Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DusSoSa

banada pm...

mail ime gelen mesaj ınızı yeni fark ettim
    pm atamadıgınız belirtmişsiniz

isterseniz telefonla arayın
    yada msn adresimi kayıt edin

542 741 51 51 yavuz atik
    atik_digital@hotmail.com
    euro_usd@hotmail.com

telefon yada mail adreslerimden birine mesaj gönderirsenizde dönüş yaparım size.
    görüşmek üzere
  • Merhaba,
    Mutfak dolaplarının altına yapıştırmak için şerit led almak istiyorum. 5 metre olarak sattığınızı yazmışsınız. Bana 2 metre gibi lazım bu beş metreyi aldığımda bölebiliyor muyum?
    iç mekan olduğu için silikonsuz düşündüm ama ona buhar vs geldiği zaman etkilenir mi?
    eğer etkilenirse silikonlu alacağım.
    Sormak istediğim diğer konu bu led in çalışmasını istediğim zaman fişe takmam mı gerekecek yoksa sürekli fişe takılı kalıp bir anahtarı mevcut mu?

Silikonlu beyaz tek renk ve bunun adaptörü ve kargo dahil maliyeti ne olur öğrenebilir miyim?

Vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: beorn26

tvlerde kullanmak için çubuk şeklinde sık dizilmiş sert şerit led varmı?

sadece şerit led ve adaptörler var şuan ilerleyen dönemelerde olabilir.

ama bilmiyorum nasıl bişey düşünüyorsunuz.
    bana kalırsa normal led yada rgb tv nin arkasına yapıştırırsanız daha hoş olur.

tabiki düşüncenizi zevkinizi bilemedigim için sadece tavsiye olarak yazıyorum saygılar

bu adreste detayları var.

http://www.lcdparts.net/led.aspx

• quote:

quote:

quote:

tvlerde kullanmak için çubuk şeklinde sık dizilmiş sert şerit led varmı?

sadece şerit led ve adaptörler var şuan ilerleyen dönemelerde olabilir.

ama bilmiyorum nasıl bişey düşünüyorsunuz.
    bana kalırsa normal led yada rgb tv nin arkasına yapıştırırsanız daha hoş olur.

tabiki düşüncenizi zevkinizi bilemedigim için sadece tavsiye olarak yazıyorum saygılar

bu adreste detayları var.

http://www.lcdparts.net/led.aspx

slm
    bende
    sadece şerit led çeşitleri
    ve adaptör var
    önümüzdeki haftalarda kayan yazı modülleri gelecek.

görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: alekto4

Merhaba,
    Mutfak dolaplarının altına yapıştırmak için şerit led almak istiyorum. 5 metre olarak sattığınızı yazmışsınız. Bana 2 metre gibi lazım bu beş metreyi aldığımda bölebiliyor muyum?
    iç mekan olduğu için silikonsuz düşündüm ama ona buhar vs geldiği zaman etkilenir mi?
    Sormak istediğim diğer konu bu led in çalışmasını istediğim zaman fişe takmam mı gerekecek yoksa sürekli fişe takılı kalıp bir anahtarı mevcut mu?

Silikonlu beyaz tek renk ve bunun adaptörü ve kargo dahil maliyeti ne olur öğrenebilir miyim?

pm de açıklama yaptım
    görüşmek üzere
  • Sayın hocam gökte ararken yerde bulduk sizleri:)Sayın hocam canvas tablo satışı yapıyoruz.Tek parça 90*120 cm veya 100*150cm canva stablolarımızda led kullanacağız.Fakat led konusunda pek bilgili değiliz.Zannedersem yapan arkadaşlar şerit değil de nokta şeklinde olanlardan kullanıyor.Bunlardan toptan aldığımızda fiyat ne olur pm atarsanız sevinirim.Ayrıca pille çalışan düzenek ve de adöpter kısacası
    aşağıdaki videodaki aydınlatma sistemi için gerekli bütün malzemelerin toptan fiyatnı merak ediyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=8gy8PDDfHGs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parçalı Canvas

Sayın hocam gökte ararken yerde bulduk sizleri:)Sayın hocam canvas tablo satışı yapıyoruz.Tek parça 90*120 cm veya 100*150cm canva stablolarımızda led kullanacağız.Fakat led konusunda pek bilgili değiliz.Zannedersem yapan arkadaşlar şerit değil de nokta şeklinde olanlardan kullanıyor.Bunlardan toptan aldığımızda fiyat ne olur pm atarsanız sevinirim.Ayrıca pille çalışan düzenek ve de adöpter kısacası
    aşağıdaki videodaki aydınlatma sistemi için gerekli bütün malzemelerin toptan fiyatnı merak ediyor.

