Şimdi Ara

ŞERİT LED RGB (şerit LED smd 3528) (smd 5050) RAKİPSİZ FİYAT! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
41
Favori
29.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SMD 3528, 5050, 5630, 5730 gibi ledlerin bir tanesinin harcadığı elektrik değeri ile verdiği parlaklık değerini (lümen) nereden öğrenebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artçı

http://www.n11.com/led-serit-silikonlu-5-metre-12v-mavi-P13643497

bu üründü hocam..
    buna şimdi ne lazımdır
    fiyat ne kadar tutar acaba

slm
    biraz geç kaldım internet e fazla zaman ayıramıyorum bu sıralar
    link e baktım ama açıklama yetersiz smd5050 yada 3528 diye yazmıyor
    resme bakınca yakın çekim degil ayrıca ledler yanarken çekilmiş daha büyük duruyor.
    sonuç olarak 5 metre ise smd 5050 oldugu varsaysak 5 amper rahatlıkla yeter

• fagala kullanıcısına yanıt
    slm
    rahatlıkla çalışır sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikaback

bir konuda bilgi almak istiyorum mümkünse.
    bizim apt giriş bölümündeki ışığı led ile değiştirmek istiyorum. Işık fotoselli yani harekete duyarlı benim almak istediğim led 3 çip yani farklı renklerde yanmaya müsait led olacak. her yanıp sönmede farklı renk olsun istiyorum nasıl bir sisteme ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz.

slm
    her defasında farklı renk yanmaz
    animasyonda bırakırsınız
    örnek kırmızı yanar zaman yeterse başka renk e gecer kapanıp açılınca diger renkten devam bu şekilde olur.
    illa her defa farklı renk yanmalı derseniz aklıma başka bişey gelmiyor
  • MySun kullanıcısına yanıt
    slm
    hala yok hocam
    ve düşünmüyorum
  • slm
    5 metre ve katları olarak alım yapabiliyorsunuz.
    bütün olarak kullanabiliyorsanız
    ugraşacagınız bişey yok adaptör ün ucu kesip led e baglamanız yeterli
    bunu baglayıp göndermek sorun degil yapılır ama ortalama adaptör kaplo uzunlugu 1.5**2 metre arası kısa yaza uzun gelirse eklemeniz yada kesmeniz gerkir.

smd 5050 iç mekan ürün cumartesi günü toplu satışımız oldu tükendi salı çarşamba günü tekrar stokta olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

slm
    bunu baglayıp göndermek sorun degil yapılır ama ortalama adaptör kaplo uzunlugu 1.5**2 metre arası kısa yaza uzun gelirse eklemeniz yada kesmeniz gerkir.

smd 5050 iç mekan ürün cumartesi günü toplu satışımız oldu tükendi salı çarşamba günü tekrar stokta olacak

Bir şey soracağım size. Ledleri elektriği baş taraftan değilde ortadan bir yerden versek olurmu?

Ledi döşediğim yerde priz ortada kaldı, başa kadar kablo çekmek istemiyorum. Ledin ortasından bir yerde kabloyu lehimlesem elektriği de ordan versem olurmu? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

slm

Bir şey soracağım size. Ledleri elektriği baş taraftan değilde ortadan bir yerden versek olurmu?

Ledi döşediğim yerde priz ortada kaldı, başa kadar kablo çekmek istemiyorum. Ledin ortasından bir yerde kabloyu lehimlesem elektriği de ordan versem olurmu? teşekkürler

aynı sorunun cvbını bende merak ediyorum. ona göre alıcam. hatta örnek şekil varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim.

