Şimdi Ara

Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

bunu yazanlar beyinsiz olabilir ancak.. 3 tane insan ölmüş hadi 2.5 diyelim, gencecik insanlar gitmiş ama millet eğlence derdinde..

Arkadaşım, peki senin insanlık oranın yüzde kaç ?

Dalga geçmek için bile oraya o mesajları atsanız, bu masum bir davranışmı ?

Kimin ne hakkı var insanların tipiyle dalga geçmeye ?

O adama ciddi ciddi katil diye mesaj atanlar MALdır, SALAKdır. Dalga geçmek için mesaj atanlarsa TERBİYESİZdir.

• Facebook'da ki insanların salak olduğunu biliyordum, ancak bu kadar salak olduklarını bilmiyordum.
  •  Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Barnz

Facebook'da ki insanların salak olduğunu biliyordum, ancak bu kadar salak olduklarını bilmiyordum.

Böyle bir genelleme yapmayin.. Facebook'ta benim de hesabim mevcut ve diğer arkadaşlarinda hesaplari vardir. O zaman herkes mi salak oluyor!?

Genelleme yapilmaz. Tamam gerizekalli insanlar olabilir sözüm yok ama genellleme yapmaniz yanliş
  • Ya arkadaslae dedıgınız gıbı arada fake yorumlar var ama bu ınsanlar o kadar gerızekalı kı neyı anlatmak ıstedıklerı de bellı degıl .. Umarım bu ınsanlar bu kısınn sırf katıle benzedıgı ıcın yazmıslardır bunları .. yanı en ıyı ıhtımal bu

Bir de hangı mantıkla mehmet alı agca adında profıl olusturuyorlar kı ?
  • amca bana 2 günlüğüne silah verirmisin
  • katil sandığı kişiye attığı mesaja bak

Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi)
  • Öncelikli tespitlerim bizim kızlar fena azmış,geleceklerini ve ufakların geleceğini görebiliyorum.Yakında bizde de kimin kime girdiği belli olmayacak gibi.Hayır biliyordum da bu kadar azgınlık kokan yazılar da yazılmaz yani,artık dışa rahatça vurur olmuşlar.

Diğer bir mevzu ise asıl katilin robot resme hiç benzemediğini tespit etmem oldu.Bu adam gerçekten de benziyor.

Ha birde bu olayın altından birşeyler çıkacak haberiniz olsun.''Derin Mavi''demişti dersiniz.
  •  Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

quote:

Orijinalden alıntı: sT3W!3

Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi)

Bu kız benim arkadaşım
    Hep böyle bu

• Abi inanmayın ya robot resım yanlıstı boyle bıse dedıler . Baksanıza robot resımle katıle alnı felan benzıyo madem boyle bı taktık uygulanacak neden hic robot resım cizmeyıp adamı daha rahat dolastırmasınlar hem sacma seylerde ortaya cıkmaz.

Parcala beni ßebigim :D
  • Yorumlara bak ya! Hele bayanların yorumları bitirdi beni ...
  • Saw esprisi güzeldi.
  • Abarttığınız şeye bakın herkes dalgasında. Abartmayın bu kadar ciddi mesajlar yok ki hiç ?
  • ulan yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

quote:

Orijinalden alıntı: sT3W!3

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.