Şimdi Ara

Serious Sam HD [ÇIKTI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Biz bu oyunu coop oynayamayacak mıyız?

Satın alırsanız oynarsınız

Şu anda orjinal olmadığı sürece hiçbir şekilde co-op oynanmıyor diye biliyorum.
  • arkadaşlar ben oyunu indirip yükledim. oyunu açtım herşey güzel çalışıyor na menüde dolanıyorum. oyuna giricem single playerdan sonra seçiyorum mesela eygpt sonra zorluğunu seçiyorum altta yüklenmeye başlıyor oyun üstte bilgiler falan. yükleme bittiğide "UNABLE TO LOAD" uyarısını alıyorum. bölümler yüklenmiyor bir türlü oyuna başlıyamıyorum.
  • coop bulunsa süper olur online oynama yeri sanırsam yok bu müthiş oyuna yarın akşam başlayıp bitirim ben hemde hilesiz..Tourist modunda rahatça biter yav :D
  • Oyunu kayıt edip çıkıyorum sonra tekrar açtığımda kayıt dosyası yok olmuş en başa dönüyor herkeste böylemi yoksa sadece bendemi böyle oluyor....
  • Cooparative açılmıyor yok mu bi hilesi falan ya......
  • İlerde çıkar belki craği.
  • Gamespot oyuna 5.0 puan vermiş. Bence çok büyük haksızlık etmişler. Herhalde hikayesi ve sesleriyle yeni bir oyun bekliyorlardı.
  • Diğer oyunlarda da steam falan hatası varmış , online oynamak için satın alma hatası gibi ve çözülmüş serious sam HD çözülemedi mi hala...?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.