Şimdi Ara

Seri oyunlar ve God of War hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle belirtmeliyim ki, ps3 ve offline oyunlar dünyasında yeni sayılırım ve aklıma takılan bir kaç soru var sormak istediğim.
    Seri oyunlar çok popüler günümüzde. İşte Uncharted serisi, Assasins Creed serisi, Prince of Persia serisi, Mass effect, Batman vs.
    Şimdi ben yeni bir ps3 oyuncusu olarak, oyunu kavramam, hikayeleri yakalamam için bu oyunların hep 1. oyunundan mı başlamak zorundayım? Oyunların direk son model versiyonlarına başlasam çok mu şey kaybederim ?

Bir diğer sorum God Of War hakkında. PSN markette bir sürü GOW oyunu var, koleksiyon var koleksiyon part 2, gow 2 vs. Bilen birisi bana sıralamayı yazabilir mi ? gow3 e kadar sırayla hangilerini oynamalıyım ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leitzet -- 5 Mart 2012; 12:02:34 >

• koleksiyon paketini alabilirsiniz
    part 2 paketi psp de çıkan god of war oyunları o yüzden
    hikayeyi anlamak için koleksiyon paketi yeterli.
  • Hepsinde eğer ps3 e çıktıysa ilk oyundan başlaman iyi olur. GOw u da sırayla 1-2-3 diye oynarsın. 1-2 Collection 1 içerisinde, 3 en son oyundu ps3 e çıkan.

Ama mesela bir MGS4 efsanesi vardır. HD collection olmadan ilk oyunları oynayamazsın. Zaten 1. oyun disc li yok sadece PSN diye biliyorum. Direk 4 oyunu oynaman için ilk oyunalrı oynamasan bile öncesinde araştırma yapman gerekebilir. Yoksa bir şey anlamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.