Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samet5106

Silikonsuz 1 cip modelini 1.90 yaziyor 2 den hesapladin. Silikonlu 2.90 olani 3 liradan hesapladin. 10 amper trafo 21 lira yaziyor 22 liradan hesapladin . Sonra sitede fiyatlarini kontrol edince farkettim. Toplam aliseviriste 6 lira kafadan koymus oldun. Hadi dedim saglik olsun o da kargo parasi olsun baktim kargoyuda alici ödemeli gonderdin. neyse yeni alisveris yapacak arkadaslar dikkatli olsun baska birsey dememe gerek yok

slm
    bu kadar ince hesaplarda oldugunu bilsem
    oturup çok ince hesap yapardım.

olayın gelişimini yazarmısınız!!

ben dışarda yoldaydım ve siz aradınız
    siparişinizin oldugunu ve bunları acil göndermemi istediniz
    ben size yolda tam hesap yapamayacagımı iş yerime gecince hemen hesaplayaım dedim
    ve iş yerime girer girmez telde yine aradınız
    hemen ürünlerinizi hazırladık
    35 metre iç mekan : 35 x 10 kuruş : 3.5 tl
    5 metre dış mekan 5x 10 kuruş :0.50 kuruş
    adaptör evet 21 tl olarak fiyat vermişim 2 tl

toplamda 6 tl

( yanlız şunuda belirteyimwww.atikled.com wep siteme bakarsanız 1.99 ve 2.99 tl oldugunu görürsünüz )

donanım haber e fiyatları girerken 10 kuruş eksik girilmiş!!

BU FORUMDA 1.000 KİŞİYE SATIŞ YAPMIŞIMDIR MEVCUT PAKETLER DIŞINDA İSTEGE TALEBE BAGLI HİÇBİR SİPARİŞİN KARGOSUNU ÖDEMEDİK!! yada yapılabilecek ne ikram varsa onu yapmaya çalıştık
    BUNU HERZAMAN BELİRTTİK KARGO ÜCRETİ DAHİL DEgİLDİR!!
    KARGO ÜCRETİ BİZİM HAZIRLADIGIMIZ PAKETLERDE DAHİLDİR VE ONLARINDA FİYATLARINI HESAPLARSANIZ + KARGO OLARAK HESAPLANDIGINI GÖREBİLİRSİNİZ. BURDAKİ AMAÇTA MÜŞTERİMİZ ACABA SÜPRİZ NASIL BİR KARGO ÖDERİM DİYE DÜŞÜNMESİN DİYE ZAMAN ZAMAN BELLİ PAKETLER YAPIP KARGOYU KAFA KARIŞTIRMASIN DİYE DAHİL EDİP ÖYLE FİYAT SUNARIZ!!

SON OLARAK BEN SİZE KARGO DAHİL DİYE BİR İBARE BİR SÖZ SÖYLEDİMMİ_?
    YADA SİZ BANA BU ÜRÜNLERİN KARGOSU DAHİLMİ DİYE SORDUNUZMU_?

VE ALTTAKİ CÜMLENİZDE size hiç YAKIŞMAMIŞ! YENİ ALIŞ VERİŞ YAPACAK ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLSUN CÜMLENİZ!! AFFEDERSİNİZ BİZ BURDA YADA TELEFEONDA FARKLI KONUŞUP FARKLI ÜRÜN VE FARKLI İŞLEMMİ YAPIYORUZ_?

1.000 kişi madur olmadı kargo ve fiyat konusunda sizmi magdur oldunuz!
    bazı hesapları kendi düşündügünüz gibi olmasını bekliyorsunuz

sizin kargonuzu dün imkansız olmasına ragmen 15 dakkada işi gücü bırakıp yüreye yüreye kargoya gittigimi biliyorsunuz. hesap yapacak zamanım dahi olmadıgını siz memnun kalın işiniz görülsün diye o kadar yolu yürüdük!! TEŞEKKÜR ETMEK YERİNE BÖYLE BİR YAZI YAZMANIZ HİÇ HOŞ DEGİL!!

