Şimdi Ara

ŞERİT LED RGB (şerit LED smd 3528) (smd 5050) RAKİPSİZ FİYAT! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
41
Favori
29.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DreamSs

Rgb beyaz isik da veriyor mu?

rgb de beyaz ışık mevcut ama tam beyaz renkmi derseniz hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Akvaryumun kapağının altına led döşemeyi düşünüyorum... Hangisi verimli olur, balıkları çok rahatsız etmeyecek bir led arıyorum... Çok çeşit var yok smd yok 3058 hangisini alayım bilemedim...

slm
    rgb silikonlu takım işinizi görür
    ışık şiddetini kısabilir yada farklı renklerde bırakabilirsiniz her rennk in aydınlatma derecesi farklıdır zaten

ama yinede suya asla temas etmeyecek ( şu sıçramayacak ) şekilde baglantı yapmalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

hocam metrede 60 LED RGB, 5m, adaptörlü, kumandalı vs olan ürünün fiyatı nedir acaba?

sanalpazar dükkanınızda göremedim.

slm

sanalpazar link imiz mevcut

http://www.sanalpazar.com/Rgb-Serit-Led-Silikonlu-Takim-56-Tl__isp35642869

56 tl takım halinde

( resimleri eklemeye zaman bulamadım bu yüzden fark etmemiş olabilirsiniz )

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven55

Mutfağa led alacam gün isigimi olmalı ayrıca duvar 4metre kare ama dolabın altına koyacak nasıl ölçmek gerek bana yardımcı okursanız sevinirim not:fazla gelir ise ucundan ledin kesilebiliyormu saygılar

slm
    genelde tercih edilen renk beyaz

ölçü olarakta en basit
    nereye çekmeyi düşünüyorsanız metre ile led döşeyeceginiz bölüü ölçebilirsiniz<

her 3 led aralıkla kesip ekleme yapabilirsiniz
  • Merak ettim bu 5 mt lik rgb kumandasiyla birlikde satilan modelleri mobilyalara monte etsek, her parca icin ayri mi almak lazim. Baska sekilde kablo ile gerekirse ikiye uce bolunup baglanti yapilamaz mi ?

Merak ettim, ona gore degisik planlar yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.aliexpress.com/item/Hot-RGB-led-strip-3528-flexible-strip-light-DC12V-5M-300led-24key-IR-remote-controller-power/1550950326.html

11 dolar 5 m rgb led trafo kumanda

bunların sizinkilerden farkı nedir merakımdan soruyorum bana da lazım ?
  • hocam evdeki led yerlerine bişeyler düşünüyorum
    sizden alsam kendim takabilir miyim?
    kablosu açıkta duruyor herşeyi var ledi yok
    birde eve mavi düşündüm elinizde var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Akvaryumun kapağının altına led döşemeyi düşünüyorum... Hangisi verimli olur, balıkları çok rahatsız etmeyecek bir led arıyorum... Çok çeşit var yok smd yok 3058 hangisini alayım bilemedim...

slm
    ışık şiddetini kısabilir yada farklı renklerde bırakabilirsiniz her rennk in aydınlatma derecesi farklıdır zaten

ama yinede suya asla temas etmeyecek ( şu sıçramayacak ) şekilde baglantı yapmalısınız

anladım hocam, yani rgb sistemlerde ışık şiddetini azaltıp artırabiliyoruz öyle mi, bunu öğrendiğim iyi oldu... tabi akvaryum üzerinde buhar camı olacak, üstteki kapağın altına monte edeceğim ledi... yani doğrudan temas etmeyecek suya...

bu arada tavsiye ettiğiniz ürün için link atabilir misiniz...

• salona 20 metre gizli ışık yapacağım. direk tavandan vuracak ışık. 4 köşeye çekmek istiyorum ledleri. fakat ışık gücü olarak ekstra başka bir aydınlatma olmayacağından led olarak ne kullanalım ?
    ledled görünürde kalmayacak tekrar belirtelimde.
  • Hocam bana 50 metre iç mekan serit led lazım,internet cafede duvar kenarlarina doseyecegim.50 metre ve adaptorleri ile birlikte rengi kirmizi olacak sekilde fiyat gonderir misiniz ve kac cipli oldugunu soylerseniz de iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

http://www.aliexpress.com/item/Hot-RGB-led-strip-3528-flexible-strip-light-DC12V-5M-300led-24key-IR-remote-controller-power/1550950326.html

