Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bana roman yazdırdın ver ledlerimi geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

Yavuz bey ledlerden memnunum sadece hsaplamardaki degeri uygulamada göremedim sadece biraz önce 12v aküden denedim 3,5 A cekti sonra sizden aldıgım hüç kaynagına bagladım onda da 3,4A cekti yeşil,kırmızı,mavi kabloları birleştirip elektiriği verdim beyaz olarak yandı ve 3,5 A cıvarı cekti hafta sonu onurla tavana döşeme yapacam işde şimdi öyle duruyor

slm
    daha önce 2.A şimdi 3.5A biraz daha zorlasak 4.5A ya çıkacak gibi :)
    şaka olarak yazıyorum alınmayın.

RGB lerde belirttigim gibi akım degerleri daha düşük. 4.2 amperlede rahatlıkla çalışıyor.
    ama 2 amper 2.2 2.7 amper derseniz hatta 3 amper bu durum sıkıntı yaratır.

ayrıca şunu hiç bir zaman unutmayın akım degerleri yüksek olan adaptör almanız gerekmekte.
    yani diyelim ki ürün için 3.5 amper akım adaptör şuan yeterli evet yeterli ama hava ısınması yada sıcak ortamda olması durumunda adaptör kısaca tam kapasite ile çalıştıgı için arıza yapması muhtemel.
    kısaca bu nedenle herzaman üst amper seviyelerini seçmeliyiz.

ayrıca dikkatinizi çektimi bilmiyorum üstte size ölçmeden tahmini hesaplama verdim orda dikkat ederseniz 4--5 amper çıkartmışım sonuç u. sizin ölçümünüzde 3.5 olaması bunu onaylıyor desek yerinde olur.

kısaca hava koşulları nemli ve sıcak ortamda kullanılma durumu varsa amper degeri 7.5 amper e kadar kullanaılmalı. siz bunu illa ışık şiddeti olarak düşünmeyin. adaptör ün randımanlı zorluk çekmeden çalışması olarak düşünün.

GÜZEL GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEGİYLE TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER.

elimde 2A lik adaptör vardı harici harddiskin ilk ona takmıştım sonra acaba gücümü yetmiyor diye elimde boşta duran aküde dendim sonra sizden aldıgm güç kaynagında bakalım hafta sonu nasıl olacak iyi geceler

• RGB METREDE 60 LED SİLİKONLU SMD 5050
    39.90TL

hocam bu 5 metre fiyatı mı?
  • aldıgınız bir ürünle ilgili
    verilen ortalama akım degerleri altında baglantı yapmayın.( çünkü bu degerler denenmiş test edilmiş degerlerdir)
    kontrol kartınında yanma ihtimali muhtemeldi.
    hem adaptör hemde kartınız arıza yapabilirdi.

baya ilgi ve bilgiye sahipsiniz
    ama zaman zaman ilgi zararada sokabilir sizi.

gerci bu tür testleri yapmaz ve merakınızıda gidermezseniz aldıgınız üründende zevk almazsınız :)
    hayırlı olsun hocam tekrardan umarım baglantılarınızı yaptıgınız zamanda isteginiz gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

RGB METREDE 60 LED SİLİKONLU SMD 5050
    39.90TL

hocam bu 5 metre fiyatı mı?

evet 5 metre
  • quote:

aldıgınız bir ürünle ilgili
    verilen ortalama akım degerleri altında baglantı yapmayın.( çünkü bu degerler denenmiş test edilmiş degerlerdir)

gerci bu tür testleri yapmaz ve merakınızıda gidermezseniz aldıgınız üründende zevk almazsınız :)
    hayırlı olsun hocam tekrardan umarım baglantılarınızı yaptıgınız zamanda isteginiz gibi olur

Yavuz ben teknik lise elektrik mezunuyum ve ilgim ve az bucuk kendime yetecek kardar bilgim var
  • MR16 (İğne Bacaklı) GU5.3 3x1 Watt Power Led 220V

Bu üründen var mı (günışığı)? Varsa ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 9 Şubat 2013; 9:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

MR16 (İğne Bacaklı) GU5.3 3x1 Watt Power Led 220V

Bu üründen var mı (günışığı)? Varsa ne kadar?

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!!

slm
    malasef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

aldıgınız bir ürünle ilgili

Yavuz ben teknik lise elektrik mezunuyum ve ilgim ve az bucuk kendime yetecek kardar bilgim var

• eft havale ödemelerinde
    RGB ŞERİT LED SMD 5050 METREDE 60 LED 5 METRE SİLİKONLU + 12V 5A METAL KASA TraFO + 24 TUŞ UZAKTAN KUMANDA VE KONTRol KARTI
    81 TL KARGO ÜCRETİ DAHİL
    devam
  • serhat bey
    kargonuz teslim edildi.

https://www.facebook.com/SeritLedToptanAntalya?ref=hl

güzel günlerde kullanmanız dilegiyle
  • konuyu okumaya tam fırsatım olmadı konusuldumu bılmıyorum ama bi sorum olacak

3528 ile 5050 rgb şerit ledler arasındaki fark tam olarak nedir ? fiyat farklarıda var sanırım .aydınlatırmısınız bu konuda biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: digicemba

konuyu okumaya tam fırsatım olmadı konusuldumu bılmıyorum ama bi sorum olacak

3528 ile 5050 rgb şerit ledler arasındaki fark tam olarak nedir ? fiyat farklarıda var sanırım .aydınlatırmısınız bu konuda biraz

slm

3 sayfa 2 ci mesajda resimli olarakta anlatım var.
    ben burdan tekrar yazsam bile
    3 sayfa 2 mesajdaki görsel olarakta net anlaşılır durumda.

yine aklınızda takılan bişey olursa sorun cevaplarım
  • KAYAN YAZI LED GRAFİK EKRAN BİLGİ REKLAM PANOLARI İMALATIMIZ BAŞLADI UYGUN FİYATLAR
    AYRICA DONANIM HABER TÜM ÜYELERİNE KAYAN YAZIDA EKSTRA %5 İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 22 Şubat 2013; 20:27:04 >
  • takip edelim kısa süre içerisinde mutfak dolabı için almayı düşünüyorum
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkismail

pm

slm
    cevap gönderildi
  • nerde kalmıştık:=)

2013 MART

RGB ŞERİT LED SMD 5050 METREDE 60 LED 5 METRE SİLİKONLU + 12V 5A METAL KASA TraFO + 24 TUŞ UZAKTAN KUMANDA VE KONTROL KARTI
    73 TL KARGO HARİÇ ( KARGO TUTAR I MAXİMUM 6.5 TL DİR )

RGB ŞERİT LED SMD 5050 METREDE 60 LED 5 METRE SİLİKONSUZ + 12V 5A METAL KASA TraFO + 24 TUŞ UZAKTAN KUMANDA VE KONTROL KARTI
    63 TL KARGO ÜCRETİ HARİÇ ( KARGO TUTAR I MAXİMUM 6.5 TL DİR )

ÜRÜNLERİN KALİTESİNİ FORUMDAN 10LARCA ARKADAŞA SORABİLİRSİNİZ :)
    HERKESE TEŞEKKÜRLER

https://www.facebook.com/SeritLedToptanAntalya?ref=hl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 28 Şubat 2013; 1:16:34 >

• Selam
    Dimmable şerit led var mı elinde ?
  • slm
    dartanyan iyisindir umarım

şuan elimde yok önümüzdeki hafta gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.