< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seriat yoldami ? Mezuniyete alinmayan basörtüsüzler (4. sayfa)
-
-
Kişisel tercih bu. Belki ben sömürülmek istiyorum, bedenimi sergileyip çağdaşlaşmak istiyorum diyor.
Kime ne.
-
2023 genel seçim konusu vardı, ertesi gün yazmıştım oraya" şeriat gelirse şaşırmayın buna itiraz etme hakkınız da yok" diye.
Yok sinan ogan verecem , yok kk oy vermem şımarıklığınız bizi sadece bir yılda bu noktaya getirdi.
Haliyle ne bekliyordunuz piknik mi?
Ulan mesele KK mesele değildi, muhim olan bunları koltuktan atmaktı. 5 yılda bürokraside bozulmayı düzeltirdin, şeriatçı müdürleri dehlerdin, Yandaki irili ufaklı şeriatçı partileri kendi tarafında tutacağından güçlenmesine de izin vermezdin. Laiklik tekrar ilke olurdu ekonomin yine bozuk olurdu ama yaşam hakkına karışan olmazdı , şeriatçı davarlar mabadlarını tuta tut kudurmaktan başka bir halt yapamazdı.
KK kendini öne atarak 1 hata yaptı , sen şımarıklık yaparak 10 hata yaptın.
Üstelik günün sonunda Meral'de Sinan'da AKP'ye yanladı. Duble kaybettin. Kaybederken bize de kaybettirdin
2023 'de iktidar değişseydi parlementer sisteme geri döner barajı da %3 gibi sembolik yapardık bir daha kimse tek adam rejimini ağzına alamaycağından güçler dengesi kurulur Şeriat tehlikesi de ortadan kalkardı
Şimdi ahlar vahlar ediyoruz daha akıllanmazsak 2028'de de ederiz .Dua edin erken seçim olsun 2028'e iş kalırsa bu dakikadan sonra ıhlasan da yedirmezler. Bu yapı öyle bir ağa bulur ki diker karşına Hüdapar'ı tek aday diye. Recep Ağa'yı mumla ararız.
Dönüm noktasıydı fırsat tepildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Haziran 2024; 13:24:54 >
-
Devleti dolandıran Sıla Doğu tahliye edilirken ülkenin gündemini nasılda değiştiriyorlar. 25 Haziran'da da Dilan Polat'la eşini salarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 14 Haziran 2024; 13:26:19 > -
yobazların başının ağaca bağlanmasını destekliyorum.
-
-
Seni küçükken hangi tarikatta ellediler ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunu bile savunanlar var ben şok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendinden olmayanlara 52 diye diye 52 oldun
-
Katılıyorum ama işte bunlar bu gerçeği hazmedemiyorlar.Hala daha yanlış anlaşıldıklarını,insanların şeriatı bilmediğini,islamofobi propagandalara inandıklarını vs sanıyorlar.Özeleştiri yapmak gibi bir düşünceleri hiç yok.Sorunu hep başkalarında ve başka şeylerde arıyorlar.
Mesela Diyanetin verilerine göre Türkiye'de 89.817 cami var ve yine Diyanete bağlı personel sayısı da 130 bin civarında.Bunun 80 bininin 'imam' olduğunu söyleyebiliriz.İmam hatip ortaokul sayısı 3.451 ve İmam hatip lise sayısı da 4.413 şeklinde.37 bin civarında da din kültürü öğretmeni görev yapıyor.Sayısı belli olmayan yüzlerce tarikat ve cemaatte Türkiye'de gayet aktif.Yine bu tarikat ve cemaatlerin açmış olduğu onlarca vakıf,kuran kursu ve özel okul ile yurt var.
Buna rağmen özellikle 2002-2024 yılları arasında yani sadece bunların iktidarı ellerinde tuttukları dönemde doğan,büyüyen,okuyan gençlerin büyük bir kısmı hedefledikleri 'kindar' ve 'dindar' nesil olmadı.Şu mezuniyete alınmayan kızların ailelerine bakıldığında ailelerinin muhafazakarlardan oluştuğu çok net görülebiliyor.Türbanlı annelerin kızlarına 'çıplak' diyerek hakaret edenlerde yine bunlar.
Oturup 'Bunca dini propagandaya rağmen bu gençler neden böyle oldular?' şeklinde özeleştiri yapacaklarına sorunu gençlerde arıyorlar.Olan şey aslında gayet basit...Sizinde belirttiğiniz üzere 21.yüzyılda bu tür inanç öğretilerinin insanlar nezdinde bir karşılığı kalmadı.Gelişen Dünya koşulları içerisinde bu durum zaten sürpriz değildi.Dünya genelinde inaçlardan kopuşlar ve inanca göre yaşamları terkedişlerde artış olmasıda bundan kaynaklanıyor.Ama küresel ölçekte yaşanılan bu gelişmeleri takip etmedikleri için her zaman ki gibi işi komplo teorilerine bağlıyorlar.
Zaten Türkiye'nin gidişatını gördükleri için memlekette en kökten dinci yerlerden nüfus getirip akıllarınca durumlarını kurtarmaya çalışmıyorlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 15 Haziran 2024; 16:48:37 >
-
Yobaz her yerde yobaz. Laftan da anlamıyorlar.
-
2 gündür ne boş yapılmış böyle.
Türkiye'de 13 bin den fazla lise varmış. 1 tanesinde yaşanan müferit bir olay üstünden 2 gündür koşunnn şeriat mı geliyor koşun İran mı oluyozcular gene türemiş...
Ne alakası var oradaki bir müdürün tutumu yüzünden böyle bir şey ortaya çıkmış ve Millieğitim ve Hükümet kanadı gerekli incelemeler yapılacak soruşturma açılacak işlem yapılacak diye açıklama yapmış olay bitmiş kapanmıştır aslında.
Ama bunu öyle köpürtmeye çalışıyorsunuz ki alakasız bir şekilde koşunnn başörtüsüzleri almamışlar koşun şeriatı gizli gizli getiriyorlar flan diye. Kendince müdür dekolteli ve açık kiyafetlileri almama kararı almış ve YANLIŞ BİR KARAR. Her öğrencinin ailesi var ailesi izin veriyorsa okul müdürüne ne düşer orada. Ortalama bir düğünde giyilen kiyafetler çoğuda. Ayrıca zaten o çocukların hepsinin lise hayatı bitmiş okul ile bağı kalmamış müdür ne karşırırsa oradaki eğlenceye. Müdürün görevi oranın güvenliğini sağlamak olmalı sadece.
-
Artık sadece "kendileri görsün diğerleri görmesin" diye bu açıklığa izin vermediklerini düşünür oldum. Nice çocuk istismarlarını, gizli eşcinsel ilişkileri, Anadolu irfanı diye yutturdukları o bataklığı, hatta bu şekilde giyinmiş kadın görünce arzulanan açların o dramatik hallerini bir kenara koyun, güzel giyinip bedeniyle güzel bir görüntü sunmanın neresi kötü olabilir ki? Ben beğendiğim kız veya erkek görünce içimden "aman nazar değmesin" diyebilen bir insanım siz neden böylesiniz nedir bu durum?
Şu tarikatçılar, cemaatçiler, ordu elitisti kara kuru tipler yok mu canınız cehenneme...
Bazı duyguları anlamak çok zor bence ayrıyeten siz hoş "insanı" kıskanıyorsunuz içiniz içinizi kemiriyor, "kızlarınız erkekleriniz" ezilmesin kırılmasın istiyorsunuz işte bu noktada apayrı dünyaların insanı oluveriyoruz, zorlarsanız bir yerden patlar siyasetiniz bunu da anlamalısınız...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ak parti = şeriat.
-
Дана огтам мцsait değil,tıpkı cumhuriyet kurulduğunda ısındıra ısındıra nasıl yaptılar ise şimdi onlarda o şekil yapıyorlar cumhuriyetin bekçileri olan tsk artık yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Döviz para getiriyor diye karşı çıkmamış bu refleks her yerde olmalıydı ... Yokturlar! Çünkü onların çoğunun dini imanı PARA döviz ...
Seks skandalları da ayrı bir mesele ...
HIV AIDS filan neden patladı bu Karaçük te ... Karakuku da .. Pardon Karabük'te ... Bu patlama sonra tüm Türkiye'ye yayıldı ... Gizleniyor da ... En sık partner değiştiren ülke ilk sırada Türkiye!
Eşcinsellerde de sık partner değişimi vardır. O yüzden bulaşıcı hastalıklar her daim eşcinsellerden daha hızlı yayılır. Bunlar bilimsel gerçeklerdir ve bu düzeni destekleyen LTBQPlus flan ne varsa onlar da bu sağlık sorununa pek ilgilenmezler! Çocuklara HIV aşısı erkek lere de kadınlara da ergenlık dönemi öncesi filan yapılmaması da ayrı bir mesele ...
Kendi içlerinde samimidir harbidir ama yanlış yoldadır dersin tamam samimi bir düşman samimi bir zıtlık filan maalesef bunlarda bu da yok! Para ve ahlaksızlık ... Bunlarda ahlaktan dem vururlar ... En büyük ahlaksızlık ahlakçılık taslayanlardadır ...
Neyse hepsi birbiriyle o kadar ilintili ki dallanıyor.
-
Giydikleri kiyafet zaten yaslarindan üstüne hitap ediyor. Kokoş gibi ne geliyosun bende olsam almam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 22 Haziran 2024; 15:42:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X