Bildirim
Adnan Polat 20 (Denizli) : 45 (Manisa) Şampiyonuz ! ( kanal d )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oysssss mantık iyi Heaaa adam kendini deşifre etmiş Haha ....
Bu medyakilerin %90i doğarken doktorları tutmamış. -
Delil yoksa kapasinlar cenelerini Turkiyenin en serefli kulubunu lekelemesinler artik diger kulublerle karistirmasinlar bizi -
Arkadaşlar bu durum gülünecek durum değil.. Cidden bu basın her türlü iftarı atara, Her türlü pisliğide yapar.. Biz biliyoruz oratda hiç bşir şey olmadığını ama yavaş yavaş alttan aşta giydiriyorlar.. Her türlü yalanıda tv lerde ekliyorlar.. yok 1 milyon muhasebde kayıp, yok paranın 500 bini denizliye gitmiş gersinden haber yok gibi.. Ben bu şerefsiz basının adamların konuşmasını altyazıda değiştirdiğine şahit olmuş adamım bizim klübün bu işi ciddiye alıp sıkı tam tatmin edici bir açıklama yapıp bunların ağzına tokat vurması gerekir.. Yoksa feneri kurtarma adına bize her türlü çanmuru pisiliği atarlar.. -
amaç malum gs da bulaşsın sonra diyelim kardeşim herkes kirli, ekonomi, lig tv falan çöker küme düşme cezası yok bundan sonrada sakın yapmayın. -
Ikının biraz daha . -
Güzel uydurmuşlar ama. Zorlama şike olacaksa böyle akıllıca iftira olsun, ben takdir ettim.
-
Ben böyle şeyleri sadece antu üyeleri düşünür sanırdım. -
Ali Şen Başkan Fenerbahçe ŞAMPİYON
şikenin kanıtı bu adam 1996 nerden biliodu böle emin konuşdu.
bu ülkede savcı polis yokmu derhal araştırılsın. -
-
20:45 İN MAZİSİ !!!
Yandaş medya çok rezilsin.
fenerbahçe ile karşılaşan galatasarayın liderliğini ilan edeceğini söylediği, maç bitimi ise fenerli futbolcuların saati sorup "20:45 ve hala lider fenerbahçe" şeklinde demeç vermesine sebep olan saat. -
evet hemde taa 94 95 ten kalma birşey olması lazım.. tam bulamadım şimdi.. Bu işeri takip eden bir arakadaş doğrusunu yazarsa çok güzel olur.. Şerefsiz basınada biz mesaj ataraız ne yapalım yönetim sesssiz sedaszı dursun.. Atı alan üsküdara doğru yola çıktı.. yılanın başının şimdi ezmek lazım.. -
yandaş medya rezil değil yaratıcılıktan yoksun keşke biraz daha zorlasalardı espirili bi iftira atabilirlerdi, bence bu olmamış üzerinde birazdaha çalışmaları lazım -
11 e 11 maç alabilseler zaten şike yapmazlar -
iyi ki maçlar 22:15 de başlamıyor -
yuh bee,medya ne kadar da dolmus gs ye -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27
evet hemde taa 94 95 ten kalma birşey olması lazım.. tam bulamadım şimdi.. Bu işeri takip eden bir arakadaş doğrusunu yazarsa çok güzel olur.. Şerefsiz basınada biz mesaj ataraız ne yapalım yönetim sesssiz sedaszı dursun.. Atı alan üsküdara doğru yola çıktı.. yılanın başının şimdi ezmek lazım..
sezonu hatirlamiyorum.
fenerle cekisiyoruz.adnan polat asbaskan.mac fazlasiyla 1.siraya gectik.adnan polat "saat 20.45 itibari ile lideriz"dedi.
sonra fener kendi macini aldi.fenerli taraftarlar bir hafta falan "saat kac" diye tezaruhat attilar.
ligin sonunda adnan polat tekrar "saat 20.45te sampiyon olucaz"" dedi.
oldu.
aklimda kaldigi kadariyla boyle. -
FOTOMAÇ KONUMU ÇALMİŞ.
BU ADAMLAR BURDA DOLAŞIYOR DİKKAT !!!
http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2011/08/07/manisaya-da-tesvik-gitmis
-
20:45 değilde 21:45 olarak biliyordum ben bunu birde sanırım 90yılların sonlarına doğru sinyor Terim söylemişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X