Bildirim
Seriye bile girmeden 2 lig atlattı (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nice drop. -
Bu büyük ihtimal script kullanıyor. Yaklaşık 20 gün önce kendine yeni bir hesap açmış,186 pvp wini var ve her zaman hesabını bota bırakıp uğursuz koruluk 3 v 3 oynamış.
30 lvl olduktan sonrada basmış SPACEYE 1 haftada Diamond tier. [Kalista OP]
Ticket felan da çözüm değil daha botla kastığı onlarca hesabı vardır hangi birini banlasın sayın riot.
Edit: knk haftada bir nick değişde belli olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmesherXXL -- 1 Temmuz 2015; 13:24:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HolySheep
90 Puandım 1 maç kazandım Plat 5 'tim . Seriye bile sokmadan direk Plat 3 Attı . ? Şanslı günümdeyim galiba
http://tr.op.gg/summoner/userName=PointlessPersist
Edit : Dia 5 ve lose aldım..
Kalista script opmuş öyle duydum doğru mu ?
Başka bilen duyan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmesherXXL
Bu büyük ihtimal script kullanıyor. Yaklaşık 20 gün önce kendine yeni bir hesap açmış,186 pvp wini var ve her zaman hesabını bota bırakıp uğursuz koruluk 3 v 3 oynamış.
30 lvl olduktan sonrada basmış SPACEYE 1 haftada Diamond tier. [Kalista OP]
Ticket felan da çözüm değil daha botla kastığı onlarca hesabı vardır hangi birini banlasın sayın riot.
Edit: knk haftada bir nick değişde belli olmasın
CSB -
Her script op riot bişey yapmadığı sürece ben mastera kasıp satmaya devam edicem. Sorun yok emek vermeye devam edin bu oyundan cacık olmaz söyleyeyim %100 Winratele yoluma devam ediyorum. Buda şuan plat 1 oldu serileri oynamadan atlatıyor :)
-
scripter bebeler sizi ahrimexanix ile güzel akıyonuz orsopu cocukları scriptler -
http://www.twitch.tv/asankos
şu an bu yayında da drop attı eleman :) maç profiline bakarsanız anlaşılıyor zaten
yayını izleyen çoğu kişi support ekibine özel ticket atıyor, umarım perma ban yersin ve bundan sonra ki her hesabınla takibe alınırsın
http://tr.op.gg/summoner/userName=pointlesspersist -
Konu kilit hesap ban yedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ban yemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nezaman ban yiyon knk ? cenazene gelelim ayıp olmasın -
Hayırlı olsun 2 gündür oyunlarda göremiyorum. -
Şu script drop kullananlara sesleniyorum youtubeye girip sonmez reyiz en iyiler yazip bastakine tiklayin keyfini cikarin emek hirsizlari ....
HE BID
Ban yemedim diyo bide yüzsüz adi herif
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hayırlı olsun 2 gündür oyunlarda göremiyorum.
Bodrumda tatildeyim minnos botta yeni 30 levellerim de kasiliyor evde 😘😘😘😘
Yuzsuzlukte cigir acmis arkadas madem yapiyorsun gizli yap bari karaktersiz
quote:
Orijinalden alıntı: HolySheep
quote:
Hayırlı olsun 2 gündür oyunlarda göremiyorum.
Bodrumda tatildeyim minnos botta yeni 30 levellerim de kasiliyor evde 😘😘😘😘
Ben neticeye bakarım sonuçta o uyduruk kaytırık scriptleri satın alıp en azından 1 hafta emek verip sonrada ban yemen ne kadar da güzel.Bide ısrarla zamanımı öldürcem deyip devam ediyor scripte hala olayı çözemedi.Bunlar hep ritonun oyunları derim sana xD
-
Yavrum 1. Si script ve drop kullanmiyorum aglamaya devam edin 2. Si bu hesaplar main acc degil her hafta 2 tane boyle hesap yapip tanesini 150 liradan satiyorum o yuzden gram umrumda degilsin vizildamaya devam et :D
Gözümüzle gördük drop ve script kullanıyorsun velet. Üstüne bir de bot çıktı. -
Taze kan avantajı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X