HESAP NUMARANIZI İLETİN
    BANKA ADINI
    ALICI ADI
    ŞUBE
    ŞUBE KODU
    IBAN: BİLGİLERİNİZ

BEN SİZE 20.00 TL İADE EDEYİM
    FAZLADAN EDECEGİM 14 TL DE SİZE HEDİYEM OLSUN!!

tek bir kişiyi hiç bir konuda magdur bırakmadım bırakmamda beni forumda tüm arkadaşlar iyi tanırlar!!
    3-5 tl için kimsenin
    kalbini kırmam

hesap bilgilerinizi iletin fazladan 14 tl hediye edeyim

tekrar söylüyorum size hiç yakışmadı!!
    madem hesap yaparken 10 kuruş hata yapmışız uyarsaydınız!

neyse saglık olsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

RGB ŞERİT LED METREDE 30 LED SON 6 TAKIM!! SON 6!

SADECE 52 TL

5 METRE METREDE 30 LED RGB ŞERİT LED
    12V 5 AMPER 1-2-3-4 YADA SÜPRİZ DEGİL 5 AMPER ADAPTÖR
    24 TUŞ KONTROL KARTI
    +
    ÜCRETSİZ KARGO
    +
    sanalpazar
    +
    sanalpazar KOMİSYON DAHİL!!

http://www.sanalpazar.com/Rgb-Serit-Led-Takim-Metrede-30-Led-52tl-Silikonsuz__isp11659028

Elimde SMD LED flexible Strips var. Mavi renk

uzunluk 5 metre.

LED/m : 60 LED

Voltage:DC 12v

PC-IP65

power: 1m<4,8 w

---------------------------------------------

Mutfak dolabı için kullanacağm, sistemi kurmak için ne almam gerekiyor?

http://www.sanalpazar.com/Rgb-Serit-Led-3x26amper-Kontrol-Karti__isp8861125

bunu almam yeterli midir?

Kesip birkaç parça halinde kullancaksam ne yapmalıyım, teşekkür ederim.

slm
    gün içinde baglantı konusunda yardımcı olacam arkadaşım size
    açıklama biraz uzun süre bilir
    teferruatlı gün içi izah ederim size

• kusura bakma da yok ben 20 lira göndereyim filanlarda kendini mi haklı çıkarmaya çalışıyorsun. sen satıcısın ben alıcıyım evet dün aradım rica ettim bugün gönderebilir misiniz diye gönderdin eyvallah sonuçta satıcısın bedavaya gönder miyorsun. benim yazdıklarımın neresinde bir yanlışlık var. ben başıma geleni burada paylaştım ve haklıyım. burada millet 3-5 liranın hesabını yapmak için sıcak fırsatları takip ediyor bunun farkında değilsin sanırım. çok şükür 6 lirayada senin 20 lirana da ihtiyacım yok sadece milleti uyarmak istedim
  • quote:

kusura bakma da yok ben 20 lira göndereyim filanlarda kendini mi haklı çıkarmaya çalışıyorsun. sen satıcısın ben alıcıyım evet dün aradım rica ettim bugün gönderebilir misiniz diye gönderdin eyvallah sonuçta satıcısın bedavaya gönder miyorsun. benim yazdıklarımın neresinde bir yanlışlık var. ben başıma geleni burada paylaştım ve haklıyım. burada millet 3-5 liranın hesabını yapmak için sıcak fırsatları takip ediyor bunun farkında değilsin sanırım. çok şükür 6 lirayada senin 20 lirana da ihtiyacım yok sadece milleti uyarmak istedim

sizde kusrabakmayın
    1 >: hata varsa hesapta uyarırsınız burda bu şekilde yazmanıza gerek .TELEFONLA ARAYIP DURUMU İZAH ETTİNİZMİ HAYIRRR AMA GELİP BURAYA AMAN ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN 10 KURUŞ BU ADAM BENDEN FAZLA ALDI DİYE YAZMAYI TERCİH ETTİNİZ.

2: siz mutlu olun diye ücretsiz kargo gönderme ihtimalimiz yok
    Kusura bakmayın batan gemi degiliz.

konuyu gereksiz dagıtmanızın ve uzatmanızın bir anlamı yok
    hata neyse kabul edecek karşılayacak insanlarız.

gelipte AMAN HA DİKKAT EDİN BU İNSAN YALAN KONUŞUR gibi yazılarda yazmanız mantıklı degil
    telefonla arayıp kardeşim 6 tl hatanız var fazla hesap yapmışsınız deseniz hiç sıkıntı olmadan hesap ınıza gecerdik ve yine söylüyorum hesap numaranızı verin 20 tl hediyem olsun.
    .ama sizin bu yolu tercih etmeniz size yakışmamış. tek yönlü mahkeme yapmışsınız

