Şimdi Ara

Serious Sam HD [ÇIKTI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: redautumn

quote:

quote:

eski oyunun üstüne mi kuruyor bunu? boyutu baya küçük

hayır direk kuruyosun ayrı bir oyun gibi

steambackup.exe ye tıklıyorum yükleyecek yeri seçiyorum şöyle bir hata geliyor yüklemiyo nerde yanlış yapmış olabilirim acaba?

Serious Sam HD [ÇIKTI]

o hatayı ben de dün King Arthur oyununu yüklerken almıştım. Çözemedim.

hahaha bu ne ya. hatada oyunu oynamak istiyosan satın al yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

quote:

quote:

quote:

quote:

eski oyunun üstüne mi kuruyor bunu? boyutu baya küçük

hayır direk kuruyosun ayrı bir oyun gibi

steambackup.exe ye tıklıyorum yükleyecek yeri seçiyorum şöyle bir hata geliyor yüklemiyo nerde yanlış yapmış olabilirim acaba?

Serious Sam HD [ÇIKTI]

o hatayı ben de dün King Arthur oyununu yüklerken almıştım. Çözemedim.

hahaha bu ne ya. hatada oyunu oynamak istiyosan satın al yazıyor

Aynı hatayı alıyorum...

• oyunu kıvırabilen yok mu :P

kırık kafalarla gayet zevk alıncak gibi
  • Zaten adamlar isimde yeni bir oyun olduğuna dair bir şey de belirtmemiş , sadece HD..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 26 Kasım 2009; 22:50:01 >
  • yenı oyun çıkmayacağı zaten söylenmıştı. sadece hd. grafıkler düzenlenmış o kadar. aynı zevkı hd grafıklerle yaşamak ısteyen fun'lar ıçın pıyasaaya sürülmüş bır oyun.

benım sorum co op olayı. çözebılen oynayabılen var mı böyle hamachı üzerınden ??
  • Bir an önce oynamak lazım. :)
  • Sanırım co-op için orjinal almak gerekiyor.Çözümü yok gibi
  • Coop Kaçak oynanmıyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

Coop Kaçak oynanmıyor değil mi ?

Oynanmıyor
  • skiprov çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: project2007

skiprov çıktı

peki şimdi onunla Co-op oynanıyormu ?
  • YÜKLEME SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR. O ÇIKAN HATA ASLINDA HATA DEĞİL. SATIN AL DEDİĞİNDE TAMAM DEYİP CRACK IN İÇİNDEKİLERİ KOPYALAYIN VE SERİOUS SAM/BİN DOSYASININ İÇİNE YAPIŞTIRIN. SONRASINDA EVET DEYİP DEĞİŞTİRDİĞİNİZDE BİN İN İÇİNDEKİ EXE YETIKLATIN OYUNA GİRİYOR. BEN BİR KAÇ FARKLI DENEMEDEN SONRA ÇÖZDÜM BU YOLU ASLINDA YAZILABİLİRDİ KIRILIRKEN. DEAMON İLE AÇACAKSANIZ C NİN İÇİNE AÇARSINIZ...
  • Serious Sam i eskiden tekrar tekrar oynardım ve hiç sıkılmazdım.Yenisinin çıkmasına en çok sevinenlerden biriyim.Çok güzel oldu bu.
  • Daha öncede bitirdim, gene bitiririm :)
  • Çok matrak bir oyun, oynarken gülüyorsunuz Bunun eski versiyonlarını oynarken aldığım zevk kadar hiçbir fps'den almadım. Birden üstünüze 500 kişi geliyordu, soykırım yaşanıyordu ortada. Böyle oyunlardan daha çok olmalı. Stres atıyoruz. Bu da güzel olmuş.
  • Arkadaşlar Hilelerini Birtürlü çalıştıramadım,Sizlerden çalıştırabilen varmı ? mesela Ölümsüzlük ve Tüm silahlar gibi.
  • First Encounter'ı eski halinde oynamamıştım.Second Encounter gayet iyiydi eski hali bile.Onuda HD yapacaklardır sanırım.Biraz oynadım,1-2 rastgele resim aldım.Gayet güzel olmuş,özellikle başlangıçta ki ortamın karanlıktan aydınlığa geçişi süperdi

Serious Sam HD [ÇIKTI] Serious Sam HD [ÇIKTI] Serious Sam HD [ÇIKTI] Serious Sam HD [ÇIKTI] Serious Sam HD [ÇIKTI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 27 Kasım 2009; 20:48:40 >

• Yine oynanabilirlik aynı heralde sadece Grafikler Mükemmel?
  • arkadaslar yardım oyunu yukledim bolum sectikten sonra bolumu yuklemeye baslıyor yukleme tamamlandıktan sonra hemen unable to load level uyarısı veriyor ok dedigimde tekrar ana menuye donuyor ne yapmam lazım
  • Biz bu oyunu coop oynayamayacak mıyız?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.