Şimdi Ara

Seri Hırsızlık Vakası - Seat Leon Farlarım çalındı!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
194.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim bir tanıdığın da mercedes c180 dikiz aynalarını çalmışlar
    kardeşimin 116i 2012 model aracının jant göbeklerini çaldılar
    Mercedes clk 200 aracımın antenini çalmaya çalıştılar, antenini ezmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdoo -- 2 Ağustos 2019; 10:27:1 >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Leon için konuşuyorum. Eğer halojen farlı ise araç asla led takamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun arkadaş. İnsan bir gün güzel sevindirici bir haber alamaz mı?

Bu nasıl bir ülke arkadaş, bu nasıl bir düzen?
  • Yeni araçların her yanı plastik olduğu için tek bir tornavida ile aracın her yeri sökülebiliyor. Bunu yapanlar genelde kaportacı çırakları. Her aracın zayıf yönünü biliyorlar adamlar, 2 dakikada HB araçların bagaj kapağını açıyorlar insan hayret ediyor.
  • Polis yakaldığının direk elini kesecek bak gör oluyormu birdaha Böyle olaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 2 Ağustos 2019; 16:57:4 >
  • öncelikle kötü bir durum. geçmiş olsun.

1.Önce araba alırken Devlet bizi soyuyor. KDV+ötv ile. yetmiyor MTV isterim diyor. yetmiyor, köprüsüyle, benziniyle, otoyoluyla, mütaahidiyle, Tüvtürküyle, döviz kuruyla, şokuyla soyuyor.
    2.Bunlar yetmezmiş gibi bir de garanti kapsamında beyaz yakalı servisler ve sanayi sitesi esnafları.
    3. olarak ise açıkça adına hırsız dediğimiz niteliksiz hırsızlar.

yani hayatımız legal ve illegal olarak soyulakla geçiyor.

devletin, yargının ve güvenlik güçlerinin bu tür vakaları araştırıp üzerine gittiğini ben daha görmedim. senin malın soyuluyorsa sorun yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Leon için konuşuyorum. Eğer halojen farlı ise araç asla led takamazsın.
    Neden takılamıyormuş

• Seriat kanunlari derhal gelmeli

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    Bende aynını yazacaktım, vursan sen suçlu olursun, onlar masum olur T.C adaletine göre.
  • Vay be! Bu olay bana 10-15 sene öncesinin Romanya’sını hatırlattı. İş için gittiğimde; marka ve sene farketmesizin hemen hemen bütün modellerin dikiz aynalarının kenarları, vidalarla/ çivilerle sabitlenmişti. Bunun sebebini sorduğumda o dikiz aynalarını çalıyorlarmış. Orada öyle bir pazar oluşmuştu.

Biz eski Romanya mı oluyoruz ne? Adamlar Avrupa birliğine giriyorlar. Daha düne kadar erkekleri gelip buradaki inşaatlarda çalışıyorlardı. Kadınları ise... anladınız onu!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Bu mesaj silindi.
    Bu olaylar yeni değil hocam çalınan farlar büyük ihtimalle Van'a gidecektir. Şehir çıkışlarına ticari araçlara ciddi aramalarla farlar kolayca bulunur. İstanbul içerisinde bir üretim varsa onu bilemem. Narkotik göreve
  • BMW gitgide ulaşılmaz olunca daha çok tercih edilecek araçlara dadanmış ....., allah bilir kimdir nedir nerelidirler ülke bilinmeze döndü

• samtual kullanıcısına yanıt
    Hocam tamponumda hasar yok. Far yuvasının logoya doğru olan kısmında derin çizik var iki taraftada. Tahminim levye yardımıyla kastırılarak çıkarılmış. Kaputu açtığımda far vidaları yerindeydi. Plastik kastırma etkisiyle kırılmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.

İki far 20 bin ediyorsa çalarlar. Bir ara hava yastıklarını çalıp götürüyorlardı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.