Bildirim
Serious Sam Oyuncuları Derneği (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunu yapan firmanın Hırvat olduğunu (CroTeam) öğrendiğimde gerçekten çok şaşırmıştım... Çünkü oldukça başarılı bir oyun motoru dizayn etmişlerdi, zaten hatırladığım kadarıyla asıl parayı motordan kazandılar...
Bu kadar büyük haritaları, açık mekanları ve güzel grafikleri (zamanına göre çok ama çok iyiydi) düşük sistem gereksinimleri ile oynatmak her firmanın harcı değil...
Second Encounter bana göre serinin en başarılı oyunudur... Gerek mekan tasarımları; gerek verdiği eğlence; gerek düşman çeşitliliği ile gönlümde ayrı bir yeri vardır her zaman... Heyecan kısmından bahsetmiyorum bile; kaçımızın kemik köpeklerden; boğalardan ve başsız bombacılardan kaçarken eli ayağı; klavyesi faresi birbirine dolaşmadı...
Özellikle Rinnegan arkadaşımızında belirttiği üzere ''The Grand Cathedral'' bölümü ve bu bölümde çalan müzik unutulmazdır...
Zaten oyunun müzikleri tek kelimeyle muhteşem; artan tansiyonla birlikte hızlanması; darbukaların ritmi ve aksiyonla birlikte doruğa ulaşan bir resital; abarttım biraz ama şimdiye kadar rastladığım en başarılı oyun müzikleri diyebilirim... Tabii bu konuda kimse yıllar yıllar önce çıkan 'Blood' ın eline su dökemez; o nasıl bir müziktir; ilahidir öyle; insanın tüylerini diken diken eder...
-
oo bu oyunu çok severdim -
Arkadaşlar Serius Sam HD ile ilgili bir bilgisi olan varmı? -
arkadaşlar serious samin yeni oyunu tamamlanmış yakında çıkar piyasaya -
Güzel haber; umarım yine optimizasyon harikası bir oyun olur -
sam'in first encounter'de uzun süre yeraltında dolaşıp bir sabah vakti piramitten avluya çıkınca good morning diye bağırmasına çok gülmüştüm. sanki etrafında biri varmış gibi
oyunda en sevdiğim bölüm ise
second encounter'deki kukulkan-the wings lord oldu.
adamı havalarda uçuran bir düşman, bol cephane, bol aksiyon ve bu aksiyona uygun müzik -
Akllıma getirdiniz şu oyunu yine
windows7 de oynayabilirmiyiz acaba eve gidince tekrardan kurayım -
oyun steamde ön siparişe geldi
Pre-Purchase Serious Sam HD: The First Encounter
http://www.youtube.com/watch?v=JTbwOukQlDY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 7 Kasım 2009; 0:31:23 > -
Lisedeyken internet cafede multiplayer yapardık. Süper oyundur. -
Arkadaşlar Bugün İtibari ile Serius Sam HD yi kendi bilgisayarımda oynamış bulunuyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X