< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 4 Ağustos 2019; 21:52:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 4 Ağustos 2019; 21:52:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saka mi bu? Ulkenin civisi cikmis
|
Farlarım çalındı diye konu açacaktım tesadüfe bak karşıma çıktı topic
Araç C180. Olayın gerçekleştiği yer florya sahil 2 gün oldu |
Geçmiş olsun birader yine çalarlar iki far bu kadar para olduğu müddetçe çalınır.
|
Araba almaya korkuyoruz.
Ülke bu hale niye geldi? Adalet sistemi neden böyle..? Konu sahibine de en deruni hislerimle geçmiş olsun dileklerimi iletirim. |
Kasko da ayrıca hırsız. Sen zaten adamlara ücret ödüyorsun kaskolu olsun araba diye. 2 fara 20 bin tl yazip trameri şişirip değerini dusureceklerse arabanin ne anladik o zaman kaskodan ?
|
eskiden lastik çalınmasını çok duyardık ama far çalınacağını rüyamda görsem ,saçma rüya der geçerdim
hırsızlığın cezası bu kadar az olunca cesaret buluyorlar daha önceleri defalarca yazdım ,hırsızlık suçuna sadece kısa hapis cezası vermek adil değil çok büyük cezalar verilmeli ve hapishane de bunları çalıştırıp ,karşı tarafın mağduriyeti ödendikten sonra serbest bırakılmalı maddi suçun cezası sadece hapis değil ,aynı zamanda maddi olmalı |
Seriat kanunlari derhal gelmeli
|
Bu zihniyet olduğu müddetçe ülke düzelmez, mesele ekonomik değil mesele karakter meselesi, mesele vicdan, mesele iman meselesi, hadi onu da geçtim mesele etik meselesi. Sen bu kasklı eşkiyaların ihtiyacı olduğu için beşikteki bebesine mama almak için mi çaldığını düşünüyorsun, ya da çalışarak bişey elde edemeyeceğini düşündüğü için mi? Hep deriz ya gerçek ihtiyacı olan sokakta dilenemez utanır diye, bu tipler de sokakta arsız bir şekilde dilenen tiplerin farklı versiyonu. Mesele para meselesi değil, mesele karakter meselesi.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|