Şimdi Ara

ŞERİT LED RGB (şerit LED smd 3528) (smd 5050) RAKİPSİZ FİYAT! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
41
Favori
29.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Antre mutfak salon da asma tavanin icine koymak uzere serit led isik yaptirmak istiyorum toplam 85 metre gider dendi tahmini. Rgb serit isiklar aydinlatma icin degilde dekoratif amaclidir diye soylendi bana fazla aydinlatmaz odayi dendi asma tavanin icinde. Beyaz yada gun isigi 3 cipli led daha fazla aydinlik saglar dendi. 85 metre beyaz serit led ve tum tesisat dahil 700 tl fiyat verdiler. Sizce bu fiyat normal mi? Serit ledlerin en iyisi hangisi dir marka olarak? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5630 serit led silikonlu varmi elinizde. 3 çipli. Birde 16.50amper adaptorle fiyat alabilirmiyim.

• ccolt kullanıcısına yanıt
    slm
    bekleme imkanınız varsa mart sonunda fiyatlar biraz düşecek aşagıya
    şuan 85 x 5.75 : 488 tl ortalama 85 amper ihtiyacınız var : 30 + 30 + 30 amper desek oda 150 civarı tutar.

638 tl şuan fiyatı

mart sonunda 500--580 arasına düşme ihtimali yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

5630 serit led silikonlu varmi elinizde. 3 çipli. Birde 16.50amper adaptorle fiyat alabilirmiyim.

slm
    5630 elimde yok

ürünler sınırlı metrajda tükenmek üzere bu nedenle ilanlarda güncellemeler yapılmadı.

mart ayı ortası ve sonu gibi yeni ürünler gelecek bunlarla beraber gelebilir.

muhtemel smd 5050 fiyatları 4.00 tl smd 5630 fiyatları 5 tl olacak gibi
  • LED TOPTAN L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şerit led in iyisi kötüsü varmıdır. Ben bunları antrede mutfakta bir de salonda mevcut olan havuzlu tavanın içine koyduracağım. En iyi aydınlatmayı verecek olan, kaliteli model marka nedir ? Neye dikkat etmek gerekir? Benim alt komşum sadece antreye 15 m lik led yaptırdı gün ışığı 500 tl almışlar. Benim aldıgım fiyat mı anormal yoksa alt komşumum mu? Ya da onun ki kaliteli si ama sordum gün ışığı dedi bana 15 mt gitmiş 500 tl mal oldu dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Hocam bu şerit led in iyisi kötüsü varmıdır. Ben bunları antrede mutfakta bir de salonda mevcut olan havuzlu tavanın içine koyduracağım. En iyi aydınlatmayı verecek olan, kaliteli model marka nedir ? Neye dikkat etmek gerekir? Benim alt komşum sadece antreye 15 m lik led yaptırdı gün ışığı 500 tl almışlar. Benim aldıgım fiyat mı anormal yoksa alt komşumum mu? Ya da onun ki kaliteli si ama sordum gün ışığı dedi bana 15 mt gitmiş 500 tl mal oldu dedi.

çok abartmışlar
    markaya aldanmayacaksın sonuçta ithal ürün isteyen istedigini yazdırabiliyor üstüne.

iç mekanda kullanacaksın bu nedenle smd5050 SİLİKONSUZ alırsan çok uzun ömürlü olur.
    kalite olarakk dersen en belirgin altındaki banttır kalkmış soyulmuş gibi olur. ledlerin smd 5050 ledin oldugu kısma bakarsan sanki boya kazınması gibi tırtıklı olur bu ledler kaliteli degildir.

senin kullanman gereken smd 5050 silikonsuz model bunların 2 tür ü mevcut biri gerçek 3 çekirdekli digeride tek büyük çekirdekli. gerçek 3 çekirdekli fiyatı 6.5 tl bunun altında fiyat bulmanız zor.sizin komşu bunu kullanmış olsa 15 metresi ortalama 95 --100 tl eder 15--20 amper trafo da 42--50 tl arası toplasanız 150 tl eder hadi gönlünden koptu 100 tl de işçilik vermiş olsa 250 tl eder. kısaca komşunuz 500 tl diyerek apartmış bu genel yapımızda var.

