Bildirim
sertifika sorunsalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-sertifika bi nevi programa crack atmaktır
-şirketlerin kazançları nereden oLucak ? parayı veriyorsun şirket senin imeine sertifika yapıyor yada illegal yoldan kendin yaparsın :)
-bi çıkarı olcağını sanmıyorum 3 ay oldu nerdeyse alalı sertifika bi sorun yaşamadım. google a imei yazıyorum bi sonuçta yok paylaşım fln yapmıyorlar (:
-her programı satın alabilirsin ama bi sertifika alıp bütün programları cracklemek gibi bir olay yok. -
Bende sonunda dayanamayıp sertifika aldım. Sertifika için 3 yıl geçerlilik süresi veriyorlar. imei lerimizi bir şekilde kullanacaklarsada bu 3 yılın sonunda olacaktır diye tahmin ediyorum. -
"Sertifika, İmzalama ve Hack" hakkındahttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=34508404 adresinde detaylı bir anlatımım mevcut, okumanızı öneririm.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- sim kart depolama alanı dolu
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- telefondan hesap makinesi silindi
- fastboot ne demek
- asker telefonu
- gök gürültüsü tehlikelimi
- ithalatçı garantili ne demek
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X