Bildirim
sertifika sorunsalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-sertifika bi nevi programa crack atmaktır
-şirketlerin kazançları nereden oLucak ? parayı veriyorsun şirket senin imeine sertifika yapıyor yada illegal yoldan kendin yaparsın :)
-bi çıkarı olcağını sanmıyorum 3 ay oldu nerdeyse alalı sertifika bi sorun yaşamadım. google a imei yazıyorum bi sonuçta yok paylaşım fln yapmıyorlar (:
-her programı satın alabilirsin ama bi sertifika alıp bütün programları cracklemek gibi bir olay yok. -
Bende sonunda dayanamayıp sertifika aldım. Sertifika için 3 yıl geçerlilik süresi veriyorlar. imei lerimizi bir şekilde kullanacaklarsada bu 3 yılın sonunda olacaktır diye tahmin ediyorum. -
"Sertifika, İmzalama ve Hack" hakkındahttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=34508404 adresinde detaylı bir anlatımım mevcut, okumanızı öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X