Şimdi Ara

Seriye bile girmeden 2 lig atlattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba hesap satın aldın aldığındaki ad bu muydu ? Yoksa değiştirdin mi ?
  • Görmedik gibi yap qnq drop hack devam
  • drop hackle winleri almış bide utanmadan konu açıyor 2 lig atladım seriye girmeden. Yazıklar olsun sizin gibilere
  • arkadaslar bu adam benım takımıma geldi yeniliyorduk dropladı ben önce sevindim lp gtmedi diye sonra düşündümki hak yedik 3 gündür uyku tutturamıyorum yarın nihat hocayada sorcam ama şikayet ediyorum ticket atıcam bugun feedledim bilerek o gitmeyen lpler gitti çok kötü durumdayım yardımcı olun ty
  • Ya cidden insan değilsiniz ya. Her yenildğin oyun niyeyse senin oynadığın server çöküyor yandakiler drop atıyor hep evet anladık sağolasın. Buldun TR'deki açık kapıyı hiç utanmadan çekinmeden koşa koşa gir zaten. Drop hack iddiaları iyice doğrulanınca bir de lose almış. Biraz daha fazla al dikkat çekmezsin. Gece drop hackçiler cidden çok fazla. Allah kahretsin sizi.
  • qnq bu kadr belli etme drophacki biz anladık diye lose alma bak yazık olsa winstreake
  • http://tr.op.gg/summoner/userName=BoilingNeptune

Beyler az önce bi konu görmüştüm orda da bi adam oyununa sürekli 2 tane drop hacker geldiğini söylüyordu ve 1 tanesinin profil de yukarıda.

İşin garibi bu adam da kalista oynayarak çok fazla win alıyor ve konuda bahsedilen PointlessPersist de kalista oynayarak çok fazla win alıyor.

İşin bir diğer garip yanı da PointlessPersist , yani HolySheep maç geçmişi hakkında konu açtığında altındaki yorumların bazılarında "prenle birlikte mi drop hack atıyorsunuz" gibi yazılar görmüştüm. ve yukarda tr.op.gg sitesinde profilini attığım şahıs da presiyle drop hack attığı söyleniyor.

Özet:Acaba BoilingNeptune ve PointlessPersist arasında bi bağ var mı ?

EDIT:Beyler geçenlerde bir yayıncının yayınını izlerken karşısında bir kalista vardı yayıncı sürekli kesin bu kalista script felan diyordu,hatta latede bir yerde öyle bir refleks gerektiren hareket yapmıştı ki yayıncı qss i bu kadar hızlı basması imkansız bu kalista kesin script demişti.Ama adam script değilim falan diyordu.

NOT:Yayıncının ligi elmas 3 veya 2.

2.NOT:Kalistanın ismini hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shauna or Vayne -- 2 Temmuz 2015; 0:32:06 >

• abi bu kadar şüpheleniyorsanız yazın desteğe elbet sonuçlanır, kötü düşünmek istemiyorum hakkıyla çıkıyorsa ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraketmen

abi bu kadar şüpheleniyorsanız yazın desteğe elbet sonuçlanır, kötü düşünmek istemiyorum hakkıyla çıkıyorsa ne ala

kardeşim adam script bugün 3 defa oyunuma geldi. karşımdayken script olmasına rağmen ezdik oyunu bitircek bi fight kazandık bitircekken oyundan düştük hepimiz ve kayıtlarda gözükmedi oyun ve o sırada başka arkadaşım dereceli maç atıyodu. bi defa daha geldi yine ezildi yine düştük oyundan son defasında yanıma geldi biz eziyoduk bu sefer kimse düşmedi tesadüfmü ? bok atcak olsak challengerdaki adama atarız elmas 5 deki sadece tek hero ile oynayan bi salağa atmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: t9r

quote:

abi bu kadar şüpheleniyorsanız yazın desteğe elbet sonuçlanır, kötü düşünmek istemiyorum hakkıyla çıkıyorsa ne ala

kardeşim adam script bugün 3 defa oyunuma geldi. karşımdayken script olmasına rağmen ezdik oyunu bitircek bi fight kazandık bitircekken oyundan düştük hepimiz ve kayıtlarda gözükmedi oyun ve o sırada başka arkadaşım dereceli maç atıyodu. bi defa daha geldi yine ezildi yine düştük oyundan son defasında yanıma geldi biz eziyoduk bu sefer kimse düşmedi tesadüfmü ? bok atcak olsak challengerdaki adama atarız elmas 5 deki sadece tek hero ile oynayan bi salağa atmayız

ve bu kadar şey olmasına rağmen hala elinde bi kanıt yok mu buna dair

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t9r

quote:

ve bu kadar şey olmasına rağmen hala elinde bi kanıt yok mu buna dair

nasıl bi kanıt istiyosun adamın oynadığı geride olduğu oyunların çöküp listede gözükmediğinin ss si var

• haters gonna hate hate hate
  • Ticket attım sizde atın oyun böyle velet/nooblardan temizlensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Ticket attım sizde atın oyun böyle velet/nooblardan temizlensin

duo atalım mı knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolySheep

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Ticket attım sizde atın oyun böyle velet/nooblardan temizlensin

duo atalım mı knk

Ok hemen geliyorum
  • 2 maç dışında kda'nın trde bu kadar iyi olmasını açıklayamazsın.Hele ki plat helldeyken.Hiç mi afk feeder gelmez yani.
    Şu maç geçmişini atmamış olsan,belki inanmazdım.Ayıp be
  •  Seriye bile girmeden 2 lig atlattı
  • Ağır konuşcaktım da neyse... Süpersin devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanki ss almayı unutdum kafamı sevim ama sen nasıl olsa biliyosun ezrael oynadıkdan sonraki 2 oyun nerde,şu sizi silkdikleri iki maç nerde bakdımda senin geçmişey yok gibi görünüyo utanmaz arlanmaz adi herif lanet olası senin gibilerin allah belasını versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanda yetenek olmayınca böyle şeylere başvurması doğal tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.