sonuç olarak smd 5050 silikonsuz alacaksınız ortalama fiyatı 4.---5.00 tl kdv dahil
    smd 5050 3 çekirdekli bulursanız onun fiyatıda 6--8 tl arası.

ve son olarak
    size 85 metre lazım metresi 4.5 tl desek K.D.V de dahil 85 x 4 : 380 tl
    tarfolar 30a +30 a+ 30a 3 adet desek 48 x 3 : 144 tl
    genel toplam olarak 528 tl eder ortalama

170 tl yi de 5 --10 metre kablo lehim ve işçilik diye bakarsanız normal TABİ LEDLER SMD5050 model olacak SMD 3528 olmayacak!

( sizden alayım derseniz benim stok umda şuan son 75--85 metre arası beyaz smd 5050 3 çekirdekten kaldı ) onunda metresinin son olur rakamı 5.75 olur düşünürseniz. smd 5050 gün ışıgı olarakta tek büyük çekirdek sanırım 50--80 metre arası var onunda metresi 4.50 tl olur .

iyi çalışmalar

• Merhaba ,bizim evde de tüm odalarda koridorlarında ışık havuzu var.yaklaşık 75-80 metre vardır .gün ışığı istiyoruz .toplam 9 parçadan oluşuyor .bunları ölcsem lehimleri adaptörleri takılı hazır halde gonderirmisiniz? 80 metreden hesaplasak 9 parça halinde lehimli adaptörlu fiyat ne.olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba.mutfak dolabının altına aydınlatma amaçlı led almak istiyorum.rgb istemiyorum.çünkü ışık yetersiz olduğu için aydınlatma öncelikli tercihim.neler almam lazim?metraj olarak 5 metre led lazim.adaptör mu? Trafo mu başka ne lazım?

Hocam ben şimdi beyaz yada gün ışığı renginde havuzlu tavanda en iyi aydınlatmayı ve uzun ömürlü olması için SMD5050 gerçek üç çekirdekli mi alayım ?
    Kalitesini nerden anlayabilirim?

Elektrikçinin beyaz şerit led 3 çipli dediği nedir peki?
    Fiyatlarınız gerçekten çok iyi, 5630 şerit led için çok iyi ışık veriyor deniyor, sizcede öylemi. Yani şerit ledde en iyi ışık veren kaliteli led sizce hangisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyo

Merhaba ,bizim evde de tüm odalarda koridorlarında ışık havuzu var.yaklaşık 75-80 metre vardır .gün ışığı istiyoruz .toplam 9 parçadan oluşuyor .bunları ölcsem lehimleri adaptörleri takılı hazır halde gonderirmisiniz? 80 metreden hesaplasak 9 parça halinde lehimli adaptörlu fiyat ne.olur?

slm
    hocam lehim yada tarfo baglamak sorun degil yaparız
    ama
    örnek veriyorum
    9 metre kullanacaksınız 4 köşe olarak düşünürsek en az 3 ayrı noktadan kesim yapılır hatta kolon uzantısı vs vs varsa yüzeyde belki 5--10 parça yapacaksınız. kısaca bunu 2.5 metre sonra sol a 3.45 cm ekle yine sola 3 metre ekle gibi söylesniz kessem lehim yapsam belki bu ölçü orda tam çıkmaz bir 3--5 cm tik hata ile sil baştan olur.

lehim yapmak çok basit
    trafo baglantısı çok basit

bir adet lehim makinası ve teli alsanız en afza 20 tl dir hatta 5 tl ye bile var rahatlıkla kendi istediginiz gibi yapabilirsiniz.

fiyat olarak
    80 x 4.5 tl k.d.v dahil ledler
    9 parça her birinin boyu eşit desek 8--10 amper arası 9 adet lazım demek
    9 x 28 tl k.d.v dahil
    toplam tutar bu şekilde olur.