ilk bulutlu olan video
    digital baskı araksında sabit hafif beyaz led var muhtemel şeritled ve cevceve etrafında
    ve aynı çevceve etrafı rgb şerit led kullanılmış gördügüm kadarı ile
    powerled de olabilir ama sanmıyorum şerit led le yapılmış

yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

quote:

Sayın hocam gökte ararken yerde bulduk sizleri:)Sayın hocam canvas tablo satışı yapıyoruz.Tek parça 90*120 cm veya 100*150cm canva stablolarımızda led kullanacağız.Fakat led konusunda pek bilgili değiliz.Zannedersem yapan arkadaşlar şerit değil de nokta şeklinde olanlardan kullanıyor.Bunlardan toptan aldığımızda fiyat ne olur pm atarsanız sevinirim.Ayrıca pille çalışan düzenek ve de adöpter kısacası

ilk bulutlu olan video
    digital baskı araksında sabit hafif beyaz led var muhtemel şeritled ve cevceve etrafında

Biraz daha araştırayım irtibata geçerim eğer şerit led ise teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

ilk bulutlu olan video

Biraz daha araştırayım irtibata geçerim eğer şerit led ise teşekkürler.

kesinlikle ışık arkadan geliyor.
    RGB ile ilk bulutlu ortam rahat yapılır.
    dış ortamın cam desek camdan aydılatılmış desek resim yine sönük kalır.
    hem tam cevceve ve hemde tam ortadan aydınlatılmış.muhtemelen rgb şerit led kullanılmış

ama tam ortada bir renk canlılıgı var bunu görüncede power led de olabilir diyebilirim
    oda şu
     ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!!

siz yine araştırın ben buralardayım. ihtiyacınız olan ürün net şu lazım ve şu miktarlarda diye belirtme imkanınız olursa temin ederiz.

tekrar görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 14 Ocak 2013; 2:02:07 >

• quote:

quote:

Merhaba,

pm de açıklama yaptım
    görüşmek üzere

bu soruların cevabını bande merak ediyorum ya açık yazın ya pm atabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: caslann

quote:

quote:

Merhaba,

pm de açıklama yaptım
    görüşmek üzere

bu soruların cevabını bande merak ediyorum ya açık yazın ya pm atabilirmisiniz

slm
    bunlar defalarca yazıldı onun için arkadaşa not olarak gönderdim ve fiyatını yolladım

şerit led üzerinde 3 ledde bir kesim işareti var. istediginiz uzunlukta kesebilirsiniz.
    sıvı temas ı yada yogun buhar temas ı olabilecek yerlerde silikonlu model seçilmesi daha mantıklı

hepsi bu hocam
    anahtar kısmıda size kalmış kendinize göre pratik bir anahtar yaparsanız daha iyi olur.
    gizlenen bişey yok yani

• twofaced sipirişiniz kargo teslimi yapıldı

abdullah cangir yarın saat 15.00 kadar siparişiniz kargo teslimi yapılmış olacak

mehmet yasin yeni siparişleriniz hazır yarın 15.00 kadar kargo teslimi yapılmış olacak
    güzel günlerde kullanmanız dilegiyle
    teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 17 Ocak 2013; 0:11:39 >
  • kargo teslimleriniz gün içi yapıldı arkadaşlar.

2 nolu mesaj a güncel kampanya devamı eklendi

şerit led fiyatları
    şerit led silikonsuz fiyatları
    şerit led silikonlu fiyatları
    3chip şerit led silikonlu fiyatları
    3chip şerit led silikonsuz fiyatları
    RGB şerit led silikonlu fiyatları
    RGB şerit led silikonsuz fiyatları

tek başlık halinde

ŞERİT LED
    silikonsuz smd 3528 ( BEYAZ GÜN IŞIGI MAVİ KIRMIZI )
    5 metre
    metrede 60 led
    + 12V 2A METAL KASA tarfo
    türkiyenin her yerine KARGO dahil
    36tl

ŞERİT LED
    silikonLU smd 3528 ( BEYAZ)
    5 metre
    metrede 60 led
    +12v 2a METAL KASA tarfo
    39.90

ŞERİT LED
    silikonsuz smd 3528 ( BEYAZ GÜN IŞIGI MAVİ KIRMIZI )
    5 metre
    metrede 60 led
    21.00 tl

ŞERİT LED
    silikonLU smd 3528 ( BEYAZ)
    5 metre
    metrede 60 led
    24.99TL

(RGB) TAKIM
    5 metre RGB smd 5050 metrede 60 led +24tuş kontrol kartı kumanda+12v 4.2a metal kasa trafo ( SİLİKONLU ) + KARGO DAHİL 80.00TL TÜRKİYENİN HER YERİNE

