YAVUZ BEYDEN GEÇEN GÜN 10METRE SİPARİŞ VERDİM, BUGÜN ELİME GEÇTİ. İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. YAVUZ BEYDEN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ÜRÜN ALABİLİRSİNİZ. LEDLERİ BAĞLAR BAĞLAMAZ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.
SELAMLAR
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bana fikir acısından nerde ve nasıl kullanacagınız hakkında bir bilgi verirmisiniz ben rbg alıp tavana spral bir şekilde yapıştırıp odamda disko havası yada akıstik bir ortam yapmayı düşünüyorum
aynen kardeşim benimde aklımda hem tasarruf amaçlı hemde fantastik düşünceler var bakalım bu akşama siparişi geçeriz heralde
Sonunda satın alma aşamasına gelindi hadi bakalım pm gönderdik
Elinizde MR16 igne bacak 12 volt led spot ampulu var mi. Gun isigi rengi. Varsa fiyatini resmini alabilirmiyim.
Ayrica gun isigi 4 metre serit led ve onu calistiracak trafo fiyatini alabilirmiyim. İc mekan olacak.
Son olarak rgb uzaktan kumandali 40 cm serit adaptoruyle ne kadar fiyat olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
pm attım göürnmüyor mu ?
satın alama ile ilgi
quote:
Orijinalden alıntı: LED TOPTAN
2013 OCAK ŞERİT LED ŞOK FIRSAT
KALİTE TESADÜF DEGİLDİR!! TESADÜFEN'de ALINMAZ!!
ŞERİT LED TOPTAN FİYATINA BİREYSEL SATIŞ TÜM ÜRÜNLER METREDE 60 LED!!
donanımhaber de biten kampanyamızda yaptıgımız satışları ve arkadaşlarımızım memnuniyetini görmek isterseniz buyrun ayrıca sanal pazarda'da hakkımdaki yorumlara ulaşabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_69423273/tm.htm
LED SMD FLEXIBLE STRİP ŞERİT LED 3528 ŞERİT LED 3 CHİP SMD 5050 ŞERİT LED RGB SMD 5050
KAÇIRILMIYACAK FIRSAT
RGB ŞERİT LED SMD 5050 METREDE 60 LED 5 METRE SİLİKONLU + 12V 5A METAL KASA TraFO + 24 TUŞ UZAKTAN KUMANDA VE KONTROL KARTI 81 TL KARGO ÜCRETİ DAHİL
3 CHİP METREDE 60 LED SİLİKONLU SMD 5050 GÜN IŞIGI
39.99 TL 3 CHİP METREDE 60 LED SİLİKONSUZ SMD 5050 beyaz gün ışıgı 36.99 TL
RGB METREDE 60 LED SİLİKONLU SMD 5050 39.90TL
RGB METREDE 60 LED SİLİKONSUZ SMD 5050 36.99 TL
ŞERİT LED 3528 METREDE 60 LED SİLİKONSUZ 10 METRE gun ışıgı beyaz mavi kırmızı 24.50 TL
ŞERİT LED 3528 METREDE 60 LED SİLİKONLU 10 METRE beyaz 31.90 TL
12v 4A METAL KASA TARFO 19.90
12V 5A METAL KASA TRAFO 22.90 TL
12V 8.5A METAL KASA TRAFO 24.99 TL
12V 10A METAL KASA TARFO 27.99 TL
stoklar sınırlı sayıda kısa bir süre
türkiye geneli 1 kilogram a kadar agırlıgı olan ürün KARGO FİYATI 6.5 tl dir
facebook adresimizden güncel kampanyaları takip edebilirsiniz adresimiz
SANAL PAZARDA YAYINLANAN ÜRÜNLER HARİCİNDE FARKLI METRAJ YADA FARKLI ÜRÜNLERİ BİR ARADA ALMAK İSTERSENİZ LÜTFEN PM MESAJ YADA TELEFONLA İSTEKDE BULUNUN. UYGUN FİYATLI AÇILIMI YAPILACAKTIR!
