Bildirim
Serinleten Ev yapımı İce Tea [SS'li] (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tadı nasıl ? -
bizimkiler sizin forum salak mı bu kadar güzel tarifi herkese veriyorlar dediler
güzel oldu
çaya şeker atmam ama buna atmam gerekti malesef tadı anca öyle iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 20 Temmuz 2012; 21:06:57 > -
deniyeceğim teşekkürler. -
adam imza bile yapmış ice tea için -
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneazim
fakirliğin anlamı yok gider alırım
-
yapıcam birazdan sonuçları paylaşırım -
-
Denendi, başarılı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jarmen7
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Ben bugün Bim'den 1 er liraya malt aldım. Şeftali ve ananas aldım ve tadı güzel geldi. Ice Tea'ye rakip olabilir. Tek merak ettiğim şey se o tat bira tadı mı yoksa bira tadı ondan farklı mı?
ayni reyiz hic bi fark yok artik sen de kafirsin
İşte dingillik zor şey. Tadından dolayı haram sanıyorsun birayı galiba? -
quote:
Orijinalden alıntı: ShaG
quote:
quote:
Ben bugün Bim'den 1 er liraya malt aldım. Şeftali ve ananas aldım ve tadı güzel geldi. Ice Tea'ye rakip olabilir. Tek merak ettiğim şey se o tat bira tadı mı yoksa bira tadı ondan farklı mı?
İşte dingillik zor şey. Tadından dolayı haram sanıyorsun birayı galiba?
Ulan o kadar kafan çalışmıyor mu? şakasına söyledik tabikide öyle soruya böyle cevap hesabı, kapiş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 20 Temmuz 2012; 23:22:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ShaG
quote:
quote:
İşte dingillik zor şey. Tadından dolayı haram sanıyorsun birayı galiba?
Ulan o kadar kafan çalışmıyor mu? şakasına söyledik tabikide öyle soruya böyle cevap hesabı, kapiş?
Yine saçmalamışsın. Adamın sorusunda ne var ki? Tadı benziyor mu dedi.
-
Lipton Yellow Label Tea demleyip denedim limon biraz fazla kaçmış olacak biraz ekşi oldu ama Lipton Ice Tea kadar olmasa da Nestea'ye yakın bir tat yakaladım birde buz azdı bir dahakine daha orantılı yapacağım şuanki bile güzel oldu o zaman gerçeğini aratmıyacak gibi. Tarif için teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bunukimyazdı
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneazim
fakirliğin anlamı yok gider alırım
Klasik dh özentiliği işte biri yazmış fakir misin git al diye 10 kişi aynı mesajı attı
-
Büyüğünü yapsak buzu da aynı oranda arttırmak gerekir mi? Eğer gerekiyorsa ben bir Kuzey Kutbuna gidip geleyim. -
Sallama çay ile yaptım, buzluğa koydum. 10 dk. sonra bakacağız artık.
Not: Cam bardak içi buz dolu ve buzluktan çıktı, sıcak çay sonrasında, tekrar soğuk su konuldu ve tekrar buzluğa koydum. Sorun yok. Marka Paşabahçe. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Sallama çay ile yaptım, buzluğa koydum. 10 dk. sonra bakacağız artık.
Not: Cam bardak içi buz dolu ve buzluktan çıktı, sıcak çay sonrasında, tekrar soğuk su konuldu ve tekrar buzluğa koydum. Sorun yok. Marka Paşabahçe.
dakika 11 bekliyoruz -
-
Bağımlısı oldum her sabah içiyorum -
up
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X