Şimdi Ara

Serious Sam Oyuncuları Derneği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unutmak mümkün müdür o kafasız, ellerinde bombalar olan adamları, colgate reklamlarındaki dişlere benzeyen yaratıkları ve dinazorları...

oynadığım en mükemmel fps oyunlarındandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 29 Mart 2009; 17:10:41 >

• herkesde dernek açıyor bu ne quake 3 serious sam derneği ...ama serious sam gerçekten harika bir oyundu...oynarken sıkılmadığım oyunlardandır
  • Eskidendi hey gidi günler okuldayken sarı hüsam oynardık
  • yazz ...benim oğlanda hasta....özellikle second encounter
  • Güzel oyundu evet. Bir arkadaşa verdim, kafayı bulmuş o gece sarsemlikle çöpe atmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

unutmak mümkün müdür o kafasız, ellerinde bombalar olan adamları, colgate reklamlarındaki dişlere benzeyen yaratıkları ve dinazorları...

oynadığım en mükemmel fps oyunlarındandı.

Güzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 19 Nisan 2009; 16:34:14 >
  • Serius Sam:The First Encounter de.
    Sanırım en son bölümdeyim.Dev bi yaratık çıktı çok aşırı büyük bişi.
    Canavara ateş ediyorum 5. 6. ve 8. silahlarla (güçlü silahlar)
    Canavarın canını yukarki ekranda gösteriyo fakat
    Canavar tam ölmek üzereyken canavar elini havaya kaldırıyo bir ışık çıkıyo ve canı yükseriyo nerdeyse yarı hizaya kadar yani canavar ölmüyo.
    Bendede mermi kalmıyo ayrıca
    Bu canavar niye ölmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 24 Nisan 2009; 19:07:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birşey daha sorcam gerçi önceki sorularıma cevap alamadım
    Google dan aratdım.
    Serious Sam 3 Çıkçak gibi konular gördüm.
    Serious Sam 3 Çıkacak mı var mı öyle birşey?
    Firma çıkarmayı düşünyormuş galiba.
    Öyleyse çok sevinirim,Serious Sam Serisi çok güzel
  • painkiller ve serious sam birer efsanedir
  • Az hile kullanmadım o oyunda.
  • Serius Sam i benden çok severim bilgisayarıma kurduğum ilk oyundu. 1. Oyun ve onun devamı niteliğindeki olan oyun çok güzeldi ama Seriussam II yi pek beğenmedim fazla çocuksu yapmışlardı. Serius Samin en çok sevdiğim özelliği düşünme yoktu elinde koca koca silahlar 360 dereceden gelen düşmanlar vur vur vur vur :)

O bahsettiğin canavarı öldürmek için piramitin içine gireceksin ve rampalardan sırayısyla atlayıp halkalardan geçeceksin kendiliğinden ölüyor
  • serious sam hd ne zaman çıkacak bilen var mı?
  • çok zevkli bir oyundu.
  • Kesinlikle çok zevkliydi.Stili farklıydı düşünmek yok aban silahlara mermilere
  • Kafasız adamların ellerinde bombayla gelmeleri bağırarak bide çok korkutucuydu valla

bi tane boğa vardı 1.cisinde oyunun bize boynuzlarıyla vurunca ucuyoduk, savruluyoduk zor ölüyodu.. bi onu hatırlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Kafasız adamların ellerinde bombayla gelmeleri bağırarak bide çok korkutucuydu valla

bi tane boğa vardı 1.cisinde oyunun bize boynuzlarıyla vurunca ucuyoduk, savruluyoduk zor ölüyodu.. bi onu hatırlıyorum..

Evet bende onu hatırlıyorum geri geri koşarak öldürmeye çalışırdık çok eğlenceliydi oyuna tekrar başlamak için Serious Sam HD'yi bekliyorum eylülde çıkacak denildi ama hala çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Kafasız adamların ellerinde bombayla gelmeleri bağırarak bide çok korkutucuydu valla

Evet bende onu hatırlıyorum geri geri koşarak öldürmeye çalışırdık çok eğlenceliydi oyuna tekrar başlamak için Serious Sam HD'yi bekliyorum eylülde çıkacak denildi ama hala çıkmadı

Geri geri koşar ve daireler çizerdik :)

Evet halen Serius sam tarzında oyun yapmadılar. Düşünmek yok labirent yok vur ve yok et

• Hiç serious sam oynamadım.Az önce xbox 1 için serious sam 2 yi buldum.Acaba yüklesemmi?
  • Serious Sam

16xQAA/16xAF
    Very High
    Az bitirmedim bu oyunu. Kuzenler gelince iki kişilik açıp ben gamepadle oynardım. (Kuzenler pek iyi oynamazdı da )
     Serious Sam Oyuncuları Derneği

• Serious Sam The First Encounter
    Serious Sam The Second Encounter
    Serious Sam The Next Encounter (bu oyun sadece konsollara çıkmıştı)
    Serious Sam II

Yukarıdaki oyunların hepsini bitirdim; en çok beğendiğim ve zevk aldığım oyunlar:

Mekanlar yönünden: Serious Sam The Second Encounter
    Eğlence yönünden: Serious Sam The First & The Second Encounter
    Grafik yönünden: Serious Sam II
    Heyecan yönünden bölümler:

- The Great Pyramid (The First Encounter) (o müziği unutmak mümkün mü?)
    - The Grand Cathedral (The Second Encounter) ("The Corridor of Death" isimli müzik unutulmaz)

En kötü Serious Sam oyunu: The Next Encounter (mekanları ve oyun sonu canavarını beğenmedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 29 Ekim 2009; 9:22:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.