Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hass Nicktir

3 chipli beyaz var mı?

slm
    evet
  • Bana 3 çipli rgb olmayan düz beyaz renk lazım
    Fakat sizin sanalpazardaki dükkanınızda ürün gözükmüyor.
    aradığım ürün (3 ÇİPLİ ŞERİT LED DIŞ MEKAN BEYAZ)
  • Banada üç çipli beyaz yada günışıgı lazım. silikonlu olacak. ama sanalpazarda bende göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hass Nicktir

Bana 3 çipli rgb olmayan düz beyaz renk lazım
    Fakat sizin sanalpazardaki dükkanınızda ürün gözükmüyor.
    aradığım ürün (3 ÇİPLİ ŞERİT LED DIŞ MEKAN BEYAZ)

slm

1 şubat fiyat güncellemesi var hafta sonu oldugu için pazartesi ye kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Banada üç çipli beyaz yada günışıgı lazım. silikonlu olacak. ama sanalpazarda bende göremedim

slm

SANAL PAZARDA OLMAYAN ÜRÜNLERİ EFT YADA HAVALE ile daha uygun fiyatlada alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Banada üç çipli beyaz yada günışıgı lazım. silikonlu olacak. ama sanalpazarda bende göremedim

slm

SANAL PAZARDA OLMAYAN ÜRÜNLERİ EFT YADA HAVALE ile daha uygun fiyatlada alabiliyorsunuz.

Hocam Sanalpazar linklerini artık güncellenseniz de Şu Sevgililer Günü kampanyası varken alsak.
    Bana 3chip beyaz silikonlu
    ve Tek chip Gün ışığı silikonlu lazım.
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

quote:

slm

Hocam Sanalpazar linklerini artık güncellenseniz de Şu Sevgililer Günü kampanyası varken alsak.
    Bana 3chip beyaz silikonlu
    ve Tek chip Gün ışığı silikonlu lazım.
    Saygılar...

slm

iş yogunlugundan fırsat bulamadım bugün
    bir iki saat e bakayım orda nasıl bir fiyat oluşturabilirim.

• Hocam merhaba,
    ŞERİT LED 3528 METREDE 60 LED SİLİKONSUZ 10 METRE gün ışığı almak istiyorum, ödeme bilgilerini ve prosedürü pm atarsanız ödeme yapmak isterim hemen.
  • arkadaşlar DİKKAT!!

PM gönderen arkadaşlar sanırım forumda pm konusunda sıkıntı devam ediyor
    1 subatta gönderdiginiz sorular ve istekler
    ŞUAN PM KUTUMA YENİ gELDİ.

PM bırakan arkadaşlar ÖZEL MESAJINIZI bana pm ile gönderdikten sonra
    lütfen bu başlık altında PM gönderdiginizi belirtin.

network arkadaşımızın verdigi PM link inden girdigimde ozaman görebiliyorum mesajları.

ya benim pc de sıkıntı var yada forum genelinde

teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar DİKKAT!!

network arkadaşımızın verdigi PM link inden girdigimde ozaman görebiliyorum mesajları.

teşekkürler

Günaydın Yavuz bey birkaç sorum olacak mesajınızdan bir alıntı yaptım

"CEP TELEFONU ile çektim
    tekmi 3 chip mi anlamnız çok zor degil

resimlerde bariz fark ortada birinin led i ufak digeri büyük
    biri biraz daha geniş digeri dar
    bunlar haricinde
    aldıgınız ürünün ambalajında SMD KODU YAZAR
    3528 TEK
    5050 3CHİP
    yine bunların haricinde metrede kullandıkları ortalama maximum WAT degeri yazar

tek chiplerde ortalama : 4.8W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:4.8W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR
    3chip olursa ortalama : 14.4W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:14.4W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR
    tabi bu metrede 60 led için gecerli. metrede 30 led lerde wat degerleri ortalam /2 olarak hesaplayabilirsiniz.

sanırım aklınızdaki soru işareti kalkmıştır"

burdaki bilgiye göre 3çip metrede 14,4w imiş rgb olanda bunu 3lemi carpacaz ? 14,4x5 = 72w yapar oda 12V 6A demek bu durumda rbg de 3le carpacaksak eger 14,4x3x5=216W oda 18A ben bu kısmı anlamadım acıkcası ? eger bu şekilde değlde tek renkte metre başına 14,4w harcarken rbg de 14,4w harcıyorsa bu durumda rgb tek renge göre düşük güçte yada lümende diyeceğim

• Sonunda ürünleri teslim aldım

gerçekten çok ilgii bir satıcı kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum

