ortegaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Unutulmuş bir eski futbolcunun kendini tekrar gündem yapma çabaları. Söylediklerinin çoğu sallamasyon ve abartı. Bunun gibiler eskiden çok vardı mahallelerde. Buda onların yeni nesli, teknolojik hali.
    Usta bütün yorumların birilerine saldırma, her konuda denk geliyorum sürekli nefret kusuyorsun. Karakter olarak tanımadığın, ama profesyonel olarak çok başarılı bir insana neden kötü algı yaratmaya giriyorsun? Futbol sizi bu denli kötü düşünceli yapıyorsa neden takım tutuyorsunuz? Hani bu sigara içip "Alıştık işte yiaa" gibi bir şey olsa gerek, üzücü.

Ben şahsen uslubunu da anılarını da zevkle izliyorum, muhabbeti saran bir arkadaş. Subscribe seslerinden olsa gerek insanlar objektif bakamıyor, Serhat Akın'a BİLE saldıranlar olduğuna göre futbol terörü ülkemizde asla bitmez. Bunlar sahada madde atanların "teknolojik hali".

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Usta bütün yorumların birilerine saldırma, her konuda denk geliyorum sürekli nefret kusuyorsun. Karakter olarak tanımadığın, ama profesyonel olarak çok başarılı bir insana neden kötü algı yaratmaya giriyorsun? Futbol sizi bu denli kötü düşünceli yapıyorsa neden takım tutuyorsunuz? Hani bu sigara içip "Alıştık işte yiaa" gibi bir şey olsa gerek, üzücü.

Ben şahsen uslubunu da anılarını da zevkle izliyorum, muhabbeti saran bir arkadaş. Subscribe seslerinden olsa gerek insanlar objektif bakamıyor, Serhat Akın'a BİLE saldıranlar olduğuna göre futbol terörü ülkemizde asla bitmez. Bunlar sahada madde atanların "teknolojik hali".

Alıntıları Göster
    1. Nasıl mesaj atacağımı sana mı soracam yada mesaj atmadan önce senden mi izin alacam? Beğenmiyorsan "Engelle" diye bir özellik var forumda.
    2. Serhat'a nefret falan kustuğum yok, ilk yayınlarını da izlemiştim, sempatik birine benziyor ama sonra chatinde gazıyla iyice önceki mesajımda söylediğim mahalle abilerine döndü. Yok şöyle yaptım, yok böyle yaptım, şöyle ben şöyleydim falan. Elinde de tespih ve nargile. Verdiğim örneğe birebir uyuyor işte. Söylediklerinin yarısından çoğunun abartı yada sallamasyon olduğunu anlamayan yoktur sanırım, varsa üzücü.
    3. İsteyen izlesin, dinlesin, bu konuda bir şey mi söyledim?
    4. Subscribe sesiyle alakası yok bu durumun, aksine GS'lı olmama rağmen güzel bir detay olmuş. Eski bir futbolcunun kendi gol anını anlatan bir spikerin sesini koymasından doğal bir şey olmaz. GS'a attığı gol olması, olsa olsa tatlı bir gönderme olur.
    5. Sahaya madde atma konusuna hiç girme istersen, o konuda kimse elinize su dökemez. Defalarca kez maça gittim, derbilere gittim, sahaya 1 kez bile bir şey atmadım. Sahayı bırak, yere çöp bile atmadım. Herkesi kendiniz gibi sanmayın

Dediğim gibi zoruna giden bir şey varsa engellersin olur biter, "TANIMADIĞIN" biri hakkında böyle yorum yapma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.