NOT: kargo teslimatı 3 iş günü olarak şeçilmekte kargolarınız 3 iş günü süresine bakılmaksınız her sabah 10.00---15.00 saatlerinde ilgili kargo şirketine teslim edilmektedir. ( daha önce alım yapan arkadaşlar KALİTE KARGO VE GÜVEN OLARAK REFERANSIMIZDIR her birine tek tek teşekkürler )
çalışma şeklimiz toptan led satış degil! toptan fiyatına en yakın en uygun fiyatla BİREYSEL son kullanıcılara ulaşmak.
adres: Bayındır mah 333 sokak köken apt. 23/1 muratpaşa / ANTALYA
Belirttiği iş yerine giderek,Led alanlar kervanına katıldım.İlgisi ve Bilgisi ile Teşekkürü hak eden bir arkadaşımız.Hayırlı İşler dilerim..
quote:
Orijinalden alıntı: onur2206
pm attım göürnmüyor mu ?
satın alama ile ilgi
slm
işlerden dolayı pc başında olamadıgımız zamanlarda oluyor. çok yorgunum ve pc mi şuan açtım
bu arada pm lerde FORUM genelinde bir degişiklik var ve buda sıkıntı oluşturuyor. mesajınız var mesajınız var diyor ama gelen mesaj ı göremedim.
görüncede pm attım :) inanın çok yorgunum resmen sallanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SezerEkrem
Elinizde MR16 igne bacak 12 volt led spot ampulu var mi. Gun isigi rengi. Varsa fiyatini resmini alabilirmiyim.
Ayrica gun isigi 4 metre serit led ve onu calistiracak trafo fiyatini alabilirmiyim. İc mekan olacak.
Son olarak rgb uzaktan kumandali 40 cm serit adaptoruyle ne kadar fiyat olarak
slm mr16 elimde yok
şerit led ler 5 er metre makara olarak satış yapabiliyorum. ayrıca gün ışıgını 5 metre olarak almaya karar verirseniz 3chip mi normal mi oldugunu belirtirseniz fiyatınızı belirte bilirim. RGB içinde aynı şekilde 5 metre altında satış yapamıyorum.
sizede pm yollamaya çalışmıştım ama forumdaki pm lerdeki degişiklikten dolayı sanırım cevap verememişim.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: koppa
quote:
hatta L metrajınız ne ise ordan kesip tekrar lehim yapıp yollayabilirimde.
İlginiz için teşekkürler ama ayrıca havya alıp kendim yapmazsam ne zevki kalır bu işin
Durum anlaşıldı. Yarın ofise gidebilirsem size pm ile eft göndericem. Teşekkürler.
slm
lehim bilginiz varsa gerçekten ışıgın yanması degil yapılan işlemin olumlu olması sonunda insana verdigi mutluluk tartışılma oysa altı üstü bir lehim ama dediginiz gibi zevki başka :)
quote:
Orijinalden alıntı: sepet06
ARKADAŞLAR MERHABA,
YAVUZ BEYDEN GEÇEN GÜN 10METRE SİPARİŞ VERDİM, BUGÜN ELİME GEÇTİ. İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. YAVUZ BEYDEN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ÜRÜN ALABİLİRSİNİZ. LEDLERİ BAĞLAR BAĞLAMAZ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.
SELAMLAR
slm yorumunuz için çok çok teşekkürler umarım sorunsuz ve güzel günlerde kullanırsınız hayırlı olsun
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: seyhun
quote:
2013 OCAK ŞERİT LED ŞOK FIRSAT
KALİTE TESADÜF DEGİLDİR!! TESADÜFEN'de ALINMAZ!!