3 TELEFONLA NEDEN ARAMADINIZ kardeşim eft yapıyorum ama yanlış hesaplamışsınız diye

4 ÜCRETSİZ OLAN KARGOMUZ HERZAMAN BELLİ BU KARGO ÜCRETSİZ DİYE. verdiginiz siparişe neden ücretsiz kargo beklediniz bunun mantıklı açıklanır yanı yok.

müşteri herzaman degerlidir ama keşke be hocam telefonda durumu izah etseydiniz . hemen sonuç a ulaşırdınız. direk gelip benden 10 kuruştan 6 tl fazla aldı gibi yazmanız hoş olmamış :)

herhangi bir istek yada yorumunuz varsa lütfen PM MESAJ yolu iletirseniz sevinirim. konuyu burda daha fazla uzatmamızın bir yararı yok. 6 tl yanlış hesap yapmışız hatalıyız. ve sizde uyarmamışsınız bildiginiz halde istediginiz zaman hesabınıza iade edebiliriz.

saygılar görüşmek üzere

• Hos olmamis dediginiz sey benim dogruyu yazmam mi sizin yanlisinizi savunmaniz mi. Tutturmussunuz 20 lira gondereyim hediyem olsun diye. Benim ihtiyacim yok 6 lira benden size hediye olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hos olmamis dediginiz sey benim dogruyu yazmam mi sizin yanlisinizi savunmaniz mi. Tutturmussunuz 20 lira gondereyim hediyem olsun diye. Benim ihtiyacim yok 6 lira benden size hediye olsun

kendi yaptıgınız yanlışı kendiniz savunuyorsunuz
    bu kadar yazana kadar bir teledon edip 6 tl yanlışlık olmuş böyle olması gerekmezmi deseydiniz yeterli idi.hemen düzeltilirdi.

burda kendinizi haklı çıkartma çalışıyorsunuz. BENİ ARAYIP belirtmiş olsanız ve ben duyarsız kalsam haklısınız ama BENİ bile aramadan paldır küldür burda yorum yapmanız haksızlık.

daha fazla konuşmak istemiyorum.
    gerekirse diyer arkadaşlar yorumda bulunur
  • Ben savunmuyorum kendimi yanlis yapmadigim icin. Neyin yanlis oldugu ortada ben yasadigim durumu aynen yazıyorum. Tabi hosunuza gitmemis olabilir.

• quote:

Ben savunmuyorum kendimi yanlis yapmadigim icin. Neyin yanlis oldugu ortada ben yasadigim durumu aynen yazıyorum. Tabi hosunuza gitmemis olabilir.

yaw hocam allah aşkına neyi savunup duruyorsunuz.

telefonda telaşla 15 dakkada ürünü alıp yürüyerek bana ürünü acil kargoya teslim ettirdiniz.
    10 kuruş donanım haberde fiyat farklı işlenmiş burda 10 kuruş hata var kabul.
    bu kadar uzatana kadar arardınız arkadaşım 6 tl hesap hatalı kontrol edermisin derdiniz. hemen 6 tl hesabınıza gecerdi. eger geçmezse sonra gelip beni burda yerden yere vururdunuz!!
    HAKSIZSINIZ!
    AMA SİZ GELİP BURAYA YAZIP tüm arkadaşlarda olumsuz etki yapmaya çalışmışsınız.
    zaten ürün kargo teslimatı yapıldıktan sonra arayıp KARGOYU SİZ ÖDEMİYORMUYDUNUZ DEMENİZ ayrı bir muamma ve ardından ben bunu FORUMDA YAZARIM DEMENİZDE niyetinizi ortaya koymuş.

hocam sohbete döndü artık. uzatacak bişey yok 10 kuruştan toplam 6 tl nizide istediginiz an hesaba geceriz. beni tanımadıgınız için burda direk böyle yorum yapmanız yine yazıyorum HİÇ HOŞ DEGİL.! bizim kimsenin 10 kuruşunda gözümüz yok! TAM BİR YILDIR forumdayım yanlış bir insan olsam zaten herkes yazardı ve bende 2 dakka burda duramazdım.
    teşekkür etmek yerine taşladıgınız için bensize yinede teşekkür ediyorum ve biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum

