Şu an kullandığım programları seftifikalandırıp unsigned dosyaları sildim. İleride başka bir telefon alırsam bu bendeki sertifikalı programları yeni alacağım telefon için tekrar sertifikalandırabilirmiyim acaba....
Hayır yeni bir sertifika almanız gerek.Sonuçta IMEI no ya göre yapılıyor bu.Her telefonun IMEI'si farklı
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Hayır yeni bir sertifika almanız gerek.Sonuçta IMEI no ya göre yapılıyor bu.Her telefonun IMEI'si farklı
Onu demek istemedim. Demek istediğim şu an sertifikalı olarak kullandığım bir programı başka telefon için yeniden sertifikalandırabilirmiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: aliofage
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Onu demek istemedim. Demek istediğim şu an sertifikalı olarak kullandığım bir programı başka telefon için yeniden sertifikalandırabilirmiyim.
tamam işte onu demek istemiş de azcık kısa tutmuş cümleyi o telefonun sertifikasını istediğiniz programa ekleyip kurabilirsiniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme