Kocaman sürahiye yaptım tüm demliği boşalttım 1 tane limon sıktım. Açık oldu sanki ama bakalım. Yemek yedikten sonra bitircem sürahiyi. Buz gibi oldu oooh.
Limonlu yaptım bişeye benzemedi Bu akşam Ananaslı deneyeceğim
deniycem bi ara saol hergün 1 lt parası vermeyiz belki artık :D
quote:
Orijinalden alıntı: Obsessive*
Limonlu yaptım bişeye benzemedi Bu akşam Ananaslı deneyeceğim
Ananasiz denicem
Sonra denicem
Sürahide yaptığım çok açık ve limonlu oldu. İçilmiyor. Demliğin altındaki suyada çay koyucam. Onuda boşaltıcam içine. Limonuda yarım limondan daha az koyucam. Bakalım nasıl olucak.
Yazanların hepsini yaptım, ilk önce bardak hafiften çatladı ve daha sonra kırıldı, sonuç: bardak ve çay ziyan oldu.
Ben hep yapıyorum şimdide yaptım buzdolabında soğumakta. Ben biraz demli yapıyorum daha bitter bi tat veriyor tavsiye ederim. Bu sıcakta çay içilmiyor başka türlü.
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
Yazanların hepsini yaptım, ilk önce bardak hafiften çatladı ve daha sonra kırıldı, sonuç: bardak ve çay ziyan oldu.
İmkansız dediğim gibi önce buz sonra çay koyarsan, buz bardakdan daha soğuk olduğundan çayın tüm sıcaklığı buza geçer ve bardak soğuk kalır 100 kere yaptım. Fizik kurallarına göre imkansız. Ya yazanları yanlış yaptın ya da atıyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
İmkansız dediğim gibi önce buz sonra çay koyarsan, buz bardakdan daha soğuk olduğundan çayın tüm sıcaklığı buza geçer ve bardak soğuk kalır 100 kere yaptım. Fizik kurallarına göre imkansız. Ya yazanları yanlış yaptın ya da atıyosun.
Dostum bende dün denedim hiçbir sorun olmadı ve gayet güzeldi. Bu akşam gene yapacağım lıkır lıkır felaket gidiyor.
Teşekkürler
Şeftaliyle deneyen oldu mu limonlusunu pek sevmiyorum.
akşam deneyecem hele bi güzel olmasın
yarısına kadar buz koyuyosun zaten o yer kaplıyo. buzun arasındaki boşluklarıda çayla doldurunca az bişey çay kullanmış oluruz. yani bu buzluçayda çay tadı olmaz gibime geliyo
mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
yarısına kadar buz koyuyosun zaten o yer kaplıyo. buzun arasındaki boşluklarıda çayla doldurunca az bişey çay kullanmış oluruz. yani bu buzluçayda çay tadı olmaz gibime geliyo
O bile fazla geliyor zaten. Çayı koyduğun anda buzlar eriyor ve çayın üstünde yüzmeye başlıyor kısacasıbardağın çay dolu yarısında buz bulunmuyor
Mesajım bulunsun
denedim test ettim 10 numara oldu arkadaşlar.Lipton Ice Tea halt etmiş yanında