Şimdi Ara

Serhat Dersahenesinden Abi aradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla beyler nası oldu anlamadım Serhat dershanesinden aradılar Bilal bey diye biri seside çok feyziliydi açıkçası
    kardeş Sivas Cumhuriyet üniversitesini kazanmışsın Hayırlı olsun dedi yarın gel dersaneye sana Yurt bulmanda Kayıtlarda yardımcı oluruz dedi
    Bende gelemem abicim kusura bakmayın dedim adam da direk neden falan diyo :s yarın Yoğunum falan dedim inşallah gelirsin kardeş inşallah dedi kapattı
    Numaramı nası aldılar anlamadım ben genelde bu cemaatçilerden falan uzak duran bir insanım anlamadım gitti ya !!

• you can run but you can not hide...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

you can run but you can not hide...

Kaçabilirsin ama saklanamazsın.
    İngilizce bilmeyen arkadaşlar vardır , tercüme edeyim dedim.Aga bu nedir ya demeyin diye şey ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 23 Ağustos 2011; 0:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Valla beyler nası oldu anlamadım Serhat dershanesinden aradılar Bilal bey diye biri seside çok feyziliydi açıkçası
    kardeş Sivas Cumhuriyet üniversitesini kazanmışsın Hayırlı olsun dedi yarın gel dersaneye sana Yurt bulmanda Kayıtlarda yardımcı oluruz dedi
    Bende gelemem abicim kusura bakmayın dedim adam da direk neden falan diyo :s yarın Yoğunum falan dedim inşallah gelirsin kardeş inşallah dedi kapattı
    Numaramı nası aldılar anlamadım ben genelde bu cemaatçilerden falan uzak duran bir insanım anlamadım gitti ya !!

Seni yönetenlere bakacak olursan anlarsın.
  • cü ye hoşgeldin
  • Bunlar susmaz şimdi ya hep ararlar :D
  • Senin için üzgünüm ama önümüzdeki 10 gün içinde sen de büyük bir değişim başgösterecek.
    Öncelikle bu konuşmanın ardından ilk uyuduğunda rüyanda parlak ışıklar göreceksin, uyandığında hayatın anlamını sorgulayıp imana geleceksin. Sonra evin içinde korkuyla beklerken birden bina kapı zili çalacak postacı olduğunu anlayacaksın gölge kadar sessiz adımlarla yavaş yavaş postanı alıp eve geleceksin. Açtığında kutsal kitabı göreceksin, bir yere kaldıracaksın. O andan itibaren 2 gün boyunca uyku problemi yaşayacaksın. Telefon çalacak irkileceksin, sesi çok güzel olan bir bayan dershanenin kargosunu aldınız mı diye soracak evet neden gönderdiniz diyeceksin, sana cevap vermeyecek kapatacak. İçin içini yiyecek bir bakıp kapatacaksın arapça bilmediğin için. Sonra aynı abi tekrar arayacak şu an kayıt olursanız burs kazanacaksınız diye, sen de ağlayarak kabul edeceksin. Adamlar seni evinden şoför ile alacak bütün cemaatle tanıştıracak. Bu adamları görünce etkisinde kalıp korkacaksın cemaat'ten sonra bursu alırım onlara benzemem diyeceksin. Sana kalacak yer ayarlayıp cebine biraz para koyacaklar. Bunu unutmuşsun diyip kutsal kitabı verecekler. Herkes sana garip garip bakarken bir bakmışsınki abdest alırken mantar kapmışsın abdesthanede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mert Hoca Neden Kötü?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunlar susmaz şimdi ya hep ararlar :D

tersle sert bir şekilde bir daha aramazlar
  • Telefon acmis sadece istersen gel bizim yurtlarda kal demis ne zarari var simdi bunun sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

Senin için üzgünüm ama önümüzdeki 10 gün içinde sen de büyük bir değişim başgösterecek.
    Öncelikle bu konuşmanın ardından ilk uyuduğunda rüyanda parlak ışıklar göreceksin, uyandığında hayatın anlamını sorgulayıp imana geleceksin. Sonra evin içinde korkuyla beklerken birden bina kapı zili çalacak postacı olduğunu anlayacaksın gölge kadar sessiz adımlarla yavaş yavaş postanı alıp eve geleceksin. Açtığında kutsal kitabı göreceksin, bir yere kaldıracaksın. O andan itibaren 2 gün boyunca uyku problemi yaşayacaksın. Telefon çalacak irkileceksin, sesi çok güzel olan bir bayan dershanenin kargosunu aldınız mı diye soracak evet neden gönderdiniz diyeceksin, sana cevap vermeyecek kapatacak. İçin içini yiyecek bir bakıp kapatacaksın arapça bilmediğin için. Sonra aynı abi tekrar arayacak şu an kayıt olursanız burs kazanacaksınız diye, sen de ağlayarak kabul edeceksin. Adamlar seni evinden şoför ile alacak bütün cemaatle tanıştıracak. Bu adamları görünce etkisinde kalıp korkacaksın cemaat'ten sonra bursu alırım onlara benzemem diyeceksin. Sana kalacak yer ayarlayıp cebine biraz para koyacaklar. Bunu unutmuşsun diyip kutsal kitabı verecekler. Herkes sana garip garip bakarken bir bakmışsınki abdest alırken mantar kapmışsın abdesthanede.

Ciddimisin sen ya

• ben de uzak dururum sohbetlere filan katılmam hiç eve de gitmezdim ama beni de salı dershaneye çağırıyor.
  • Biraz Sömürsem sonra ayrılsam olurmu ki ya
  • quote:

Biraz Sömürsem sonra ayrılsam olurmu ki ya

Elini verirsin kollarını sokarlar
  • banada maltepeden gelmisti boyle bi mesaj
  • Bir bilene bir GÜLEN'e sor
  • Aday işlemlerinde bilgilerimi paylaşma diye bir kısım vardı, işaretlemedin galiba.
  • Bulaşmayın ''abilere''.
    Kankam bulaştı bir sene geçti şimdi Ataturk deccal diyo.
    Arkadaşlığımı kesmek zorunda kaldım çok üzgünüm.
    İnsanların beyinlerini yıkıyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagataySA -- 23 Ağustos 2011; 0:59:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.