SÖYLEYECEK BİŞEYİNİZ VARSA LÜTFEN PM MESAJ I ATIN YADA 0542 741 51 51 telefonumdan ulaşım!

forumda 10 kuruş eksik girilmesi benim hatam 6 tl nizi herzaman iade ederim
    ama sizin aramayıp arkadaşım 6 tl hata var bir kontrol edermesin demeyişiniz ve direk foruma gelip bu şekilde eleştiri yapmanızda sizin ayıbınız!! bunun artı yada eksisi yok
    aynen durumun özüde bu
    lütfen yazacagınız bişey varsa PM MESAJ YADA TELEFONLA ULAŞIN!
    alış verişiniz sorunlu olmasına ragmen beni tercih ettiginiz içinde tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

RGB ŞERİT LED METREDE 30 LED SON 6 TAKIM!! SON 6!

SADECE 52 TL

5 METRE METREDE 30 LED RGB ŞERİT LED
    12V 5 AMPER 1-2-3-4 YADA SÜPRİZ DEGİL 5 AMPER ADAPTÖR
    24 TUŞ KONTROL KARTI
    +
    ÜCRETSİZ KARGO
    +
    sanalpazar
    +
    sanalpazar KOMİSYON DAHİL!!

http://www.sanalpazar.com/Rgb-Serit-Led-Takim-Metrede-30-Led-52tl-Silikonsuz__isp11659028

Elimde SMD LED flexible Strips var. Mavi renk

uzunluk 5 metre.

LED/m : 60 LED

Voltage:DC 12v

PC-IP65

power: 1m<4,8 w

---------------------------------------------

Mutfak dolabı için kullanacağm, sistemi kurmak için ne almam gerekiyor?

http://www.sanalpazar.com/Rgb-Serit-Led-3x26amper-Kontrol-Karti__isp8861125

bunu almam yeterli midir?

Kesip birkaç parça halinde kullancaksam ne yapmalıyım, teşekkür ederim.

tekradan slm
    kusura bakmayın satış bölümü sohbete tartışmaya cevirdik

rgb şerit led alırsanız ve bunu parçalara ayırırsanız dahi tek bir besleme ve kontrol kartı ile kumanda etmek için uçlarını arada 4 kanallı bir kablo kullanarak birleştirmeniz gerek

örnek: 2.5 metre mutfak dolabının üstünde
    ve 2.5 metre mutfak dolabının altında kullanacaksanız sonuçta 2 parça olmuş oluyor

mutfak dolabının üst kısmı ile alt kısmındaki ledleri 4 kanal bir kablo ile birleştirir seniz tek kumanda ile kullanabilirsiniz.

elimde mavi renk var demişsiniz
    elinizdeki mavi renk ide 2 parçaya bölerseniz aynı şekilde bu ledleride ince bir kablo teli ile birleştirmeniz gerek.

kısaca kestiginiz yerleri kablo ile birleştirmeniz gerek
    farklı odalarda kullanmak isterseniz ozaman fazladan RGB kontrol kartı almanız gerekmekte ve yine adaptör almanız gerekmekte

anlaşılmayan bir kısım varsa ayrıntılı sorarsanız yardımcı olurum tekrar görüşmek üzere

• Merhaba ustam, smd 5050 ile 3528 arasındaki fark nedir led sayıları aynı 2 side şerit led değilmi acaba.Lümen değerleri mi farklı sadece.Teknik bilgi verirmisiniz + konu çok kirlenmiş ilk mesaj ı düzenlermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsap

Merhaba ustam, smd 5050 ile 3528 arasındaki fark nedir led sayıları aynı 2 side şerit led değilmi acaba.Lümen değerleri mi farklı sadece.Teknik bilgi verirmisiniz + konu çok kirlenmiş ilk mesaj ı düzenlermisiniz

slm
    ikiside tabiki şerit led
    en belirgin 2 farkı var
    sizinde belirttiginiz gibi
    birini ışık degeri düşük digeri yüksek
    birinin led i ufak
    digerinin ki büyük

