Şimdi Ara

Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar her olaydan kendine eğlence çıkarıyor.Olayın ne olduğu önemli değil.

Bu okuduklarımız da bunun kanıtı.
  • dalak cemal de mesaj atmış
  • Saçmalık.

• Adam aynı ya yakalandıktan sonra açıkladılar sahte robot resim diye bu kadarmı benzer sahtesi adam a bu arada adam meşhur oldu baya
  • Yorumları okuyunca bir kez daha kendime "iyi ki o aptal siteye üye değilim" dedim.
  • favorılerıme ekledım
    mesajları eşe dosta gostercen
    herkez gorsun bu acayıp durumu
  •  Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: RccP

fake açıp yapmıştır büyük ihtimal.kimsenin bu kadar salak olduğunu sanmam..

Yurtdışında idam mahkumlarına sempati duyan, onalra aşık olan, "yoluna ölürüz qanqaaaaa" diyen bir sürü insan var, burda da olması gayet normal.

Ayrıca 300 küsür fake hesap

Birde polis nasıl bir yöntem kullanmış halen anlamadım, suçluya benzemeyen robot resim yapmak. Ulan facebook'ta ki adamın haberi olmadığını düşünün, dışarı çıksa bizim millet zaten aksiyon arıyor.

İşte o zaman sonu olurdu

•  Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi)

• Biride küçük emrah moduna bağlamış ''Benim hiç katil arkadaşım olmadı abi''
  • kimseye benzemesin diye uydurma bir robot resim çizmişler onunda aynısı çıkmış
  • Tahtımamaı oturcan lan i*ne xD
  • "itin olayım reis" yazmış adam ya
  • Dalak Cemal facebook mu açtın sen

Allah belanı versin

• kızlar kaşınıyo kaşımak lazım

• Bu arkadaş şimdi haberi olmadan dışarı çıksaydı, sokağın ortasında aptalın biri katil diye bağırmaya başlasaydı, bu adam linç edilseydi sakat kalsaydı ve ya ölseydi bunun vebalini kimden çıkaracaklardı acaba?

Allahtan kurtuldum şu gerizekalı siteden. Bu kullanıcıların 4/1'i bu ülkeye yararı olmayan/olmayacak kişiler. Yani ortalamaya alırsak benim gibi normal bir insanın konuştuğu dört kişiden biri bu tayfadan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT3W!3

Seri katile benzeyen facebook kullanıcısının başına gelenler (SS İçerikli- Yeni SSler Eklendi)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.