ŞERİT LED TOPTAN FİYATINA BİREYSEL SATIŞ TÜM ÜRÜNLER METREDE 60 LED!!
donanımhaber de biten kampanyamızda yaptıgımız satışları ve arkadaşlarımızım memnuniyetini görmek isterseniz buyrun ayrıca sanal pazarda'da hakkımdaki yorumlara ulaşabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_69423273/tm.htm
LED SMD FLEXIBLE STRİP ŞERİT LED 3528 ŞERİT LED 3 CHİP SMD 5050 ŞERİT LED RGB SMD 5050
KAÇIRILMIYACAK FIRSAT
RGB ŞERİT LED SMD 5050 METREDE 60 LED 5 METRE SİLİKONLU + 12V 5A METAL KASA TraFO + 24 TUŞ UZAKTAN KUMANDA VE KONTROL KARTI 81 TL KARGO ÜCRETİ DAHİL
3 CHİP METREDE 60 LED SİLİKONLU SMD 5050 GÜN IŞIGI
39.99 TL 3 CHİP METREDE 60 LED SİLİKONSUZ SMD 5050 beyaz gün ışıgı 36.99 TL
RGB METREDE 60 LED SİLİKONLU SMD 5050 39.90TL
RGB METREDE 60 LED SİLİKONSUZ SMD 5050 36.99 TL
ŞERİT LED 3528 METREDE 60 LED SİLİKONSUZ 10 METRE gun ışıgı beyaz mavi kırmızı 24.50 TL
ŞERİT LED 3528 METREDE 60 LED SİLİKONLU 10 METRE beyaz 31.90 TL
12v 4A METAL KASA TARFO 19.90
12V 5A METAL KASA TRAFO 22.90 TL
12V 8.5A METAL KASA TRAFO 24.99 TL
12V 10A METAL KASA TARFO 27.99 TL
stoklar sınırlı sayıda kısa bir süre
türkiye geneli 1 kilogram a kadar agırlıgı olan ürün KARGO FİYATI 6.5 tl dir
facebook adresimizden güncel kampanyaları takip edebilirsiniz adresimiz
SANAL PAZARDA YAYINLANAN ÜRÜNLER HARİCİNDE FARKLI METRAJ YADA FARKLI ÜRÜNLERİ BİR ARADA ALMAK İSTERSENİZ LÜTFEN PM MESAJ YADA TELEFONLA İSTEKDE BULUNUN. UYGUN FİYATLI AÇILIMI YAPILACAKTIR!
NOT: kargo teslimatı 3 iş günü olarak şeçilmekte kargolarınız 3 iş günü süresine bakılmaksınız her sabah 10.00---15.00 saatlerinde ilgili kargo şirketine teslim edilmektedir. ( daha önce alım yapan arkadaşlar KALİTE KARGO VE GÜVEN OLARAK REFERANSIMIZDIR her birine tek tek teşekkürler )
çalışma şeklimiz toptan led satış degil! toptan fiyatına en yakın en uygun fiyatla BİREYSEL son kullanıcılara ulaşmak.
adres: Bayındır mah 333 sokak köken apt. 23/1 muratpaşa / ANTALYA
Belirttiği iş yerine giderek,Led alanlar kervanına katıldım.İlgisi ve Bilgisi ile Teşekkürü hak eden bir arkadaşımız.Hayırlı İşler dilerim..
çok çok teşekkür ederim herzaman her konuda beklerim tekrar görüşmek üzere saygılar teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: onur2206
pm attım göürnmüyor mu ?
satın alama ile ilgi
saat 18 sıralarında pm atmışsınız.
attınız PM yi özel mesajlar bölümünden tesadüfen gördüm. PM lerde hala bir sıkıntı var sanırım hatta okumadıgım bir pm nizi de yeni gördüm.
quote:
quote:
merhabalar, piyasada tek çip , 3 çip led ifadeleri sıkça dolaşıyor. alacağımız ürünün tek çipmi ? , 3 çip mi ? olduğunu nereden nasıl anlarız. Eminim bir çoğumuza tek çipliyi 3 çipli diye verseler anlamayız.
