Şimdi Ara

Ç.Rize nin yeni topçusu Mutumba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Red John

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

quote:

Ne var bunda

kaç yıldır süper lig izliyorum

en son bunları yattara ile keita yapıyordu adam üst üste 2 tane neymar çalımı atmış lan

Valla topu ayak altindan attigi calim Ilhan Mansiz calimi kolaydir o hareket onu her topcu yapar digetleri ise topun ustunde bacakla surekli sasirtmacalar yapma bunlarin katkisi olmazki oyun icerisinde istersen her futbolcuya yaptirirsin ancak topu cekiyo hizli koşudan sonra o biraz zor o kadar ovulcek gibi degil bence ama ligimize katki saglar bizim ligde cok duz futbolcular var odun misali

her takım yapıyor madem bana son 3 yıl içinde gs-fb-bjkden herhangi bir oyuncunun herhangi bi maçta öyle bir çalım attığı videoyu koyar mısın ? nasıl olsa herkes yapıyor bulmak zor olmaz sanırım

Elinin altinda internet var karsinda uşağın yok aç izle Amrabat, Stoch videolari izle zor bulmazsin daha güzel yapilmis videolar var hadi git Q7 izle.

Sacma sapan adamlarin iki hareketine hayran kaliyorsunuz adam yaptigi hareketlerle ancak kendini calimliyo yerinde sayiyor.Birde Ronaldinho yazan olmuş hakarettir lan R10 ile ayni cümlede yazilmasi.

Allah'ını seversen sus kardeş.

• @Paradise_

Sananeki istemiyorsan okuma arkadaşım
  • Bugün hazırlık maçında Ofspora karşı gol attı kendisi.
  • bu adamı biliyordum bal yapmayan arı , yalnız hareketler adamın ayağına hiç yakışmıyo benim gibi düşünen oldumu bence o bilek hareketlerini yapmasın boşa yapıyo
  • o adamın bacaklarını kırarlar süper ligde
  • Ne kıskandınız la adamı. Engini de aldık. İkinci yarı yine fırtına gibiyiz inşallah yine sonradan form düşüklüğü yaşamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

o adamın bacaklarını kırarlar süper ligde

Rıza da senin gibi düşünüyor heralde kaç hafta geçti 1 dk bile şans vermedi adama.
  • Sen Türkiye'de de yap o hareketi sol bacağını koltuğunun altına verir yollarlar.
  • Turşusu yakında hazır olur beyler.
  • Araya gerçek Ronaldinho'nun videolarını karıştırmış olmasınlar baya benziyor tipi falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

quote:

Ne var bunda

kaç yıldır süper lig izliyorum

en son bunları yattara ile keita yapıyordu adam üst üste 2 tane neymar çalımı atmış lan

Jajayı unutmayalım

• bu adam neden ilk 24'e bile giremiyor ?

rizesporda solda neymar ve ronaldo kıyasıya yarışıyorda haberimiz yok herhalde

90+'da girdi 3 dakika oynadı baktı kötü diye oynatmıyorda diyemiyoruz 1 dakika bile oynatmadılar adamı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.