ürün almayı düşünen arkadaşlara da güvenle alışveriş yapabileceklerini belirtmek istiyorum

artık ledlerin döşeme işlemi tamamlandıgında buradan fotoları paylasırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

arkadaşlar DİKKAT!!

teşekkürler

Günaydın Yavuz bey birkaç sorum olacak mesajınızdan bir alıntı yaptım

"CEP TELEFONU ile çektim
    tekmi 3 chip mi anlamnız çok zor degil

resimlerde bariz fark ortada birinin led i ufak digeri büyük
    biri biraz daha geniş digeri dar
    bunlar haricinde
    aldıgınız ürünün ambalajında SMD KODU YAZAR
    3528 TEK
    5050 3CHİP
    yine bunların haricinde metrede kullandıkları ortalama maximum WAT degeri yazar

tek chiplerde ortalama : 4.8W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:4.8W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR
    3chip olursa ortalama : 14.4W/M metrede kullandıgı wat degeri MAX WAT:14.4W/M OLARAK AMBALAJDA YAZAR
    tabi bu metrede 60 led için gecerli. metrede 30 led lerde wat degerleri ortalam /2 olarak hesaplayabilirsiniz.

sanırım aklınızdaki soru işareti kalkmıştır"

burdaki bilgiye göre 3çip metrede 14,4w imiş rgb olanda bunu 3lemi carpacaz ? 14,4x5 = 72w yapar oda 12V 6A demek bu durumda rbg de 3le carpacaksak eger 14,4x3x5=216W oda 18A ben bu kısmı anlamadım acıkcası ? eger bu şekilde değlde tek renkte metre başına 14,4w harcarken rbg de 14,4w harcıyorsa bu durumda rgb tek renge göre düşük güçte yada lümende diyeceğim

3chip tek renk şerit ledlerden düşük olur tüm RGB ler ışık şiddeti.
    sonuçta birinde tek led tek renk
    rgb de ise tek led 3 renk var.

ambalajında yazan degerden başka akım harcamaz.

• eve gidince tekrar ölçü aleti ile ölcerim artık nekadar A cektiğini 5m enazından hesaplamalarda 6 acekmesi gerektiğini biliyorum
  • quote:

eve gidince tekrar ölçü aleti ile ölcerim artık nekadar A cektiğini 5m enazından hesaplamalarda 6 acekmesi gerektiğini biliyorum

3chip tek renk te dedigin dogru 6 amper üstü olur. 12v 4a ve 7.5a arasında bir amper gücüne sahip trafoda sıkıntısız çalışır.
    ama RGB de üste yazdıgım gibi tek led den 3 ışık oldugu için amper degeri düşük olur.

ayrıca her renk in akımıda farklı olur kırmızı mavi yeşilde akım degeri düşüktür.
    en yüksek akım degeri beyaz renk oluşumunda olur.

bir rgb seti 5 metrelik 3 amperlede sorunsuz çalıştırırsınız ama beyaz renk sabit yakarsanız ozaman trafonuz yanar.

RGB ŞERİT LED İLE TEK RENK 3CHİP ŞERİT LED i bir birine karıştırmayın.

beyaz oluşumu 3 ana renk in farklı tonlarda karışımı yani rgb deki tüm led lerinin 1led içinde 3 renk tonunun yanması ile oluşur kısaca en yüksek perfonmasta led in çalıştıgı ışık beyaz dır ve orda metrede 14.4 MAXIMUM kullanır.

neden bukadar buna takıldınız anlayamadım dogrusu

• bu arada
    cüneyt bey kargonuz teslim edildi.

güzel günlerde kullanmanız dilegiyle
  • quote:

quote:

eve gidince tekrar ölçü aleti ile ölcerim artık nekadar A cektiğini 5m enazından hesaplamalarda 6 acekmesi gerektiğini biliyorum

3chip tek renk te dedigin dogru 6 amper üstü olur. 12v 4a ve 7.5a arasında bir amper gücüne sahip trafoda sıkıntısız çalışır.
    ama RGB de üste yazdıgım gibi tek led den 3 ışık oldugu için amper degeri düşük olur.

ayrıca her renk in akımıda farklı olur kırmızı mavi yeşilde akım degeri düşüktür.
    en yüksek akım degeri beyaz renk oluşumunda olur.

bir rgb seti 5 metrelik 3 amperlede sorunsuz çalıştırırsınız ama beyaz renk sabit yakarsanız ozaman trafonuz yanar.