Yapacağınız bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler
CEP TELEFONU ile çektim tekmi 3 chip mi anlamnız çok zor degil
resimlerde bariz fark ortada birinin led i ufak digeri büyük biri biraz daha geniş digeri dar bunlar haricinde aldıgınız ürünün ambalajında SMD KODU YAZAR 3528 TEK 5050 3CHİP yine bunların haricinde metrede kullandıkları ortalama maximum WAT degeri yazar
tek chiplerde ortalama : 4.8W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:4.8W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR 3chip olursa ortalama : 14.4W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:14.4W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR tabi bu metrede 60 led için gecerli. metrede 30 led lerde wat degerleri ortalam /2 olarak hesaplayabilirsiniz.
sanırım aklınızdaki soru işareti kalkmıştır
Merhaba, bu 3 chiplilerde de tek chiplilerde de ledler nokta nokta belli oluyor. Bunlarda çizgisel görünmesini sağlayacak (floresan lamba gibi çizgisel düşünün) daha sık aralıklı tip mevcut mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: aslanv
quote:
quote:
merhabalar, piyasada tek çip , 3 çip led ifadeleri sıkça dolaşıyor. alacağımız ürünün tek çipmi ? , 3 çip mi ? olduğunu nereden nasıl anlarız. Eminim bir çoğumuza tek çipliyi 3 çipli diye verseler anlamayız.
Yapacağınız bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler
CEP TELEFONU ile çektim tekmi 3 chip mi anlamnız çok zor degil
resimlerde bariz fark ortada birinin led i ufak digeri büyük biri biraz daha geniş digeri dar bunlar haricinde aldıgınız ürünün ambalajında SMD KODU YAZAR 3528 TEK 5050 3CHİP yine bunların haricinde metrede kullandıkları ortalama maximum WAT degeri yazar
tek chiplerde ortalama : 4.8W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:4.8W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR 3chip olursa ortalama : 14.4W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:14.4W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR tabi bu metrede 60 led için gecerli. metrede 30 led lerde wat degerleri ortalam /2 olarak hesaplayabilirsiniz.
sanırım aklınızdaki soru işareti kalkmıştır
Merhaba, bu 3 chiplilerde de tek chiplilerde de ledler nokta nokta belli oluyor. Bunlarda çizgisel görünmesini sağlayacak (floresan lamba gibi çizgisel düşünün) daha sık aralıklı tip mevcut mudur?
metrede 120 LED olanlar var benim stok umda şuan yok.
yakın bir zamandada gelmez!
quote:
Orijinalden alıntı: abilgen
quote:
gelen pm lere cevap verdim ama bundan sonra gelecek PM lere cevap verebilecekmiyim onu bilmiyorum :) FORUMDA PM GÖNDERME VE ALMA bölümü degişmiş :) 2 saat dir bir Pm yollayamadım alışırız umarım
3chipli Silikonlu Beyaz ve Tek Chipli Silikonlu Gün Işığı daha hala gelmedi mi?
3 CHİP BEYAZ STOKTA 3528 gün ışı gelmedi!
quote:
quote:
quote:
gelen pm lere cevap verdim ama bundan sonra gelecek PM lere cevap verebilecekmiyim onu bilmiyorum :) FORUMDA PM GÖNDERME VE ALMA bölümü degişmiş :) 2 saat dir bir Pm yollayamadım alışırız umarım
sanalpazar linki açacak mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: AÖK
quote:
quote:
quote:
3chip silikonlu beyaz içinse zaten açık
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AÖK
quote:
quote:
quote:
3chip silikonlu beyaz içinse zaten açık
bulamadım ben 3 çipli silikonlu gün ışığını sanalpazarda.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: koppa
Mutfak bankom yaklaşık 4mt geliyor L şeklinde köşeli. Niyetim sizden 5mt 3 çipli şerit led ve trafo almak fakat kafama takılan sorularım var.
