Bildirim
Ç.Rize nin yeni topçusu Mutumba
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oww helal memleketime . bakalım canlı canlı nasıl oynuyo -
Sağlam bi oyyşşş çektim -
Ronaldinho ile aralarında 5 yaş var Rizespor'un mevcut stoperi Oboabona çok iyi adam ama pek dikkat çekemedi. -
Ne var bunda -
Fifada da 5 yıldız skill i var demekki sık sık yapıyor bu hareketleri.Rize maçlarını da izleriz artık bu arkadaş sayesinde -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Red John
Ne var bunda
kaç yıldır süper lig izliyorum
en son bunları yattara ile keita yapıyordu adam üst üste 2 tane neymar çalımı atmış lan -
quote:
Orijinalden alıntı: Diego Ribas
quote:
Ne var bunda
en son bunları yattara ile keita yapıyordu adam üst üste 2 tane neymar çalımı atmış lan
Valla topu ayak altindan attigi calim Ilhan Mansiz calimi kolaydir o hareket onu her topcu yapar digetleri ise topun ustunde bacakla surekli sasirtmacalar yapma bunlarin katkisi olmazki oyun icerisinde istersen her futbolcuya yaptirirsin ancak topu cekiyo hizli koşudan sonra o biraz zor o kadar ovulcek gibi degil bence ama ligimize katki saglar bizim ligde cok duz futbolcular var odun misali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
adam hareketi kendi çapında yapıyor sabrinin zencisi bu adam -
quote:
quote:
quote:
Ne var bunda
en son bunları yattara ile keita yapıyordu adam üst üste 2 tane neymar çalımı atmış lan
Valla topu ayak altindan attigi calim Ilhan Mansiz calimi kolaydir o hareket onu her topcu yapar digetleri ise topun ustunde bacakla surekli sasirtmacalar yapma bunlarin katkisi olmazki oyun icerisinde istersen her futbolcuya yaptirirsin ancak topu cekiyo hizli koşudan sonra o biraz zor o kadar ovulcek gibi degil bence ama ligimize katki saglar bizim ligde cok duz futbolcular var odun misali
her takım yapıyor madem bana son 3 yıl içinde gs-fb-bjkden herhangi bir oyuncunun herhangi bi maçta öyle bir çalım attığı videoyu koyar mısın ? nasıl olsa herkes yapıyor bulmak zor olmaz sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
quote:
quote:
Ne var bunda
her takım yapıyor madem bana son 3 yıl içinde gs-fb-bjkden herhangi bir oyuncunun herhangi bi maçta öyle bir çalım attığı videoyu koyar mısın ? nasıl olsa herkes yapıyor bulmak zor olmaz sanırım
Elinin altinda internet var karsinda uşağın yok aç izle Amrabat, Stoch videolari izle zor bulmazsin daha güzel yapilmis videolar var hadi git Q7 izle.
Sacma sapan adamlarin iki hareketine hayran kaliyorsunuz adam yaptigi hareketlerle ancak kendini calimliyo yerinde sayiyor.Birde Ronaldinho yazan olmuş hakarettir lan R10 ile ayni cümlede yazilmasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
quote:
quote:
Ne var bunda
Elinin altinda internet var karsinda uşağın yok aç izle Amrabat, Stoch videolari izle zor bulmazsin daha güzel yapilmis videolar var hadi git Q7 izle.
Sacma sapan adamlarin iki hareketine hayran kaliyorsunuz adam yaptigi hareketlerle ancak kendini calimliyo yerinde sayiyor.Birde Ronaldinho yazan olmuş hakarettir lan R10 ile ayni cümlede yazilmasi.
amrabat ne zaman ilhan mansız çalımı attı
-
Abartılacak birşey yok. Bacağını eline verirler burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Death Note
O kadar örneğin içinden kafasındaki tabloyu çıkartmış adama bak ya komik duruma düşüyosunuz Amrabat,Stoch,Q7 bu adamın çok üstünde hareketler yaptı ayrıca Q7 kat kat üstünde yaptı ben şu çalımı yaptı şu kişi diye örneklendirmedim bunlst daha iyilerini yaptı dedim tabi anlamayınca kendi kafandakini basıvermişsin.
Alıntılama dahada senin seviyene düşmeyecem. -
2. Hareket ibretlik.Yiyorsa burada Alves'e karşı yapsın bunları
quote:
Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn
2. Hareket ibretlik.Yiyorsa burada Alves'e karşı yapsın bunları
Valla şimdi bu adam için yer mi bilmem ama şu anda Bekir bile Alves'ten daha formda Hele o Rize ile Karabük maçındaki hatalar fenaydı. Devre arasından sonra ne durumda olur bilemem. -
-
Lig tv Rize ile kesin olarak anlastigini yaziyor, nedense bu adam beni ronaldinhodan cok heycanlandiriyor.
anadolu takımlarının iyi transferler yapması beni mutlu ediyor.
Benzer içerikler
- türkiye"nin en tehlikeli taraftar grubu
- teknik direktör oyuna girebilir mi
- rw hangi mevki
- trt frekans 2024
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X