3528 leri genelde görsel aydınlatma olarak kullanılır loş bir ortam tv arkası vitrin arkası cam arkası aydınlatma gibi
    smd 5050 ise mekan aydınlatması olarakta kullanılmakta

ilk mesaj yeni yıldan bir kaç gün önce yenilenecek. yada forumda yönetimin izni olursa sade bir başlıga gecebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 20 Aralık 2013; 23:41:16 >
  • simdi birkac sorum olacak. bu led olayini
    mutfakta tezgah altina yapmak istiyorum.
    temel amac tezgahin aydinlanip mutfak
    islerinin daha rahat isikta yapilmasi.
    1. hangi ledi secmeliyim. ( 3028 ? 5050 ? 1
    chip ? 3 chip ?
    2. renk beyaz sececegim gibi ama su rgb
    olayida ilgimi cekiyor, bu rgb deki beyaz
    rengin durumu ne beyaz, gun isigi, sicak beyaz
    secenekleri rgb de varmi ?
    3. mutfagimda iki adet 90 derece donus var
    bu donusleri nasil yapacagim. bunlar duz serit
    ve elektrik donanim, nasil 90 derece kivrilcak
    bir yolu varmi. yoksa 60 derece seklinde
    kavisle mi yaparak isi kurtarcam.
    4. ic mekan dis mekan olayi. ocak ustune
    gelen kisimda tencereden falan cikan buhar ic
    mekan lede zarar verirmi.haliyle nemle karsi
    karsiya.
    5. yapmus oldugunuz setlerden almakmi yoksa
    parca parca almakmi mantikli.
    6. ic mekan tek renk olan serit lede sadece
    adaptor yeterlimi. trafoda sartmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr26

simdi birkac sorum olacak. bu led olayini
    chip ? 3 chip ?
    karsiya.

slm
    ben topluca cevap vereyim
    smd 3528 modellerin ışıkları smd 5050 modelere düşük olur.
    rgb olan modellerin smd degerleri 5050 olmasına ragmen 3 ana renkten bir çok ara renk elde edildigi için 3 adet çekirdek oldugu için ışık şiddeti düşük olur. belirttiginiz gibi rgb de beyaz gün ışı vs vs gibi ara renkler vardır ama ışık şiddeti olarak düşüktür. ayrıca gün ışıgı renk i şeçtiniz diyelim kontrol kartında sonuç olarak 3 adet ana renk birleşi ile oluştugu için sizi tam olarak gün ışıgı olarak tatmin etmeyebilir.

led i döşeyeceginiz bölüm hakında tam bilgim olmadıgı için 90 derce 60 derece şeklinde yazmışsınız yorum yapmam hatalı olur. görmeden şu şekide dersem yanlış olacak ama lehim aleti kullanmayı biliyorsanız hiç bir sorun yaşamadan yaparsınız. ( kesmeniz gerekiyorsa dönüşlerde )
    bulundugunuz ortamda buhar çok yogun ise silikonlu olması tavsiye edilir. ama çok aşırı bir buhar olacagını sanmıyorum vebim düşüncem silikonsuz yönünde olur. silikonlu modellerde silikon led ışıgını biraz kendi içinde kırar. silikonsuz modelde silikon olmadıgı için kırılma olmaz.

set halinde verilen fiyatlarda 2-3-5 tl daha fiyat uygun oluyor. ama setler 5 metre şeklinde 5 metreden fazlasını düşünürseniz ihtiyacınıza göre set kapsamı dışında bir hesap çıkartmamız gerekmekte.
    ayrıca silikonlu ve silikonsuz metrede 60 led ürünler malüm yılbaşı oldugu için yogunluktan dolayı tükenti. yılbaşından sonra tekrarda stoklara girecek.
    şuan adece rgb olarak silikonsuz metrede 30 led olan takından var.

sormak istediginiz bişey olursa yazın yardımcı olurum.
    görüşmek üzere

• 2013 OCAKŞERİT LED ŞOK FIRSAT

KALİTE TESADÜF DEGİLDİR!!
    TESADÜFEN'de ALINMAZ!!

2014
    YENİ YIL KAMPANYAMIZ KISA BİR SÜ
    RE SONRA BURADA

wep: http://www.atikled.com/
    face: https://www.facebook.com/SeritLedToptanAntalya?ref=hl
    FORUMDA daha önce bitin kampanyamız ve yorumlar http://forum.donanimhaber.com/m_69423273/tm.htm

LED SMD FLEXIBLE STRİP
    ŞERİT LED 3528
    ŞERİT LED 3 CHİP SMD 5050
    ŞERİT LED RGB SMD 5050

ŞERİT LED BAGLANTISI
    RGB ŞERİT LED kontrol kartı BAGLANTISI
    hakkında bilgi için wep sitemizi ziyaret edin
    http://www.atikled.com/?page_id=93

şerit led baglantı

RGB TAKIM BAGLANTISI

.