11 dolar 5 m rgb led trafo kumanda

bunların sizinkilerden farkı nedir merakımdan soruyorum bana da lazım ?

smd 3528 gösterdiginiz ilan yani smd 5050 olan büyük ledleri yok
    yani ışık şiddeti çok çok düşük

ayrıca metrede 60 adet demiş ama resimdeki metrede 30 ledli olanı

sanarım adaptörde 1-2 amper adaptör akımı hakkında hiç bilgi vermemiş bu tip adaptörler genelde 1--2 amperdir asla 1-2 amperden fazla olmaz
    bizimki için 5 amper civarı gerekmekte

kısaca herşeyi ile farklı
    son olarak biz fatura kesiyoruz ve türkiyedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 24 Kasım 2014; 23:37:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Oncelikle esnafim ve elektirik magzemeleri satan toptancilara gidiyorum.hazir 5 metre tak calistirli trafosuz modeli(yeni modeli laptop adaptoru gibi adaptor var.)25 tl ye satiliyor.fiyat cok pahali sizinkinin.56 nedir ya.cinden 8 dolara getirtenler var.

slm

hocam bu tip yazılardan dolayı kimseye cevap veresim gelmiyo
    yazdıklarınızı tekrardan okurmusunuz

5 metre tak çalıştır trafosuz yani adaptörlü alıyorsunuz 25 tl

BURAYA NEDEN BAKMADAN DAMDAN DÜŞER GİBİ YAZIYORSUNUZ
    http://www.sanalpazar.com/Serit-Led-Smd-3528-Metrede-60-Led-Adaptor-Dahil-19.90__isp35662217

DİKKATLİ BAKIN 25 TL BİLE DEGİL ADAPTÖR DAHİL 19.90 PESS YAA nedir bu ya

ondan sonra gelip 56 tl olan pahalı
    evet sizin gibi ürünün ne oldugunu bilmeyen için pahalı
    AMA
    ÜRÜNÜN NE OLDUGUNU VE KALİTEMİZİ BİLENLER İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK UYGUN FİYAT!!

lütfen laf olsun diye yazmayın
    bir ürünü alıyorsanız
    daha uygun alabiliyorsanız ne diye yazarsınız_?

onuda boş verin uygun alıyorum diyorsunuz aldıgınız üründen %30 daha uygun fiyatla ben satıyorum.

bu nedir ya 8 ay önce bir arkadaş aynısını yaptı
    o gün bugündündür elim ayagım işten güçten sogudu

1: HANGİ ÜRÜNÜ ALIYORSUNUZ
    2: ÜRÜNÜN ÖZELLİGİ NE
    3: KAÇ AMPER ADAPTÖR YADA TRAFO KULLANIYORSUNUZ
    4: FATURA ALIYORMUSUNUZ

5: aldıgınız ürünle burada satılan ürün aynımı degilmi BUNUN BİLİNCİNDE OLUN BİRİ SMD 5050 DİGERİ SMD 3528

BUNUN ARASINDA NE FARK var bilmiyorsanız ÖNCE GELİP BUNU SORUN
    DAMDAM DÜŞER GİBİ ORTALIK KARIŞMAK GİBİ YORUMLARDA LÜTFEN BULUNMAYIN!!ü

saygılar sıkıldım harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

salona 20 metre gizli ışık yapacağım. direk tavandan vuracak ışık. 4 köşeye çekmek istiyorum ledleri. fakat ışık gücü olarak ekstra başka bir aydınlatma olmayacağından led olarak ne kullanalım ?
    ledled görünürde kalmayacak tekrar belirtelimde.

slm

smd 5050 beyaz renk kullanmanız gerek
    ledlerinden gizli bölümden tavanın orta noktasınına yansıma yapacak yani ışık verecek şekilde döşemeniz gerek

silikonsuz olması gerek
    son olarak zevkinize göre yetersiz gelebilir yetersiz gelirse bir sıra daha döşemeniz gerekmekte

smd5050 beyaz 3 chip ( 3 çekirdekli döşerseniz etkili olur )
  • quote:

quote:

quote:

slm

anladım hocam, yani rgb sistemlerde ışık şiddetini azaltıp artırabiliyoruz öyle mi, bunu öğrendiğim iyi oldu... tabi akvaryum üzerinde buhar camı olacak, üstteki kapağın altına monte edeceğim ledi... yani doğrudan temas etmeyecek suya...

bu arada tavsiye ettiğiniz ürün için link atabilir misiniz...

