Adam aynı ya yakalandıktan sonra açıkladılar sahte robot resim diye bu kadarmı benzer sahtesi adam a bu arada adam meşhur oldu baya
Yorumları okuyunca bir kez daha kendime "iyi ki o aptal siteye üye değilim" dedim.
favorılerıme ekledım mesajları eşe dosta gostercen herkez gorsun bu acayıp durumu
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
fake açıp yapmıştır büyük ihtimal.kimsenin bu kadar salak olduğunu sanmam..
Yurtdışında idam mahkumlarına sempati duyan, onalra aşık olan, "yoluna ölürüz qanqaaaaa" diyen bir sürü insan var, burda da olması gayet normal.
Ayrıca 300 küsür fake hesap
Birde polis nasıl bir yöntem kullanmış halen anlamadım, suçluya benzemeyen robot resim yapmak. Ulan facebook'ta ki adamın haberi olmadığını düşünün, dışarı çıksa bizim millet zaten aksiyon arıyor.
İşte o zaman sonu olurdu
Biride küçük emrah moduna bağlamış ''Benim hiç katil arkadaşım olmadı abi''
kimseye benzemesin diye uydurma bir robot resim çizmişler onunda aynısı çıkmış
Tahtımamaı oturcan lan i*ne xD
"itin olayım reis" yazmış adam ya
Dalak Cemal facebook mu açtın sen
Allah belanı versin
kızlar kaşınıyo kaşımak lazım
Bu arkadaş şimdi haberi olmadan dışarı çıksaydı, sokağın ortasında aptalın biri katil diye bağırmaya başlasaydı, bu adam linç edilseydi sakat kalsaydı ve ya ölseydi bunun vebalini kimden çıkaracaklardı acaba?
Allahtan kurtuldum şu gerizekalı siteden. Bu kullanıcıların 4/1'i bu ülkeye yararı olmayan/olmayacak kişiler. Yani ortalamaya alırsak benim gibi normal bir insanın konuştuğu dört kişiden biri bu tayfadan..