DİKKAT: çalışma şeklimiz toptan led satış degil!
    toptan fiyatına en yakın en uygun fiyatla BİREYSEL son kullanıcılara ulaşmak

İLİTEŞİM BİLGİLERİMİZ:
    OĞUZ MARKET GIDA ELEKTRONİK UYDU ANTEN SİSTEMLERİ LED AYDINLATMA KAYAN YAZI SATIŞ
    YAVUZ ATİK
    TEL:0 542 741 51 51
    0 242 238 01 43
    http://www.atikled.com/ ( wep sitemizDE güncellemeler devam etmekte)
    face https://www.facebook.com/SeritLedToptanAntalya?ref=hl
    e-mail:
    atik_digital@hotmail.com
    euro_usd@hotmail.com

adres: Bayındır mah 333 sokak köken apt. 23/1 muratpaşa / ANTALYA

• 90 derece donus. Renkli kumandali led.

• usta sizde WS2801 LED yada WS2811 serisi led varmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr26

simdi birkac sorum olacak. bu led olayini
    chip ? 3 chip ?
    karsiya.

slm
    ben topluca cevap vereyim
    smd 3528 modellerin ışıkları smd 5050 modelere düşük olur.
    rgb olan modellerin smd degerleri 5050 olmasına ragmen 3 ana renkten bir çok ara renk elde edildigi için 3 adet çekirdek oldugu için ışık şiddeti düşük olur. belirttiginiz gibi rgb de beyaz gün ışı vs vs gibi ara renkler vardır ama ışık şiddeti olarak düşüktür. ayrıca gün ışıgı renk i şeçtiniz diyelim kontrol kartında sonuç olarak 3 adet ana renk birleşi ile oluştugu için sizi tam olarak gün ışıgı olarak tatmin etmeyebilir.

led i döşeyeceginiz bölüm hakında tam bilgim olmadıgı için 90 derce 60 derece şeklinde yazmışsınız yorum yapmam hatalı olur. görmeden şu şekide dersem yanlış olacak ama lehim aleti kullanmayı biliyorsanız hiç bir sorun yaşamadan yaparsınız. ( kesmeniz gerekiyorsa dönüşlerde )
    bulundugunuz ortamda buhar çok yogun ise silikonlu olması tavsiye edilir. ama çok aşırı bir buhar olacagını sanmıyorum vebim düşüncem silikonsuz yönünde olur. silikonlu modellerde silikon led ışıgını biraz kendi içinde kırar. silikonsuz modelde silikon olmadıgı için kırılma olmaz.

set halinde verilen fiyatlarda 2-3-5 tl daha fiyat uygun oluyor. ama setler 5 metre şeklinde 5 metreden fazlasını düşünürseniz ihtiyacınıza göre set kapsamı dışında bir hesap çıkartmamız gerekmekte.
    ayrıca silikonlu ve silikonsuz metrede 60 led ürünler malüm yılbaşı oldugu için yogunluktan dolayı tükenti. yılbaşından sonra tekrarda stoklara girecek.
    şuan adece rgb olarak silikonsuz metrede 30 led olan takından var.

sormak istediginiz bişey olursa yazın yardımcı olurum.
    görüşmek üzere

sanal pazarda 8861096 urun kodlu "ŞERİT LED SMD 5050 metrede 60 led TAKIM 55 TL" ilaniniz hala aktif duruyor. silikonsuz model + adaptorlu. suan stok yokmu diyorsunuz . cevabiniza gore siparis gecmeyi dusunuyorum.

• Silikonlu ledlerde kesim nasıl yapılıyor? Yine her 3 ledde bir kesip lehimlemek kafi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanninja

Silikonlu ledlerde kesim nasıl yapılıyor? Yine her 3 ledde bir kesip lehimlemek kafi mi?

slm
    aynı hocam makas işareti varsa makas yoksa zaten 3 led arasına bakarsanız farklı oldugunu görürsünüz o kısmın tam ortasından kesebilirsin
  • Sizdeki Led lerin kelvin i nedir?
    CRI değerleri mevcutmudur sattığınız ledlerin
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.