Şimdi Ara

Serhat Köln'de

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anderlecht’te forma giyen milli futbolcu Serhat Akın’ın Almanya’nın FC Köln takımına 4 aylığına kiralanması kesinlik kazandı.

Serhat Akın, kendisini Fenerbahçe’den Daum’un yollamadığını belirterek, "Ben Fenerbahçe’den kendi isteğimle ayrıldım. Daum ile aramda hiçbir sorun yok" dedi.
    Bazı çevrelerde Daum ile arasında problem olduğu yönünde yanlış bir bilginin olduğunu vurgulayan Serhat Akın, "Şu an Köln Kulübü’ne Daum için gidiyorum. Kendisiyle aramda hiçbir sorun yok. Yoksa birinci lig takımından ayrılarak ikinci lig takımında oynamazdım. Daum’un takımında yeniden oynamaya hazırım. Cuma günü
    FC Köln’ün Burghausen maçında forma giyeceğim. 4 ay sonra Anderlecht’e dönmem gerekiyor, ama hiçbir şey belli olmaz, çünkü başka tekliflerde var" diye konuştu.

Kardeşi de Vestel de

Bu arada, Anderlecht Kulübü’nün PAF takımında forma giyen Serhat Akın’ın kardeşi Serkan Akın, Vestel Manisaspor ile sözleşme imzaladı.
    19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Serkan’ın Vestel Manisaspor’a transferini de doğrulayan Serhat Akın, kardeşinin Manisa kulübüyle sözleşme imzaladığını bildirdi.
    Serkan Akın, Anderlecht Kulübü’nde forma giydiği 1.5 sezonda 6 gol atarken, 9 da asist yaptı. iddaaforum.org katkılarıyla

• Daum Türkiye'de yapamadığını Almanya'da yapmak istiyor sanırım.
    Yakında Rüştü ve Tuncay da giderse şaşırmam.
  • ya fener neden bu serhatla ilgilenmez.. bi olay oldu da ben mi hatırlamıyom??

maçta herşeyini ortaya koyan, hırslı bi çocuk.. golcü olarak da fırsatçı.. şu an mehmetin oynadıgı mevkide değişmeli de oynamışlardı.. bence sezon sonu fener serhatı yeniden almalı.. takım için gerek sağ açık, gerek forvet oalrak iyi bi alternatif..

bu adam alman 2.liginden daha iyi yerde olmalı.. daum da luuciano-serhat derken tanıdıgı herkesi topladı.. ümiti de istemiş..
  • ilker e katılıyorum, serhat çok yetenekli bir futbolcu ve kesinlikle daha iyi bir yerde oynamayı hak ediyor...
  • serhat şu an kendi açısından yapılabilecek en mantıklı hamleyi yaptı aslında.. benm kzıdığım yönetim.. anderlechttem ayrılmaya karar verince türkiyeye pas atıp durdu, özellikle de fenere.. ama yöneticiler pek oralı olmadı nedense

şimdi futbola başladığı ülke olan almanyada.. daha önceden beraber olduğu ile daum ile.. köln 1.lige çıkarsa, hatta çıkmasa da, kendini gösterip almanyanın iyi bi 1.lig takımına gidebilir.. ve ayağını bağlayan bi kontrat yapmadı, 4 aylık kiralık sadece.. yani hala sezon sonu türkiyeye gelebilir..
  • daum bi de Türk oyuncularla almanyada efsane bir takım yaratıyormuş valla bence herkesi toplasın oraya, en azından adam gibi bir ligde futbolcularımız oynasın, belki ancak öyle milli takım adama döner
  • SİFTAHI YAPTI SERHAT İNŞALLAH DEVAMI GELİR....
  • helal olsun walla golünüde attı...

hertakımda oynayabilecek bir oyuncu bence..

neyse sakatlık geçirmez yine inş...
  • devamı gelir sakatlanmazsa çünkü kaliteli bir oyuncu.türk takımları salak hakkaten yaw kaçırdılar gül gibi adamı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.