Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sepet06

merhabalar, piyasada tek çip , 3 çip led ifadeleri sıkça dolaşıyor. alacağımız ürünün tek çipmi ? , 3 çip mi ? olduğunu nereden nasıl anlarız. Eminim bir çoğumuza tek çipliyi 3 çipli diye verseler anlamayız.

Yapacağınız bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler

slm
    gün içi resim ekleyim daha net anlarsınız.
  • quote:

merhabalar, piyasada tek çip , 3 çip led ifadeleri sıkça dolaşıyor. alacağımız ürünün tek çipmi ? , 3 çip mi ? olduğunu nereden nasıl anlarız. Eminim bir çoğumuza tek çipliyi 3 çipli diye verseler anlamayız.

Yapacağınız bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler

CEP TELEFONU ile çektim
    tekmi 3 chip mi anlamnız çok zor degil

resimlerde bariz fark ortada birinin led i ufak digeri büyük
    biri biraz daha geniş digeri dar
    bunlar haricinde
    aldıgınız ürünün ambalajında SMD KODU YAZAR
    3528 TEK
    5050 3CHİP
    yine bunların haricinde metrede kullandıkları ortalama maximum WAT degeri yazar

tek chiplerde ortalama : 4.8W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:4.8W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR
    3chip olursa ortalama : 14.4W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:14.4W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR
    tabi bu metrede 60 led için gecerli. metrede 30 led lerde wat degerleri ortalam /2 olarak hesaplayabilirsiniz.

sanırım aklınızdaki soru işareti kalkmıştır

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!!

• merhaba, gerçekten oldukça açıklayıcı oldu, ilginizden dolayı teşekkürler.

saygılar
  • bir adet pm
  • ARKADAŞLAR MERHABA,

YAVUZ BEYDEN GEÇEN GÜN 10METRE SİPARİŞ VERDİM, BUGÜN ELİME GEÇTİ. İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. YAVUZ BEYDEN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ÜRÜN ALABİLİRSİNİZ. LEDLERİ BAĞLAR BAĞLAMAZ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.

SELAMLAR
  • quote:

ARKADAŞLAR MERHABA,

YAVUZ BEYDEN GEÇEN GÜN 10METRE SİPARİŞ VERDİM, BUGÜN ELİME GEÇTİ. İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. YAVUZ BEYDEN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ÜRÜN ALABİLİRSİNİZ. LEDLERİ BAĞLAR BAĞLAMAZ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.

SELAMLAR

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bana fikir acısından nerde ve nasıl kullanacagınız hakkında bir bilgi verirmisiniz ben rbg alıp tavana spral bir şekilde yapıştırıp odamda disko havası yada akıstik bir ortam yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

ARKADAŞLAR MERHABA,

SELAMLAR

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bana fikir acısından nerde ve nasıl kullanacagınız hakkında bir bilgi verirmisiniz ben rbg alıp tavana spral bir şekilde yapıştırıp odamda disko havası yada akıstik bir ortam yapmayı düşünüyorum

aynen kardeşim benimde aklımda hem tasarruf amaçlı hemde fantastik düşünceler var bakalım bu akşama siparişi geçeriz heralde

• gelen pm lere cevap verdim
    ama bundan sonra gelecek PM lere cevap verebilecekmiyim onu bilmiyorum :)
    FORUMDA PM GÖNDERME VE ALMA bölümü degişmiş :)
    2 saat dir bir Pm yollayamadım alışırız umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

gelen pm lere cevap verdim

3chipli Silikonlu Beyaz ve
    Tek Chipli Silikonlu Gün Işığı daha hala gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

gelen pm lere cevap verdim

3chipli Silikonlu Beyaz ve
    Tek Chipli Silikonlu Gün Işığı daha hala gelmedi mi?

perşembe günü ile
    cumartesi akşamı arasında gelmesi gerekiyor
  • quote:

şu linki deneyin şimdilik....
    http://forum.donanimhaber.com/pm.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

şu linki deneyin şimdilik....
    http://forum.donanimhaber.com/pm.asp

link için teşekkürler

• Mutfak bankom yaklaşık 4mt geliyor L şeklinde köşeli. Niyetim sizden 5mt 3 çipli şerit led ve trafo almak fakat kafama takılan sorularım var.