5 metre RGB smd 5050 metrede 60 led +24tuş kontrol kartı kumanda+12v 4.2a metal kasa trafo ( SİLİKONSUZ ) + KARGO DAHİL 73.00TL TÜRKİYENİN HER YERİNE

3chip şerit led smd 5050 metrede 60 led
    5 metre SİLİKONSUZ
    46.50 TL

3chip şerit led smd 5050 metrede 60 led
    5 metre SİLİKONLU
    51.50 TL

kısa bir süre eft havale ve iş yerinden teslim de gecerli !!

eft ve havale için telefon numaranızı
    bildirin gerekli bilgiler size aktarılacaktır

0542 741 51 51 yavuz atik
    atik_digital@hotmail.com
    euro_usd@hotmail.com

OĞUZ MARKET GIDA ELEKTRONİK UYDU ANTEN SİSTEMLERİ LED AYDINLATMA
    Bayındır mah. 333 sok. köken apt. 23/1 muratpaşa/ANTALYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 15 Ocak 2013; 20:59:35 >

• Cüneyt bey
    kargonuz bugün gönderildi
    takip numaranızda mail adresinize bırakıldı

RGB ( KIRMIZI YEŞİL MAVİ ) ŞERİT LED BAGLANTISI
    DİKKAT EDİN!! kontrol kartını direk piriz e baglamayacaksınız
    RGB baglantı şekli
    elektrik prizinden gelen kablonuzu metal kasa tarfonun AC ln yazan yerine baglayacaksınız
    metal kasa trafonun sag yanındaki v+ v- den de iki uc çıkartıp bunu kontrol kartımızın girişine baglayacagız
    ve kontrol kartımızın diger ucundaki siyah kırmızı yeşil mavi olan uçlarıda
    rgb şerit ledimizdeki aynı uçlara baglıyoruz.hepsi bu

kontrol kartımızı kesinlikle trafo olmadan direk elektrik vermiyoruz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 16 Ocak 2013; 22:24:24 >
  • sanal pazar indirim linkleri bu gece yenilenecek arkadaşlar
  • inceleyelim..
  • Arkadaştan ilk başta 2 adet 5 mt beyaz led ve 1 adet 5 mt rgb led ile bunların kontrol kartı trafo vb.. aksesuarlarını aldım.
    ilk partide rgb ledi çalıştıramadım. Yavuz abi sağolsun çok ilgilendi ve telefonla anlattı ne yapmam gerektiğini, daha sonra da ben yine çalıştıramayınca sorgusuz sualsiz bana yenisi yolladı.
    bu arada kendisinden 1 adet 10 metre ve bir adet 5 metre daha düz beyaz led aldım.
    bu kadar ilgili bir satıcı olduğu için buradan kendisine teşekkür ediyorum ve forumdaki tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

Arkadaştan ilk başta 2 adet 5 mt beyaz led ve 1 adet 5 mt rgb led ile bunların kontrol kartı trafo vb.. aksesuarlarını aldım.
    ilk partide rgb ledi çalıştıramadım. Yavuz abi sağolsun çok ilgilendi ve telefonla anlattı ne yapmam gerektiğini, daha sonra da ben yine çalıştıramayınca sorgusuz sualsiz bana yenisi yolladı.
    bu arada kendisinden 1 adet 10 metre ve bir adet 5 metre daha düz beyaz led aldım.
    bu kadar ilgili bir satıcı olduğu için buradan kendisine teşekkür ediyorum ve forumdaki tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

yaptıgın yorumdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

sonuçta alın teri dökerek kazantıgınız bir ücretle bir ürün alıyorsunuz.
    bu ürünü imalat hatası yada kullanıcı hatası olabilir herhangi bir nedenle hemde yeni almanıza ragmen kullanamayıp magdur kalmanız beni üzer ve böyle bir magduriyet SÖZ KONUSU OLAMAZ benim için!!
    bir ürün alındı ise kullanılmak için alınır çöpe atılmak için degil
    sonuçta yeni alınan bir ürün için sorgu sual etmek anlamsız. kim olursa olsun benden alınan üründe magdur kalacak olan olursa yenisini herzaman sorgusuz sualsiz yollarım.

tekrardan burada memnuniyetinizden dolayı yorum yaptıgınız için çok çok teşekkürler.

• unutmadan
    güncel indirimlerde birazdan başlıgın 2nolu mesaj ına eklenecek
  • Ürünleri kargoladığınızı belirtirken kişi isim-soyisim bilgileri ile belirtmezseniz belki daha iyi olabilir. Herkes dile getirilmesinden yana olmayabilir. Bu açıdan söylüyorum. Mümkünse ve biliyorsanız nickler ile hitap daha doğru olabilir. Sonuçta profili gizli tutabilir, profili açık olsa bile isim/soyisim bilgisini yazmayabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.