1- Bankom L şeklinde olduğu için bir köşede kırılma olacak. Şerit ledi kesmeden 90 derece döndürebilirmiyim? Döndüremezsem ledi kesmekmi gerekecek? Ledi bankodaki köşede keseceksem diğer kenara nasıl devam ettiricem?
2- Sizden 5mt şerid led alıcam ama bankom kenarları toplamı 4mt. Her durumda 1mt kesmem gerekiyor. 5mt lik parça bütünlüğü bozulduğu için kesildiği yerden havya ile bir işlem yapmak gerekecekmi? Yani bölünmüş olan 4mt lik parça trafoya bağlandığında çalışacakmı?
slm L şeklinde ise kesmeniz gerekmekte kesilen yerden araya ufak bir tel ekleyerek lehim yapmanız gerek.
kesilen 4 metre ye kalan 1 metreyi eklemeyecekseniz hiç bir islem yapmanıza gerek yok kestiginiz gibi kalacak.
tarfoyu 5 metreye kadar olan uzunluga baglayabilirsiniz. yani 1 metre içinde 2 metre içinde 3 metre içinde 4 metre içinde 5 metre içinde kulllanabilirisniz.
anlaşılmayan bir bölüm varsa yazarsanız yardımcı olurum. hatta L metrajınız ne ise ordan kesip tekrar lehim yapıp yollayabilirimde.
bende mutfak dolabının altına yapmayı düşüyordum 90 derecelik köşelerde kesip lehim yapmak şart mı o kadar hassas mı bu bağlantılar da kesip lehimlemek gerekiyor ben dilediğimde dolandırabilirim diye düşünmüştüm led şeriti
Mutfak bankom yaklaşık 4mt geliyor L şeklinde köşeli. Niyetim sizden 5mt 3 çipli şerit led ve trafo almak fakat kafama takılan sorularım var.
1- Bankom L şeklinde olduğu için bir köşede kırılma olacak. Şerit ledi kesmeden 90 derece döndürebilirmiyim? Döndüremezsem ledi kesmekmi gerekecek? Ledi bankodaki köşede keseceksem diğer kenara nasıl devam ettiricem?
2- Sizden 5mt şerid led alıcam ama bankom kenarları toplamı 4mt. Her durumda 1mt kesmem gerekiyor. 5mt lik parça bütünlüğü bozulduğu için kesildiği yerden havya ile bir işlem yapmak gerekecekmi? Yani bölünmüş olan 4mt lik parça trafoya bağlandığında çalışacakmı?
slm L şeklinde ise kesmeniz gerekmekte kesilen yerden araya ufak bir tel ekleyerek lehim yapmanız gerek.
kesilen 4 metre ye kalan 1 metreyi eklemeyecekseniz hiç bir islem yapmanıza gerek yok kestiginiz gibi kalacak.
tarfoyu 5 metreye kadar olan uzunluga baglayabilirsiniz. yani 1 metre içinde 2 metre içinde 3 metre içinde 4 metre içinde 5 metre içinde kulllanabilirisniz.
anlaşılmayan bir bölüm varsa yazarsanız yardımcı olurum. hatta L metrajınız ne ise ordan kesip tekrar lehim yapıp yollayabilirimde.
bende mutfak dolabının altına yapmayı düşüyordum 90 derecelik köşelerde kesip lehim yapmak şart mı o kadar hassas mı bu bağlantılar da kesip lehimlemek gerekiyor ben dilediğimde dolandırabilirim diye düşünmüştüm led şeriti
slm ledler esnek kullanacagınız yeri tam olarak bilmiyorum
ledler aşagı bakacak şekilde yapıştırırsanız kesmeniz gerek . ama tezgah altında iç tarafa dogru koyarsanız kesmenize gerek yok.