aklınıza takılan bir kısım olursa yardımcı olurum

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    slm
    5 metre smd 5050 silikonsuz alacaksınız
    adaptörde olur trafoda olur
    trafo düşünürseniz su temas ı etmeyecek bir alanda olmasına dikkat etmeniz gerek.

bunların haricinde gerek duyarsanız araya 1 adet aç kapa anahtar ortalama maliyet 22.5 led + 20 tl adaptör yada trafo frak etmez : 42.5 tl bir adatte aç kapa anahtar ( çıt çıt derler )
  • ccolt kullanıcısına yanıt
    hocam
    led in içine baktıgın zaman içinden 3 adet ufak noktadan ışık geliyorsa bu gerçek 3 chip li
    yada led sönük ken içine baktıgında 3 adet nokta ( çizgi ) varsa gerçek 3 chipli

içine baktıgında tek bir çekirdek varsa bu 3 chip degil. ışık olarak hemen hemen aynıdırlar fiyat olarak biraz daha cazip ve akım olarak digerine nazaran düşük akım çeker.ortama 5 meterye 2.5--3 amper basanız rahat çalışır

bu nedenle fiyatını bildikten sonra iki üründe alınır iki üründe smd 5050 ve piyasada ikiside 3 chip olarak bilinir. hatta satan bir çok kişi elindeki ürün gerçek 3 çekirdekmi yoksa tek büyük çekirdekmi bilmez :)

kalite olarakta üste bir iki bişey yazdım ekstra olarakta en basit led i elinize aldıgınız zaman bile ambalajı ndan bile belli olur :) alattaki yapışkan bant

yani iki üründe 3 chip diye adlandırılır içiniz rahat olsun
    fiyatları farklıdır 3 çekirdekli olanın ömrü tek büyük çekirdege oranla biraz daha uzundur.

• h@ydut kullanıcısına yanıt
    slm
    5630 ışık şiddeti daha iyi ama çektigi akımda çok çok fazla

bu nedenle şu iyidir dersek hatalı olur.
    1 ne 1 tl faura gelirken
    digerine 8 tl gelir :)
    birinden 2-3-4 metre yeterken
    digerinden6.. 7--8- metre gereke bilir

bu nedenle şu iyidir dersek yanlış olur.

benim gözümde LED RGB dir Aydınlatma degil GÖRSELLİKTİR
    istedigim zaman o anki durumuna göre farklı renkler yakıp yaşadıgın sabit ortamı kimi zaman heyecanlı kimi zaman sakin kimi zaman bir gece karanlıgında derinlerde hissetmek kimi zaman neşene neşe katmak kimi zaman nostalji bir filmi izlemek yada bir mum ışıgı yerine led ile bu görselligi sunmak

KISACA BENİM İÇİN EN İYİ EN LED RGB LED
    ben led e aydınlatma olarak bakmıyorum benim için LED görsel show dur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: iyo

Merhaba ,bizim evde de tüm odalarda koridorlarında ışık havuzu var.yaklaşık 75-80 metre vardır .gün ışığı istiyoruz .toplam 9 parçadan oluşuyor .bunları ölcsem lehimleri adaptörleri takılı hazır halde gonderirmisiniz? 80 metreden hesaplasak 9 parça halinde lehimli adaptörlu fiyat ne.olur?

slm
    hocam lehim yada tarfo baglamak sorun degil yaparız
    ama
    örnek veriyorum
    9 metre kullanacaksınız 4 köşe olarak düşünürsek en az 3 ayrı noktadan kesim yapılır hatta kolon uzantısı vs vs varsa yüzeyde belki 5--10 parça yapacaksınız. kısaca bunu 2.5 metre sonra sol a 3.45 cm ekle yine sola 3 metre ekle gibi söylesniz kessem lehim yapsam belki bu ölçü orda tam çıkmaz bir 3--5 cm tik hata ile sil baştan olur.

lehim yapmak çok basit
    trafo baglantısı çok basit

bir adet lehim makinası ve teli alsanız en afza 20 tl dir hatta 5 tl ye bile var rahatlıkla kendi istediginiz gibi yapabilirsiniz.