1- Bankom L şeklinde olduğu için bir köşede kırılma olacak. Şerit ledi kesmeden 90 derece döndürebilirmiyim? Döndüremezsem ledi kesmekmi gerekecek? Ledi bankodaki köşede keseceksem diğer kenara nasıl devam ettiricem?

2- Sizden 5mt şerid led alıcam ama bankom kenarları toplamı 4mt. Her durumda 1mt kesmem gerekiyor. 5mt lik parça bütünlüğü bozulduğu için kesildiği yerden havya ile bir işlem yapmak gerekecekmi? Yani bölünmüş olan 4mt lik parça trafoya bağlandığında çalışacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Mutfak bankom yaklaşık 4mt geliyor L şeklinde köşeli. Niyetim sizden 5mt 3 çipli şerit led ve trafo almak fakat kafama takılan sorularım var.

1- Bankom L şeklinde olduğu için bir köşede kırılma olacak. Şerit ledi kesmeden 90 derece döndürebilirmiyim? Döndüremezsem ledi kesmekmi gerekecek? Ledi bankodaki köşede keseceksem diğer kenara nasıl devam ettiricem?

2- Sizden 5mt şerid led alıcam ama bankom kenarları toplamı 4mt. Her durumda 1mt kesmem gerekiyor. 5mt lik parça bütünlüğü bozulduğu için kesildiği yerden havya ile bir işlem yapmak gerekecekmi? Yani bölünmüş olan 4mt lik parça trafoya bağlandığında çalışacakmı?

slm
    L şeklinde ise kesmeniz gerekmekte
    kesilen yerden araya ufak bir tel ekleyerek lehim yapmanız gerek.

kesilen 4 metre ye kalan 1 metreyi eklemeyecekseniz hiç bir islem yapmanıza gerek yok kestiginiz gibi kalacak.

tarfoyu 5 metreye kadar olan uzunluga baglayabilirsiniz. yani 1 metre içinde 2 metre içinde 3 metre içinde 4 metre içinde 5 metre içinde kulllanabilirisniz.

anlaşılmayan bir bölüm varsa yazarsanız yardımcı olurum.
    hatta L metrajınız ne ise ordan kesip tekrar lehim yapıp yollayabilirimde.

• quote:

hatta L metrajınız ne ise ordan kesip tekrar lehim yapıp yollayabilirimde.

İlginiz için teşekkürler ama ayrıca havya alıp kendim yapmazsam ne zevki kalır bu işin

Durum anlaşıldı. Yarın ofise gidebilirsem size pm ile eft göndericem. Teşekkürler.
  • Elinizde MR16 igne bacak 12 volt led spot ampulu var mi. Gun isigi rengi. Varsa fiyatini resmini alabilirmiyim.

Ayrica gun isigi 4 metre serit led ve onu calistiracak trafo fiyatini alabilirmiyim. İc mekan olacak.

Son olarak rgb uzaktan kumandali 40 cm serit adaptoruyle ne kadar fiyat olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalpazar linkleri ne zaman güncellenecek?
    güncellenirse fiyatlar bu şeilde mi kalacak?
  • Bir soru sormak isterim ;

Ledleri bir arkadaşım MARKET DOLABINA KOYMAK İSTER acaba SOĞUK sıkıntı çıkartır mı ?
    Derece olarak +5 ve -5 derece arası !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 30 Ocak 2013; 1:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

Bir soru sormak isterim ;

Ledleri bir arkadaşım MARKET DOLABINA KOYMAK İSTER acaba SOĞUK sıkıntı çıkartır mı ?

kesinlikle çalışır
    silikonlu olacak

bizzat test ettim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

Bir soru sormak isterim ;

kesinlikle çalışır
    silikonlu olacak

bizzat test ettim :)

Cevap için teşekkürler iyi alışverişler...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.