• hocam merhaba bir kaç sorum olacak;
    mutfakta aydınlatma için tek renk smd 5050 düşünüyorum ama uzaktan kumandalı bir anahtarı olmalı. Başka arkadaşların aynı sorusu üzerine RGB lerde kullanılan anahtarı smd5050 tek renkte test edeceğini söylemişsin. Ya unuttun yada ben mesajı atladım.
    diğer sorum, kullanacağım yer 4 metre, ledin 1 metresini kestiğimde devreyi kesilen yerden tamamlamak kolaymıdır? adaptorun değeri değişmediğinden ledlerin ömrünü kısaltırmı?
    Son olarak silikonsuz gün ışığı smd 5050 5 metre set için fiyat vermeni rica edeceğim. Eğer kumandalı oluyorsa kumanda içinde fiyat rica ediyorum. Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

hocam merhaba bir kaç sorum olacak;
    mutfakta aydınlatma için tek renk smd 5050 düşünüyorum ama uzaktan kumandalı bir anahtarı olmalı. Başka arkadaşların aynı sorusu üzerine RGB lerde kullanılan anahtarı smd5050 tek renkte test edeceğini söylemişsin. Ya unuttun yada ben mesajı atladım.
    diğer sorum, kullanacağım yer 4 metre, ledin 1 metresini kestiğimde devreyi kesilen yerden tamamlamak kolaymıdır? adaptorun değeri değişmediğinden ledlerin ömrünü kısaltırmı?
    Son olarak silikonsuz gün ışığı smd 5050 5 metre set için fiyat vermeni rica edeceğim. Eğer kumandalı oluyorsa kumanda içinde fiyat rica ediyorum. Teşekkürler,

slm

rgb kumanda ile tek renk i kontrol etmedim unuttum
    zamanda olmadı

amper degerlerinin herzaman normal degerin üstünde olması faydalıdır bu nedenle kesilen 1 metrenin size zararı olmaz.

kesilen kısımdan tekrar baglantı çok kolay tabi lehim makinası ve teli olması lazım elinizde mevcut ve kullanmayı biliyorsanız 5 dakkada kesip eklemelerini yaparsınız

• merhaba ben akvaryumu (120*60*70cm)

aydınlatmak istiyorum

size birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1- suyun içinde çalışabilen led ler varmı varsa tabandan yada arkadan cam içine yapıştırabilirmiyim yoksa kapağa yapıştırmam mı daha çok ışık sağlar

2- farklı renklerde ışık verebilen led kullansam aydınlatmada yeterli olurmu yoksa tek renk beyaz mı almam lazım

3-anladığım kadarı ile birde adaptör alamam gerekecek onu zaten siz önerirsiniz bu adaptörü akvaryumun kapağına sabitleyebilirmiyim buhardan etkilenirmi acaba bunun için kullanılan adaptör çeşitleri varmı (kapakta iki tane ışık düğmesi var birini lede bağlamak istiyorum biri led olacak diğeri florosan)

4-ne kadar uzunlukta led almam lazım

5- yapışkanında zamanla azalma kapaktan düşme olma ihtimali nedir yapıştırırken nelere dikkat etmem gerekecek ekstra bir yapıştıcı kullanmam gerekecekmi

bu konularda yardımcı olursanız ve tahmini maliyet yazarsanız çok memnun olurum

• Merhaba. ben dış cephe için belirttiğim özelliklerde 2 ve daha fazlada olabilir şerit led almak istiyorum fiyatları ne kadar acaba?

dış cephe
    7 mt
    16 Renkli RGB Şerit LED Üç Chip
    prize uzaklık 2 mt
    kumandalı
    adaptörlü

uygulayacağım yer L şeklinde 90 derecelik kırılma olursa ara kablolamaya gerek yok sanırım.

sadece tak çalıştır şeklinde istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3fr3t_

Merhaba. ben dış cephe için belirttiğim özelliklerde 2 ve daha fazlada olabilir şerit led almak istiyorum fiyatları ne kadar acaba?

dış cephe
    7 mt
    16 Renkli RGB Şerit LED Üç Chip
    prize uzaklık 2 mt
    kumandalı
    adaptörlü

uygulayacağım yer L şeklinde 90 derecelik kırılma olursa ara kablolamaya gerek yok sanırım.

sadece tak çalıştır şeklinde istiyorum.

slm
    hocam silikonlu takım almanız gerekmekte
    L şeklinde ise kesmeye gerek kalmaz.

uclarını biz bagladıgımızda kargoda sorun olabiliyor.
    baglantısı zor degil çok basit sıkıntı olmadan kendiniz baglayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsa

merhaba ben akvaryumu (120*60*70cm)

aydınlatmak istiyorum

size birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1- suyun içinde çalışabilen led ler varmı varsa tabandan yada arkadan cam içine yapıştırabilirmiyim yoksa kapağa yapıştırmam mı daha çok ışık sağlar