fiyat olarak
    80 x 4.5 tl k.d.v dahil ledler
    9 parça her birinin boyu eşit desek 8--10 amper arası 9 adet lazım demek
    9 x 28 tl k.d.v dahil
    toplam tutar bu şekilde olur.

aklınıza takılan bir kısım olursa yardımcı olurum

Tamam sağolun ben tam bi ölçü alayım .ona göre yine bi hesap yapalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

evet cevabınızda haklısınız, iyi led kullanım amacına göre değişir diyelim o halde. Ama fazla ışık istenir ise 5630 fazla ışık verir haliylede fazla elektrik çeker diyorsunuz,

peki 1 saatte 5mt.lik 5630 led kaç watt yakar.
    Birde diyelimki 10 amper güç kaynağının yeterli olduğu yerde 16 amperlik güç kaynağı kullanmanın ne gibi zararı olur, (ömür,elektrik sarfiyatı vs.)

işinin ehlini bulunca Çok soru sordum galiba ama eminiki burayı okuyup bilgi alacak başka arkadaşlarda olacaktır. S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 23 Şubat 2015; 9:14:20 >
  • Selam.. Mağaza dış cephesinde mağazanın ön cephesini komple dolaşacak şekilde RGB Led yapmayı düşünüyoruz. Aşağı yukarı 50 metre şerit lede ihtiyacımız var.

50metre 5050 rgb şerit led için kaç amper trafo gerekir. Şerit ledleri 5m+5m birbirine eklerken kaç metrede bir trafo kullanmamız gerekir ya da gerekir mi.

Bir adet yüksek amperli trafo kullansak (atıyorum 50amper yeterliyse) bütün şerit ledi birbirine ekleyerek 50metre tek bir parça haline getirsek tüm ön cepheyi dolaşıp en sonunda trafoya geri döndürüp trafoya giriş yapsak şerit ledin sonunu bu şekilde ışıkta bir azalma olur mu. Ya da yapılabilir mi ne tavsiye edersiniz. Bu şekilde yapılan uygulamada renk değişiminde bir sorun çıkar mı. Siz nasıl bir uygulama önerirsiniz 50metre tek parça uygulama için. Aralara nasıl güçlendiriciler koyulmalı eğer gerekiyorsa.

Bir de sizden satın alırsak 50metre 5050 + buna yetecek sorunsuz trafo ya da parça olacaksa trafolar +kumanda fiyatı ne olur..

Şimdiden teşekkür ederim.

El wire(neon kablo) varmi hocam sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

evet cevabınızda haklısınız, iyi led kullanım amacına göre değişir diyelim o halde. Ama fazla ışık istenir ise 5630 fazla ışık verir haliylede fazla elektrik çeker diyorsunuz,

peki 1 saatte 5mt.lik 5630 led kaç watt yakar.
    Birde diyelimki 10 amper güç kaynağının yeterli olduğu yerde 16 amperlik güç kaynağı kullanmanın ne gibi zararı olur, (ömür,elektrik sarfiyatı vs.)

işinin ehlini bulunca Çok soru sordum galiba ama eminiki burayı okuyup bilgi alacak başka arkadaşlarda olacaktır. S

slm
    işlerim biraz yogun kusura bakmayın
    5630 modeli elimde yok ve akım degerleri tam olark nedir hatırlamıyorum. bu nedenle 1 saatde şu bir yılda bu yakar dememde imakansız. ama net olarak smd 5050 den fazla akım ihtiyacı var fazla yakar :).

10 amper gereken yere 16**20**30 amper yüklemeniz size zararı olmaz herzaman gereken akımın 1*2**3*5amper imkan oldugu sürece üstünde kullanmanızın faydası vardır.Kısaca zarar degil yararı vardır. fatura olarakta ek bir yük getirmez ledlerin gereksiniz duyup harcadıgı akımdan başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

El wire(neon kablo) varmi hocam sizde?

slm
    malesef hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.