slm

sanalpazar satış link i

http://www.sanalpazar.com/Rgb-Serit-Led-Silikonlu-Takim-56-Tl__isp35642869

görüşmek üzere saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

hocam evdeki led yerlerine bişeyler düşünüyorum

slm

hocam ledlerde kullanılan tarafo yada adaptör amper degerleri neler
    bunu kontrol etmeniz lazım

12volt 1--2--3--5--10--15--20 kaç amper degeri ve kaçar metre gerekli

örnek 12volt 10 amper ve ihtiyacınızda 10 metre ise smd5050 le d takabilirsiniz

örnek 12volt 5 amper ise smd5050 10 metre takamazsınız smd 3528 led kullanmanız gerekmekte

bu nedenle adaptör amper volt ve amper degeri ayrıca kullanacagınız uzunluk önemli

kısaca kullanırsınız ama 3528 mi 5050 ye göre adaptör yada tarafonuz bunu bilmeniz gerekmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Merak ettim bu 5 mt lik rgb kumandasiyla birlikde satilan modelleri mobilyalara monte etsek, her parca icin ayri mi almak lazim. Baska sekilde kablo ile gerekirse ikiye uce bolunup baglanti yapilamaz mi ?

Merak ettim, ona gore degisik planlar yapabilirim

slm
    kesip tek bir trafo ve kontrol kartından besleye bilirsiniz

ama aradaki uzunluktan dolayı örnek baş taraf beyaz yanarken sonlara dogru yani kablo ile uzatılmış kısımda yeşilimsi yada mavimsi olabilir.

ama tek sade renk alırsanız fazla bir fark olmaz

sadece beyaz renk alıp bunu kablo ile diger mobilyalara uzatırsanız renkde fazla net bir kayıp olmaz

ama

rgb modellerde kayıp olur
  • sanalpazar

satış linklerimiz

http://www.atikled.com/?page_id=350

buradan ulabilirsiniz

aklınıza takılan herhangi bir soru olursa

face sayfalarımızdan :
    https://www.facebook.com/SeritLedToptanAntalya?ref=hl yardımda isteyebilirsiniz
    hepimizin gününün uzun bir kısmı face de geçmekte :)

hafta sonu sanalpazar linkleri olsun
    forumdaki fiyatlarımız olsun
    daha anlaşılır bir şekilde düzenleme yapaılacak

ilginize tekrardan teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

hocam evdeki led yerlerine bişeyler düşünüyorum

slm

hocam ledlerde kullanılan tarafo yada adaptör amper degerleri neler
    bunu kontrol etmeniz lazım

12volt 1--2--3--5--10--15--20 kaç amper degeri ve kaçar metre gerekli

örnek 12volt 10 amper ve ihtiyacınızda 10 metre ise smd5050 le d takabilirsiniz

örnek 12volt 5 amper ise smd5050 10 metre takamazsınız smd 3528 led kullanmanız gerekmekte

bu nedenle adaptör amper volt ve amper degeri ayrıca kullanacagınız uzunluk önemli

kısaca kullanırsınız ama 3528 mi 5050 ye göre adaptör yada tarafonuz bunu bilmeniz gerekmekte

usta sadece kablosu var çıkartmış bırakmışlar tavanda o kadar, diğer dediklerinden eser yok :(

edit:
    hocam bende salona yapıcaktım bunu bir arkadaş gizli ışık demiş ya ondan oluyo sanırım :)
    3 odaya yapıcam ama bu trafolu değil de adaptörlüden alsam iş görür mü sizce?
    trafolu alacaksam da ben beyaz ışıktan ziyade mavi istiyorum ama bi şerit beyaz bi şerit mavi döşesem de güzel durur gibi sanki
    pm ile ulaşın da hocam müsait zamanınızda konuyu öğrenip yapayım kendim
    bulunduğum şehirde usta yok doğru düzgün kendi işimi kendim görücem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TormentedSoul -- 25 Kasım 2014; 2:52:53 >

• 96x96cm led pano için fiyat alabilir miyim?
  • Aracımın bagajında bulunan (Araç MPV olduğu için bagaj açık koltuklardan erişilebiliyor) 12 volt çıkışı ile bu ledleri kullanarak tavan aydınlatması yapabilir miyim? Sanırım amper değerine de bakmak lazım, 5050 ler çok mu aydınlık olur? 3528 mi kullanılabilir? Fikriniz nedir? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.