Şimdi Ara

Şerit led bass a duyarlı olmaz diyenlere İNAT !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertguz

Ben zamanında 4 tane almıştım.Barbaros Tugrul diye bu forumdan bir araştır istersen belki elinde 1-2 tane kalmıştır

Google'da aratınca bile direkt onun ilanları çıkıyor ama geç kalmışım anlaşılan. İlanında anlaşıldığı üzere kalmamış. Ancak bi daha gelmeyecek, yok, bulamazsanız olayını anlamadım. Üretimi mi durdu bunların acaba? PCI yuvasına takılan devrenin şeklini ve gerekli olan materyali bilen biri yapabilir diye düşünüyorum. Şayet genelde hep VU Metre olarak yapanları gördüm. Bu işten anlayan arkadaşların bir araya gelmesi lazım.
  • vu metrenin bi-iki başlığı var forumda, uzun zaman önce açmıştım ve sürekli birşeyler soranlar olmuştu orada vu metreyi bu tarz(hepsinin aynı anda yanıp sönmesi şeklinde) kullanabilme imkanından da bahsettik diye hatırlıyorum..
  • subwoofer ın direk + - sinemi takıyoruz ledleri
  • 10. katta lahana yetişir mi yaptım yetişicek gibi bişey olmuş bu ama sağlıklı değil
  • Usta aynısını bende yaptım sesi yüksellttikçe iyi güzel uyumlu şekilde çalışıyordu ama en sonun da woofer birden kapandı ve birdaha açılmadı ne olmuş olabilir acaba bilgisi olan varmı tamir edilirmi bilgisi olanlar YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak26317

Usta aynısını bende yaptım sesi yüksellttikçe iyi güzel uyumlu şekilde çalışıyordu ama en sonun da woofer birden kapandı ve birdaha açılmadı ne olmuş olabilir acaba bilgisi olan varmı tamir edilirmi bilgisi olanlar YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM :(

• quote:

Usta aynısını bende yaptım sesi yüksellttikçe iyi güzel uyumlu şekilde çalışıyordu ama en sonun da woofer birden kapandı ve birdaha açılmadı ne olmuş olabilir acaba bilgisi olan varmı tamir edilirmi bilgisi olanlar YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM :(

gitti
  • gitti derken? Biraz ayrıntılı bilgi verirmisin hocam tamiri mümkünmüdür?
  • quote:

gitti derken? Biraz ayrıntılı bilgi verirmisin hocam tamiri mümkünmüdür?

entegre gitmiş olabilir
  • Bu konulardan pek anlamam daha detaylı bilgi lazım yavv :( Tamir mümkünmüki?
  • Yardımıcı olabilcek kimse yokmu :(
  • quote:

Bu konulardan pek anlamam daha detaylı bilgi lazım yavv :( Tamir mümkünmüki?

eğer entegre bozulmuş ise.entegrenin üzerinde modeli olur onun aynısından al eskisini çıkart tak.anlamıyorsan git bir elektrikçiye yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

quote:

eğer entegre bozulmuş ise.entegrenin üzerinde modeli olur onun aynısından al eskisini çıkart tak.anlamıyorsan git bir elektrikçiye yaparlar.

elektrikçi yapamaz elektronikçi yapar yani anahtar priz satan yere götürme yapiyim derken bozar sıcak hava tabancaso yoksa entegreleri sökerken zorlanır devreye zarar verir elektronikçi bulamazsan cep telefonu tamircisi veya televizyon tamircisi de yapabilir anakart tamiri yapanlarda anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

quote:

elektrikçi yapamaz elektronikçi yapar yani anahtar priz satan yere götürme yapiyim derken bozar sıcak hava tabancaso yoksa entegreleri sökerken zorlanır devreye zarar verir elektronikçi bulamazsan cep telefonu tamircisi veya televizyon tamircisi de yapabilir anakart tamiri yapanlarda anlar

niye yapamasın aradaşım??

• her elektrikçi elektronikten anlamaz yani eğer yaparsa zaten elektronik bilgisi var demektir elektrikçi ev elk tesisatından anlar anahtar priz değiştirir pano vs. işlerine bakar ama elektronik devre tamiri adı üstünde elektronikçi nin işi bence daha fazla uzamaması gereken bi tartışma bizim burda elktrikçiye götürsem der biz bakmıyoruz elektronikçinin işi der ...
  • Çok teşekkürler bilgileriniz için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.