2- farklı renklerde ışık verebilen led kullansam aydınlatmada yeterli olurmu yoksa tek renk beyaz mı almam lazım

3-anladığım kadarı ile birde adaptör alamam gerekecek onu zaten siz önerirsiniz bu adaptörü akvaryumun kapağına sabitleyebilirmiyim buhardan etkilenirmi acaba bunun için kullanılan adaptör çeşitleri varmı (kapakta iki tane ışık düğmesi var birini lede bağlamak istiyorum biri led olacak diğeri florosan)

4-ne kadar uzunlukta led almam lazım

5- yapışkanında zamanla azalma kapaktan düşme olma ihtimali nedir yapıştırırken nelere dikkat etmem gerekecek ekstra bir yapıştıcı kullanmam gerekecekmi

bu konularda yardımcı olursanız ve tahmini maliyet yazarsanız çok memnun olurum

slm
    suyun içinde çalışan model yok hocam

kapak a takıp arada cam veya benzeri bir koruma olursa sıkıntı olmaz
    5 metre ve katları olarak alabilirsiniz

5 meterde zaten yeterli olur.
    yapışkan yüzey kolay kolay bırakmaz ama ışı fazla olursa bırabilir.
    yada tam temiz prüzsüz bir yüzey olmazsa bırakabilir bu durumda 30--50 santim ara ile 1 dam DAHA FAZLA OLMAYACAK japon yapıştırıcı damlatmanız yeterli olur

• RGB ŞERİT LED TAKIM
    METREDE 60 LED
    5 metre silikonsuz ( İÇ MEKAN )
    12 V 1-2-3-4 DEGİL 5 AMPER ADAPTÖR
    24 tuş kontrol kartı

K.D.V DAHİL

K.D.V HARİÇ KESİNLİKLE satış yok teklif etmeyin CEVAP IM DİREK HAYIR!!

53 tl
    kargo hariç
    PTT KARGO 1kg kadar gönderi ücreti 6.5 tl dir.

sanalpazar üzerinden alımlarda %5 sanalpazar komisyonu fiyata eklenip
    istediginiz metrajda K.D.V dahil ilan açabiliriz.

stoklarımız sınırlıdır ( alım yapmak isteyenler stok durumunu mutlak sorsun )

smd 3528 metrede 60 led silikonsuz şerit led metresi K.D.V dahil 2.5 tl
    smd 5050 metrede 60 led silikonsuz şerit led metresi K.D.V dahil 5.75 tl

dikkat!! yurt dışı alış veriş sisteleri yada k.d.v dahil olmayan fiyatlarla kıyaslama yapacak arkadaşlar
    lütfen gidin yurtdışı sitelerde yada k.d.v dahil olmadan fiyat veren arkadşlara yorumda bulunun

İSTER EFT OLSUN İSTER HAVALE İSTER SANALPAZAR
    FATURA KESİLMESİ ZORUNLUDUR VE FATURASIZ SATIŞIMIZ YOKTUR

OĞUZ MARKET & ELEKTRONİK
    wep:www.atikled.com

İLGİNİZE teşekkürler

• pm atan vısor
  • quote:

Orijinalden alıntı: visor

pm atan vısor

pm nize cevap verdim
  • pm
  • slm

pazartesi--salı günü forum ilanlarımız ve fiyatlarımız güncellenecek

rgb kontrol kartı bu gün itibari ile tükendi
    pm not bırakan bir çok arkadaşlar olmuş hepsine tek tek teşekkürler
    çok büyük aksilik olmadıkca hafta içi sanalpazar ilanları wep sitemiz yenilemeler olacak.

dolar kurundaki hareketlenme ve yükseklige ragmen aynı fiyatlarda fiyatları tutmayı düşünüyoruz.

tekrardan gösterdiginiz ilgiden dolayı çok çok teşekkürler

www.atikled.com
  • Yavuz bey merhabalar. Bu sizden aldığım 3 çipli rgb şerit led fişe taktıktan 2,5dakika sonra yanıyor. Normal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.