RGB ŞERİT LED İLE TEK RENK 3CHİP ŞERİT LED i bir birine karıştırmayın.

beyaz oluşumu 3 ana renk in farklı tonlarda karışımı yani rgb deki tüm led lerinin 1led içinde 3 renk tonunun yanması ile oluşur kısaca en yüksek perfonmasta led in çalıştıgı ışık beyaz dır ve orda metrede 14.4 MAXIMUM kullanır.

neden bukadar buna takıldınız anlayamadım dogrusu

Günaydın dün deneme yaptım ölçü aleti ile 3 renk yanarken 2A cıvarı cekiyordu normalde hesaplarıma göre 6A cıvarı cekmesi lazım en azından 5A cekmesi lazdımdı ondan şaşırdım neyse her üretici farklı güçte yapabilir onunda etkisi olabilir ledler güzel hafta sonu döşemesini yapacam bir aksilik olmazsa

• slm

maxmimum wat 14.4 maximum çekecegi akım

basit mantık hesaplayın
    RGB DE TEK LEdDE 3 IŞIK VAR ayrı ayrı
    14.4 / 3 derseniz : 4.8 wat civarı eder 5 metre dersek : 25 wat desek bu da eşittir 2amper eder

yani tek renk yaktıgınızda ortalama 2amper altı ve 2 amper üstünü çeker seçilen renk e göre

ama beyaz secerseniz amper degeri daha yüksek olur. ayrıca ara renk ler var onlardada
    kısaca kırmızı düşük 1 amper çekse yeşil yüksek 2 amper çekse mavi 1--5 amper çekse 4---5 amper civarı idael kullanımı olur. BUNLAR TAHMİNİ YAZIYORUM

sizin ölçtügünüz 2a degerde hata var
    siyah blue siyah red siyah green akım degerini ölçüp bunları toplamı çekilen akım olarak hesap edebilirsiniz.

2amperle kullanmayı kesinlikle denemeyin 5--10--20 dakkaya kalmaz adaptör yanar ayrıca kontrol kartıda yanabilir.

ayrıca kontrol kartı kumandanızada bakın ordan dım özelligi ile ışık şiddetini kısmış yada orta seviyelerde kullanıyorda olabilirsiniz.

kısacası HOCAM MEMNUNSANIZ BEN ÜRÜNÜMÜN KALİTESİNDEN EMİNİM
    TAKIN KULLANIN KEYFİNİZE BAKIN. VERİLEN AMPER DEGERLERİNİNDE ALTINA İNMEYİN

teşekürler saygılar sevgiler

• Yavuz bey ledlerden memnunum sadece hsaplamardaki degeri uygulamada göremedim sadece biraz önce 12v aküden denedim 3,5 A cekti sonra sizden aldıgım hüç kaynagına bagladım onda da 3,4A cekti yeşil,kırmızı,mavi kabloları birleştirip elektiriği verdim beyaz olarak yandı ve 3,5 A cıvarı cekti hafta sonu onurla tavana döşeme yapacam işde şimdi öyle duruyor
  • quote:

Yavuz bey ledlerden memnunum sadece hsaplamardaki degeri uygulamada göremedim sadece biraz önce 12v aküden denedim 3,5 A cekti sonra sizden aldıgım hüç kaynagına bagladım onda da 3,4A cekti yeşil,kırmızı,mavi kabloları birleştirip elektiriği verdim beyaz olarak yandı ve 3,5 A cıvarı cekti hafta sonu onurla tavana döşeme yapacam işde şimdi öyle duruyor

slm
    daha önce 2.A şimdi 3.5A biraz daha zorlasak 4.5A ya çıkacak gibi :)
    şaka olarak yazıyorum alınmayın.

RGB lerde belirttigim gibi akım degerleri daha düşük. 4.2 amperlede rahatlıkla çalışıyor.
    ama 2 amper 2.2 2.7 amper derseniz hatta 3 amper bu durum sıkıntı yaratır.

ayrıca şunu hiç bir zaman unutmayın akım degerleri yüksek olan adaptör almanız gerekmekte.
    yani diyelim ki ürün için 3.5 amper akım adaptör şuan yeterli evet yeterli ama hava ısınması yada sıcak ortamda olması durumunda adaptör kısaca tam kapasite ile çalıştıgı için arıza yapması muhtemel.
    kısaca bu nedenle herzaman üst amper seviyelerini seçmeliyiz.

ayrıca dikkatinizi çektimi bilmiyorum üstte size ölçmeden tahmini hesaplama verdim orda dikkat ederseniz 4--5 amper çıkartmışım sonuç u. sizin ölçümünüzde 3.5 olaması bunu onaylıyor desek yerinde olur.

kısaca hava koşulları nemli ve sıcak ortamda kullanılma durumu varsa amper degeri 7.5 amper e kadar kullanaılmalı. siz bunu illa ışık şiddeti olarak düşünmeyin. adaptör ün randımanlı zorluk çekmeden çalışması olarak düşünün.

GÜZEL GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEGİYLE TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.