Şimdi Ara

Sert Yüzeyli Mouse pad?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SS iyidir. Bu arada o G440'ı kullandım. O sert bir yüzeye sahip değil ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

SS iyidir. Bu arada o G440'ı kullandım. O sert bir yüzeye sahip değil ki?

Kumaş değilki g440 bildiğim kadarıyla sert plastikten yapılmış olması lazım nasıl şimdi
  • Ben geçen yıl kullanmıştım. Yağ gibi de kayıyordu üzeri. Cidden hiç güzel değildi. Ya da bana öyle geldi.
    Bu arada şuan Goliathus Control kullanıyorum. Gayet de memnunum.
  • quote:

Ben geçen yıl kullanmıştım. Yağ gibi de kayıyordu üzeri. Cidden hiç güzel değildi. Ya da bana öyle geldi.
    Bu arada şuan Goliathus Control kullanıyorum. Gayet de memnunum.

Daha iyi değil miki hızlı,refleks gerektiren fps tarzı oyunlar için on numara oluyor.Bende bir tane plastik sert yüzeyli var,ondan başkasında kullandığımda biri bilğimi tutuyor gibi hissetiyorumo yüzden kaliteli bu tarzda pad bakıyorum.Fiyatları güzel bunların öyle 100,200lük padlerlede işim olmaz sadece elimi terletiyordu oda farenin algılamasını saliselik engelliyordu.bunda el terme durumu varmuydu?

• El titreme olayı yoktu. Ancak dediğim gibi ben memnun değildim.
  • quote:

El titreme olayı yoktu. Ancak dediğim gibi ben memnun değildim.

Yok titreme demedim, terleme yapıyor mu diye sormuştum çünkü bendeki pvc plastik mouse pad elimi terletiyor ve yüzeyi nemleniyor bu da mousenin kısa süreli okuma aksamasına sebeb veriyorda ondan sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye-Mause-Mausepad Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış anlamışım, kusura bakmayın.
    O mousepad ile kullandığım mouse terleme yapıyordu. Ancak bunun mouse kaynaklı olduğunu düşünüyorum. O yüzden terleme yaptığını sanmam.
  • quote:

Yanlış anlamışım, kusura bakmayın.
    O mousepad ile kullandığım mouse terleme yapıyordu. Ancak bunun mouse kaynaklı olduğunu düşünüyorum. O yüzden terleme yaptığını sanmam.

Logitech neden sevmediniz acaba? Aşağı yukarı aynı civarda padler,banada SS yakın duruyor bakalım.
  • Çok kaygan ve ince padlari sevmiyorum. Kullandığım Goliathus ise hem sertlik ve kayganlığı daha az olduğu için memnunum.
  • quote:

Çok kaygan ve ince padlari sevmiyorum. Kullandığım Goliathus ise hem sertlik ve kayganlığı daha az olduğu için memnunum.

Anladım hocam,konuya cevap yazdığınız için teşekkürler.
  • Rica ederim, umarım verdiğiniz karardan dolayı pişman olmazsınız.
    İyi forumlar.
  • quote:

Rica ederim, umarım verdiğiniz karardan dolayı pişman olmazsınız.
    İyi forumlar.

İşşallah
    Hem kontrol padlerini hemde hız padlerini gördüm.Kontrol padleri beni yavaşlatılmış hissettiriyor oda refleks gerektiren hamlelerde zor oluyor.Daha önce de dediğim gibi sanaki birisi elimi tuturyor gibi hissetiyorum oyunlardaO yüzden hız padlerinden alacağım.Ss alırım,olmadı sevmezsem değiştirme yaparsalarda g440 dönerim diğer türlü onla devam ederim artık.
    Sizede iyi formlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.