Şimdi Ara

şerit led nasıl bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
32.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben acemiyim elektirikten hiç anlamam ev için 2 adet 5m lik iç mekan şerid led almak istiyorum ...bunların yanması için 2 adet de adaptör alacağım eve gelip şeridi adaptöre bağlayıp adaptörüde prize takıp o şekildemi çalışıcak şeridi adaptöre nasıl bağlayacağım şeridlerin ucunda adaptöre bağlamak için uygunmu ..bu konuda bana bilgi verebilicek arkadaşlardan mesaj bekliyorum

• adaptörün ücünü kes ordaqki iki teli ledlerdeki iki tele bagla . üstünüde elektrik bantıyla kapat.
  • saol arkadaşım teşekürler...acaba led şeridlerin ucu adaptöre uygun takılır şekilde olanlarından varmı piyasada yoksa herkez bu şekildemi bağlıyor
  • MERAKTAN TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

MERAKTAN TAKİP

Her konuya aynı cevabı yazmışsın kardeş. Fazla merak iyi değildir.

Şerit ledin ucuna lehim yapmanız gerekir. Adaptör ve ledlerin + - uçları birbirine gelmeli. Gerçi paketi açılmamış ledin üzerinde bir parça kablo bulununuyor.
  • yok diye biliyorum olanda varsa pahalıdır. zaten 12 v ile çalışıyor elektrik bile çarpmaz rahatlıkla birleştir.
    ben led adaptoru aldım. 220 valt gırıyor bir sürü led şetir baglıya biliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şerit Led Bağlantı
    15 yıl önce açıldı
    şerit ledi nasıl beslerim???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de 70 cm şerit led var ben bunu aporlere bağlıcem nasıl yapabilirim 2+1 var
    yada sadede yana bilir bilgisiyarı açtığımda yansın ben bunu nasıl yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtatar

arkadaşlar ben de 70 cm şerit led var ben bunu aporlere bağlıcem nasıl yapabilirim 2+1 var
    yada sadede yana bilir bilgisiyarı açtığımda yansın ben bunu nasıl yapabilirim

güç kaynagın var mı?
  • arkadaşlar bende vitrine aynaların önüne v.s yerlere parçalar halinde 4.5 metre yarsı kırmızı yarısı beyaz led döşedim kırmızılar çok canlı yanıyor fakat beyazlar ilk açıldığında 1 saniya kadar canlı ondan sonra zayıf ışık veriyor. Bana yardımcı olabilecek varmı hata nerde.
    ADAPTÖR DEĞERİ
    12W 500mA POWER 9W
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemdarhey

arkadaşlar bende vitrine aynaların önüne v.s yerlere parçalar halinde 4.5 metre yarsı kırmızı yarısı beyaz led döşedim kırmızılar çok canlı yanıyor fakat beyazlar ilk açıldığında 1 saniya kadar canlı ondan sonra zayıf ışık veriyor. Bana yardımcı olabilecek varmı hata nerde.
    ADAPTÖR DEĞERİ
    12W 500mA POWER 9W

hata adaptöründe akım yetmiyo uygun bir adaptör alman lazım.
  • alemdarhey A kullanıcısına yanıt
    500 ma 5 metre şerit led için çok az bi değer, 2 amperlik bir adaptör işini görecektir.
  • soluman S kullanıcısına yanıt
    hadi ledler 3 çipli ise lütfen yanlış bilgi verip yanlış adaptör aldırıp ondanda etmeyelim arkadaşı
  • edison3838 kullanıcısına yanıt
    şerit lede 220 vermediği sürece bişey olmaz :) dirençler var zaten sabit akımı sağlayan gerektiği kadar akım çeker.
    ben adaptör yaktım o yüzden biliyorum :)
    Adaptör istenilen akımı veremeyince çok ısınıyor ondan sıkıntı olmuştur muhtemelen :) kaba hesapla tek çiplide metre başına 0.4 amper 3 çiplide metre başına 1.1 amper hesabı şimdiye kadar sorun yaratmadı bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soluman -- 3 Ekim 2013; 17:28:22 >
    3 çiplide 5.5 amper yapar sen 2 amper diyosun yetermi sence.ayrıca adaptör çalışmıyor aşırı yük bağladığım için :)
  • Görüntü kirliliği yapmadan nasıl başarabiliriz :D
    hocam uc ciplide metre basina 1.1 yazdim insaf :) 5 metrede 5.5 amper yapiyor.. tek ciplide 5 metre icin 2-3 amper arasi yeterli.
    anlamadın sen beni tamam tek çiplide yeter de üç çiplide yetermi onu demek istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.